Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ

Τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν γεγονότα που άλλοτε πέφτουν στην αντίληψή μας και όταν δεν συμφέρουν κάποιους, χάνονται μέσα στα σκοτάδια της ανυπαρξίας σαν να μην έγιναν ποτέ.

Αυτά που θα γράψω παρακάτω θα δουν μια κάποια χαραμάδα δημοσιότητας. Θα θυμάστε όλοι την φοβερή και τρομερή τρύπα του όζοντος που απειλούσε να μας ψήσει ζωντανούς. Γράφουν λοιπόν ότι μετά από την συμμόρφωση των εταιρειών που παρήγαν τις ουσίες που κατάστρεφαν το όζον η τρύπα άρχισε να κλείνει και μέχρι το 2080 θα έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Το επόμενο θέμα είναι αρκετά αξιοπερίεργο. Τα τελευταία χρόνια μας έχουν ρημάξει στους εμπρησμούς δασών. Αυτό το ξέρουν όλοι. Εκείνο που δεν ξέρουν είναι ότι παρόλα αυτά το ποσοστό δασοκάλυψης της επιφανείας της χώρας μας αυξήθηκε.

Δεν ξέρω αν θυμάστε το Ιούνιο-Ιούλιο του 2003. Τότε από τον Μάιο το BBC μας είχε προειδοποιήσει ότι θα καούμε εκείνο το Καλοκαίρι. Τότε έκανε κάποιο ιπτάμενο αντικείμενο δύο βόλτες στην Ελληνική επικράτεια (μία τον Ιούνιο και μια τον Ιούλιο από Καστελλόριζο με εξαφάνιση στα Ζαγοροχώρια περίπου.) και ενώ οι γύρω μας χώρες ψήθηκαν και είχαν και θύματα εμείς είχαμε ένα θαυμάσιο Καλοκαίρι. Τότε είχε εμφανισθεί και ο περιβόητος κ. Σιμόπουλος (Διευθυντής του Πλανηταρίου) και γνωμάτευσε ότι το ιπτάμενο ήταν διάτων αστέρας. Έκτοτε βέβαια τα καλοκαίρια μας δεν διακρίνονται για παρατεταμένους καύσωνες.

Φέτος η έκρηξη του Ηφαιστείου στην Ισλανδία με την ευγενή φροντίδα του HAARP γέμισε την Ευρώπη με τέφρα. Σε εμάς συμπεριφέρθηκε εντελώς περίεργα δεν το κούνησε ρούπι Νότια της συνοριακής μας γραμμής, εντελώς συμπτωματικά!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το τελευταίο που προκαλεί κάποιες απορίες και έχει επισημανθεί εδώ και δύο χρόνια από τον μέσο άνθρωπο, είναι η υποκειμενική επιτάχυνση του χρόνου. Πότε μπαίνει η εβδομάδα πότε βγαίνει ούτε που το συνειδητοποιούμε. Υπάρχει ένα σταθερό φάσμα συχνότητας του πλανήτη μας που μέχρι το 1985 είχε μια σταθερή τιμή 7,83 Hz. Είχε ανακαλυφθεί και μετρηθεί το 1899 από κάποιο Schumann. Αυτή λοιπόν η σταθερά(αντήχηση Schumann) άρχισε από το 1986 να μεταβάλλεται. ΄Ηδη έχει σχεδόν διπλασιασθεί. Αυτό έχει απόλυτη σχέση με την αύξηση της συνειδητότητας μας και την προσεχή άνοδο του πλανήτη σε ανώτερο επίπεδο(κάποιοι το ονομάζουν 5η διάσταση). Έτσι προετοιμάζεται ο άνθρωπος για την νέα πραγματικότητα(Εποχή του Υδροχόου).

Σαν καταληκτική ημεροχρονολογία έναρξης αυτής της πραγματικότητας φέρεται η 21/22-12-2012 όπου θα γίνει η μεγάλη ευθυγράμμιση των πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος με τον ¨Ήλιο και το κέντρο του Γαλαξία μας και τον αστερισμό του Τοξότη , η μετάβαση και πλήρης ένταξη θα διαρκέσει κάποια χρόνια. Θα είναι η πρώτη ημέρα του νέου μεγάλου ενιαυτού των 25920 ετών περίπου πριν ξανασυμβεί. Ο χρόνος θα επιταχυνθεί, αλλά ας μην κάνουμε τους προφήτες. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Όποιος καταφέρει να πάρει το τραίνο θα βιώσει καταστάσεις πρωτόγνωρες. Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για κάποια μακρόσυρτα γεγονότα που αναμένονται να συμβούν. Ως τότε να είμαστε καλά για να υποδεχθούμε την νέα εποχή (όχι αυτήν που ευαγγελίζονται να μας επιβάλλουν οι παγκοσμιοποίησης), αλλά αυτήν που προσπαθούν να αποφύγουν.

Αστερίων (ΚΒ)

Πηγή: http://diaelefsis.pblogs.gr/2010/05/kapoia-shmadia.html

6 σχόλια:

white είπε...

Καλησπερα Σειριε.
Σημαδια...
οσων αφορα στο χρονο που κυλαει πιο γρηγορα -ναι, αυτο ειναι κατι που νομιζω ολοι μπορουν να αισθανθουν.
Υπαρχει ομως - προσωπικα μιλαω - και αυξηση αλλων αισθησεων, οπως ειναι η διαισθηση, ενοραση, μια πολυ εντονη ευαισθησια στο να ακους τις σκεψεις ατομων με τα οποια συντονιζεσαι.
Φανταζομαι οτι θα ακολουθησουν πολλα ακομα. Ειλικρινα τα αισθανομαι σαν να ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο, δεν "καταλαβαινω" αυτες τις ενισχυμενες λειτουργιες σαν κατι καινουργιο, παρα σαν κατι που ειχα παντα, αλλα τωρα ειναι πιο δυνατο .

Σείριος είπε...

Όλα αυτά, μαζί με έναν τεράστιο αριθμό πληροφοριών, σε κάποιους Ανθρώπους, βρίσκονται καταχωρημένα στην ουδέτερη υπόφυση του εγκεφάλου και στον γενετικό κώδικα. Η ενεργοποίηση τους γίνεται με τον «βομβαρδισμό» κοσμικών σωματιδίων, τα οποία καθορίζουν, την αφύπνιση καθώς και την κατάλληλη χρονική στιγμή αυτής...
Η διάρκεια της ζωής μοιάζει με ημερήσια εκδρομή που ο καθένας ενεργεί όπως θέλει, άλλος για ευχαρίστηση, άλλος για διασκέδαση, και άλλοι για καταστροφή και για ρύπανση. Ελάχιστοι γνωρίζουν τον σκοπό τους.
Οι περισσότεροι, βυθισμένοι στον νόμο της αδράνειας και στην άβυσσο της ύλης, εγκλωβισμένοι μια ζωή σε προβλήματα που μόνοι τους δημιούργησαν, στο τέλος… τι κρίμα… δεν κατάλαβαν γιατί έζησαν…

white είπε...

τι σωστα!
και - ναι - περναει η ζωη τους και ηταν ολη ενα τιποτα...
πολλοι παντως - πιστευω - χρειαζονται παροτρυνση.Να παρουν μπρος.

Σείριος είπε...

Για όποιον έχει τις προδιαγραφές, μια σπίθα είναι αρκετή. Αν όχι, κάθε άλλη προσπάθεια είναι εντελώς περιττή και άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.

white είπε...

Συμφωνω.
βλεπω ομως γυρω ανθρωπους που εχουν τη σπιθα και παρ'ολα αυτα χανονται.
Γι'αυτους μιλαω.
Τι γινεται μ'αυτους?

Σείριος είπε...

Χάνονται διότι όπως προανέφερα, είναι εγκλωβισμένοι σε προβλήματα που μόνοι τους δημιούργησαν. Υπάρχει ο συμπαντικός νόμος της ελευθέρας βουλήσεως και ο καθένας πράττει όπως νομίζει. Ο καθένας όμως είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του… ως γνωστόν. Ελευθερία είναι να υπακούει κάποιος στους νόμους της δικής του θέλησης, χωρίς να τελεί υπό εξαναγκασμό, χωρίς να ενοχλεί τους άλλους, και να γνωρίζει και να δέχεται εκ των πρότερων τις επιπτώσεις των πράξεων του.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου