Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ


Σηκώθηκα πολύ πρωί, και με τα μάτια ακόμη μισόκλειστα σκόνταψα, ούτε είδα που, και έπεσαν κάτω δυο τρεις σταγόνες της ψυχής μου. Τι να τις κάνω είπα, να μην παν χαμένες, και έτσι τις μετέφερα στο πληκτρολόγιο και σας τις χαρίζω.
Αναφορικά με το θέμα της παρακάτω ανάρτησης, αλλά και όλων των ανεξήγητων που συμβαίνουν στους Ιερούς μας τόπους. Αυτά και πολλά άλλα θαυμαστά (όχι θαύματα) συμβαίνουν στα αρχαία ιερά μας, που έχουν άμεση σχέση με την Φύση και κατ επέκταση με αυτό που πολύ απλοϊκά ονομάζουμε θεό. Τον οποίον θεό δεν είχαν ανακαλύψει οι προγονοί μας… όπως ισχυρίζονται και προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι.
Ξέρουμε σήμερα όλοι, ότι η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη από ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαφόρων συχνοτήτων μέσω των οποίων μεταφέρονται τηλεοπτικά σήματα, ραδιοφωνικά, τηλεφωνικά και πολλά άλλα. Τα ανακαλύψαμε και τα χρησιμοποιούμε με της διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές. Της συσκευές φτιάξαμε όχι τα κύματα. Τα κύματα βρισκόταν πάντα εκεί από την στιγμή της δημιουργίας. ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΡΧΗ…
Και ρωτώ. Αν ένας άνθρωπος πριν 300 χρόνια έλεγε στον περίγυρο του, ότι στον αέρα υπάρχουν κύματα που δεν τα βλέπουμε γιατί είναι αόρατα, τι αντιμετώπιση λέτε θα είχε από τους άλλους; Ακριβώς για αυτό, δεν μου κάνει καμία εντύπωση που υπάρχουν σήμερα άνθρωποι οι όποιοι απορρίπτουν και χλευάζουν τα ανεξήγητα φαινόμενα των αρχαίων ιερών μας.
Θα μου πεις τι σχέση έχουν αυτά με τον θεό που προανέφερες… Άμεση!!! Η Ιερή Γεωγραφία της χώρας μας, τα τέλεια γεωμετρικά σχήματα που σχηματίζονται σε όλη την επικράτεια από ναούς , μαντεία, θέατρα, στάδια, ασκληπιεία, στα οποία συνέβαιναν και συμβαίνουν φυσικά φαινόμενα, αφού είναι φυσικά, αν δεν έχουν άμεση σχέση με την φύση δηλαδή με τον θεό, τότε με τι έχουν σχέση; Πολλοί τα ονομάζουν μεταφυσικά. Προσοχή!!! Δεν υπάρχει μεταφυσική. Μεταφυσική ονομάζει ο άνθρωπος τα φαινόμενα που κινούνται σε φυσικούς νόμους που ακόμη δεν έχει ανακαλύψει. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ. Βέβαια υπάρχει και η «επιστημονικότατη» ερμηνεία, ότι αυτά τα κάνει ο Σατανάς (….).
Τα Ιερά σημεία λοιπόν τα οποία εντόπισαν οι προγονοί μας, βρισκόταν εκεί ανέκαθεν, είναι φυσικά δημιουργήματα επομένως θεϊκά όπως και τα φαινόμενα. Τώρα, το πώς τα ανακάλυψαν, ή αν τους τα υπέδειξαν «κάποιοι», δεν είναι του παρόντος.
Λέω πολλές φορές ότι είναι φρονιμότερο να περιοριστούμε στο τι ΔΕΝ είναι θεός. Γιατί το, τι είναι, δεν χωράει στο μυαλό μας. Αλλά θα «παραβλέψω» αυτό που μόλις είπα και θα σας πω τι είναι θεός. Το κουκούτσι που βρίσκεται μέσα στο φρούτο, περιέχει πληροφορίες που όταν ενεργοποιηθούν, αυτό θα βγάλει ρίζες, θα φυτρώσει, θα βλαστήσει, θα γίνει τρία μέτρα και θα βγάλει δικούς του καρπούς. Αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται μέσα στο κουκούτσι, και σε άλλους σπόρους πολύ μικρότερους. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ. Αν μου πεις τώρα, πως και με ποιόν τρόπο μπήκαν στον κάθε σπόρο όλες αυτές οι πληροφορίες, τότε θα είσαι μάγκας και θα δικαιούσαι να λες τι είναι θεός. Και η ενεργοποίηση των πληροφοριών αυτών γίνετε δια του ΕΡΩΤΟΣ. Όταν το νερό της βροχής ενώνει τον σπόρο με το χώμα, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ. H γενεσιουργός αιτία των πάντων. Για αυτό και η παράδοση μας λέει ότι ο αρχαιότερος και ωραιότερος όλων των θεών είναι Ο ΕΡΩΣ. Αλλά όπως λέει και ένα παλιό τραγουδάκι «…τι να καταλάβουν οι φτωχοί…». Στην αγιασμένη τούτη γη, την ελληνική γη, οι υπέροχοι αρχαίοι κάτοικοι της ανήγειραν ναούς στον Έρωτα. Πιο φημισμένος από όλους τους Ναούς του Έρωτος ήταν εκείνος που ανήγειραν οι Θεσπιείς κοντά στην Θήβα. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΘΗΡΙΩΔΩΣ ΤΑ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΤΑ ΦΑΙΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΑΓΧΛΑΙΝΩΝ. Στα Μέγαρα μαθαίνουμε από τον Θεόκριτο πως στα σχολεία υπήρχαν αγάλματα του Έρωτος. Μέσα στην καθαρότητα τους οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν τίποτα να κρύψουν. Και ήρθαν λοιπόν στην Ελλάδα αυτοί που για 40 χρόνια έχασαν τον δρόμο τους σε μια έρημο (όχι μεγαλύτερη από την Πελοπόννησο), αυτοί που δεν έχουν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στην ανθρωπότητα, για να ειπούν ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, σε εμάς τους Έλληνες, τα παιδιά του Έρωτα, να μας πουν χωρίς αιδώ, πως ο Έρως είναι λέει, βρόμικο πράγμα, βδέλυγμα, πειρασμός της αμαρτίας και άλλα τοιούτα. Θεέ μου, ποιοί ήρθαν να διδάξουν ποιούς.
Ο θεός λοιπόν εκτός από όλα τα παραπάνω, και εκτός από όλα όσα δεν βάνει ο νους μας , είναι η γενεσιουργός αίτια των πάντων. ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ. Και τα μυστηριώδη και ανεξήγητα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στα ιερά των προγόνων μας είναι ο έρωτας της καρδιάς μας, που δεν τον αγγίζει η λάσπη που του πετούν, δεν αγγίζει η λάσπη ούτε τις καρδιές μας. Και να έχετε υπ όψιν σας ότι όσοι εξαπολύουν συκοφαντίες και αρνητική ενέργεια, (ασχέτως προς τα που) σχεδόν όλη επικάθεται πάνω τους και καθρεφτίζετε στην όψη τους για αυτό οι κακοί έχουν τέτοια μούρη.
Ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να μιλάω για θεό, γιατί μου θυμίζω αυτά που απεχθάνομαι. Μπορεί σε πολλά να κάνω λάθος, αλλά δεν δέχομαι να μου λένε τι είναι θεός, αυτοί που απαγόρευσαν, Λογική, Φυσική, Γνώση, Επιστήμες τα οποία είναι θεϊκά δημιουργήματα και δώρα που δέχθηκε η ανθρωπότητα μέσω των Ελλήνων, διότι μόνο αυτοί ήρθαν σε επαφή με την Ψυχή του Σύμπαντος. Και εδώ δεν κάνω λάθος. Αυτό προσπαθούμε να ξαναθυμίσουμε και να πάρει τέλος η χειμερία νάρκη και η λήθη. Έρρωσθε
Σείριος.

2 σχόλια:

white είπε...

....
δεν εχω να πω τιποτε.
Τα ειπες ολα εσυ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
την ευχη μου για μια πολυ καλη μερα.

Σείριος είπε...

Ήταν εσωτερική ανάγκη να τα εξωτερικεύσω. Τα είπα και ησύχασα. Εύχομαι και σε σένα (και σε όλον τον κόσμο) μια πανέμορφη Απολλώνια ημέρα. Σε ευχαριστώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου