Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το βίντεο αναρτήθηκε στις 26 Ιουνίου  και ήδη προκαλεί πάταγο στη υφολογική κοινότητα του Ηνωμένου Βασίλειου.  Η ήμερα που εντοπίστηκαν τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα ήταν στις 12/6/2011 όταν κόσμος που ήταν κοντά στο κτήριο του BBC εντόπισε τρία λευκά ιπτάμενα φώτα να αναβοσβήνουν στον ουρανό και να πετάν με μεγάλη ταχύτητα σε σχηματισμό τριγώνου. Αμέσως ακλούθησαν και αλλά  παρόμοιου μεγέθους λευκά αντικείμενα που κρύφτηκαν στα σύννεφα. 
Σύντομα εντοπίστηκε και ένα μεγαλύτερο, λευκό δισκοειδές αντικείμενο που με αργές κινήσεις πέταξε κοντά στο σύννεφο που ήταν προφανώς και τα αλλά. Καθώς η κάμερα έψαχνε τον ουρανό, τα άγνωστα αντικείμενα ταχύτατα απομακρύνθηκαν από την περιοχή. 
Προφανώς δεν ήταν στημένο το περιστατικό γιατί  τα αντικείμενα τα εντόπισαν πλήθος κόσμου που βρίσκονταν και στην απέναντι πλευρά του δρόμου.
 Ο μάρτυρας που κυκλοφόρησε το βίντεο δηλώνει ότι είναι γνήσιο και αναφέρει με σκοπό τους αρνητικούς σχολιασμούς για απάτη: "Αν πιστεύετε ότι είναι εύκολο να γίνει με το photoshopped γιατί δεν κάνετε ένα βίντεο και να μας το δείξετε." Πηγή: http://www.huforc.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πλοία της ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. Βρίσκονται εδώ και περίπου 50 χρόνια στο ηλιακό μας σύστημα. Η τοποθέτησή τους είναι, τα μεγάλα σε μέγεθος πλανήτη πέραν τον Πλούτωνα, τα μεσαία σε μέγεθος μέχρι το Δία, και τα μικρότερα από το Δία μέχρι τη γαία μας. Ο λόγος? Να μην επηρεασθεί η συλλογική βαρύτατη του ηλιακό μας συστήματος, διότι αυτά είναι δισεκατομμύρια σε αριθμό. Αυτό δείχνει πόσο σημαντική είναι η ανάλυψη της Γαίας μας για το Γαλαξία μας και για όλο το σύμπαν. Βρίσκονται μέσα περίπου 260 πολιτισμοί από το δικό μας αλλά και από άλλους Γαλαξίες. Πολιτισμοί που βρίσκονται στη 5.διάσταση και άνω - επίπεδα αγάπης και φωτός - Όλοι οι πολιτισμοί στο Σύμπαν βρίσκονται σε συνεχή ανάπτυξη, όπως ήρθε τώρα και η σειρά μας να κάνουμε το μεγάλο πήδημα από τη 3. στην 5. διάσταση κάτω από τη φύλαξη και προστασία τη Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Του Φωτός. Στον επόμενο καιρό θα δείχνονται όλο και ποίο έντονα για να καταλάβει η ανθρωπότητα ότι είναι τα αδέλφια και αδελφές των ανθρώπων της γαίας μας, καθώς η ανθρωπότητα ξυπνά από το βαθύ ύπνο της απόλυτης αμνησίας - το ταξίδι της ψυχής στη διττότητα ή πτώση τους ανθρώπου - και αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος είναι ο ίδιος, γιατί ήρθε στη γαία, με ποιο σκοπό, και γιατί ήρθε τώρα. Η καινούργια Γαία γεννήτο τώρα, ο καινούργιος άνθρωπος ο Γαλαξιακός Πολίτης!!
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ, ήρθε η ώρα για το μεγάλο γλέντι.

Σείριος είπε...

ΓΕΝΟΙΤΟ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου