Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΤΕ ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

Κάποτε η Αθήνα έστειλε στην Ρώμη μια πρεσβεία αποτελούμενη από τρεις σοφούς: Τον Καρνεάδη, τον Διογένη τον Στωικό και τον Κριτόλαο τον Περιπατητικό. Αυτό έγινε γύρω στο -156. Από τους τρεις ο Καρνεάδης είχε το μεγαλύτερο κύρος, και η Ρώμη εμποτισμένη με το Ελληνικό πνεύμα, του επιφύλαξε θερμή υποδοχή. Μόλις έφτασε στην Ρώμη ο Καρνεάδης, περικυκλώθηκε από νέους, που ανυπομονούσαν να τον ακούσουν. Τους μίλησε με πειστικά επιχειρήματα, για την ηθική, για την φύση των θεών, για την γνώση του αληθινού, και προκάλεσε τον ενθουσιασμό τους. (Να ποια ήταν τα ενδιαφέροντα των νέων τότε…) Και στην Σύγκλητο όμως έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό. Όλοι οι Συγκλητικοί γνώριζαν ελληνικά και γοητεύτηκαν από τον λόγο του. Διψασμένη για μάθηση η Ρώμη παραληρούσε στο άκουσμα των λόγων του Έλληνα φιλοσόφου. Και επαναλαμβάνω : ΝΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΤΕ!!!

Και να ποια είναι τα ενδιαφέροντα των νέων σήμερα. Σύμφωνα με το blogs.sync.gr οι λέξεις - κλειδιά που έχουν αναζητήσει περισσότερο οι επισκέπτες ανάμεσα στα Ελληνικά blogs και έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού περισσότερο, είναι:

Tromaktiko, Sex video, ΟΝΝΕΔ, Sex, Troktiko, Porno, Julia alexandratou, Ntuvli, Youporn, Sirina, Eamb, Tro-ma-ktiko, Marianna ntouvli, ντουβλη, τζούλια Αλεξανδράτου …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου