Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φίλες και φίλοιΣτα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για αφύπνιση και επανελλήνιση, και η παρούσα σελίδα δημιούργησε τον δικό της ομώνυμο διαδικτυακό τηλεοπτικό δίαυλο.


Μπορείτε να τον βρείτε στην διεύθυνση:
http://www.livestream.com/enneaetifotos
Η σελίδα ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ, σεβόμενη την ελευθέρα βούληση και επιθυμία του επισκέπτη έχει απενεργοποιημένη την αυτόματη αναπαραγωγή του επισυναπτομένου ομωνύμου διαύλου, που θα βρείτε (και) εδώ πιο κάτω μετά τις αναρτήσεις. Στην πιλοτική διαδικτυακή μετάδοση, εκτός των άλλων περιλαμβάνονται:
Η κινηματογραφική Ελληνική επιμορφωτική εκπομπή με τον τίτλο "ΟΛΥΜΠΟΣ, ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ"!, Περιέχει πλούσιο υλικό και συνεντεύξεις από τους ανθρώπους που παρευρίσκονται στα Προμήθεια, τους ηρωικούς διοργανωτές και τους επισκέπτες! Η ταινία έχει διάρκεια 1 ώρα και ένα τέταρτο.
ΔΙΟΛΚΟΣ 1500 ΧΡΟΝΙΑ Μια ταινία 22 λεπτών, δημιουργημένη με το σύστημα του animation (εικονοκινητική τεχνική) αναπαριστά με μοναδικό τρόπο το εξαιρετικό μνημείο τεχνικού πολιτισμού της αρχαίας Ελλάδας, τον Δίολκο: μια οδό από ξηράς για την μεταφορά πλοίων ανάμεσα στον Σαρωνικό και τον Κορινθιακό κόλπο κατά μήκος του Ισθμού της Κορίνθου, τότε που δεν υπήρχε ο πορθμός. 
ΜΥΘΩΔΙΑ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ  Η προσπάθεια καταγραφής και αποκωδικοποίησης των στίχων της ΜΥΘΩΔΙΑΣ ανήκει στον χρήστη Εχετλαίο, η δε ερμηνευτική ανάλυση στον χρήστη Πελασγό και το καλλιτεχνικό κομμάτι της προσπάθειας στον χρήστη Ιάσωνα.
Ντοκιμαντέρ "ΜΠΛΑΚ ΜΠΕΕΕ" του Θόδωρου Μαραγκού. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης αναζητά τους χαμένους κρίκους που θα μπορούσαν να ενώσουν τους Έλληνες με τις ρίζες τους, στα μέρη της Ν. Ιταλίας και αναρωτιέται αν έχουμε γυρίσει την πλάτη στην κληρονομιά που μας άφησε η γλώσσα και η ιστορία μας.
Σείριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου