Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Οι Έλληνες θεοί ήταν εξωγήινοι, λέει ο Erich Von Daniken στο τελευταίο του βιβλίο...."Η Οδύσσεια των Θεών"

"Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι, σύμφωνα με τον Ησίοδο, ανήκουμε στην πέμπτη φατρία που δημιουργήθηκε από τον Δία, την φυλή του σιδήρου, ένα μείγμα «του καλού και του κακού."
Συγγραφέας Erich Von Daniken
,
Η Οδύσσεια των Θεών: Η ιστορία της Εξωγήινης Επικοινωνίας στην Αρχαία Ελλάδα
.
Ο Δίας, ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων, ο οποίος κυβέρνησε τους Ολύμπιους στον Όλυμπο στην Ελλάδα, πολέμησε την Χρυσή Εποχή των γιγάντων Τιτάνων.

Αληθινή Ιστορία.. 23 Νοεμβρίου, 2011 Porter Ranch, Καλιφόρνια.
Για τους τελευταίους μήνες του 2011, έχω ερευνήσει την πιθανότητα ότι οι αρχαίοι ελληνικής καταγωγής θεός Δίας, η Αθηνά, ο Απόλλων, ο Προμηθέας και όλοι οι λεγόμενοι «Έλληνες Θεοί» ήταν στην πραγματικότητα όντα με εξωγήινη νοημοσύνη αληθινά στη Γη - και όχι μυθολογικές κατασκευές.
Αυτή η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή έναν φίλο που είναι ειδικευμένος υπεργολάβος Εσωτερικής Ασφάλειας που δουλεύει με υπέρυθρες κάμερες σε μια κυβερνητική εγκατάσταση στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα. 
Πριν από τέσσερα χρόνια ακριβώς πριν από την ανατολή στις 25 Ιουνίου 2007, είχε τον έλεγχο των υπέρυθρων καμερών στις εγκαταστάσεις που φυλούσε , περίπου έξι χιλιόμετρα από το Maxwell AFB και Gunter της AFB παράρτημα στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα.
Επειδή η δουλειά του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, ρώτησα στη συνέχεια και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πραγματικό όνομα του, τον ονομάζω «Ted Connors»
Καλώ λοιπόν τον Ted νωρίς το πρωί, και μου είπε ότι αντιμετώπισε είδε ένα από τα drones "Dragonfly", που φωτογραφήθηκαν από διάφορους ανθρώπους το 2007 αλλά αυτό που είδε ήταν ακριβώς πίσω από ένα δέντρο και σχεδόν σαν να κρυβόταν.
Τον Οκτώβριο του 2010, πριν από ένα χρόνο, ο Ted είχε άλλη παράξενη εμπειρία στον ίδιο χώρο και σημείο στο δέντρο που αυτή η εμπειρία (συνάντηση) και τα γεγονότα που συνέβησαν τον άφησαν με τις πληροφορίες και την σκέψη ότι η νοημοσύνη πίσω από την τεχνολογία dragonfly είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι που ηταν πισω απο τον αρχαιο ελληνικό πολιτισμό.
Είναι μη-άνθρωποι από ένα άλλο μέρος αυτού του Κόσμου, μια άλλη διάσταση, ή ακόμα και ένα άλλο χρονοδιάγραμμα.
Όταν ο Τεντ πήγε στις βιβλιοθήκες για να αναζητήσει λέξεις που θυμόταν από τη συνάντηση που είχε , συμπεριλαμβανομένων της Oltissis, διαπίστωσε ότι η λέξη αναφέρεται τρεις φορές σε ένα βιβλίο με τίτλο 1962, Αρχαίοι Έλληνες θεοί και Lore Revisited΄-΄Ancient Greek Gods and Lore Revisited΄΄ και νοίκιασε το βιβλίο από την τοπική βιβλιοθήκη Μοντγκόμερι.
Μέσα σε 48 ώρες, το βιβλίο κατασχέθηκε από αυτόν στην εργασία από τους πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας και Εσωτερικής Ασφάλειας υπό την ισχύ του νόμου Patriot.
Έτσι Έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα πριν από δύο μήνες ότι ο Erich von Daniken κυκλοφόρησε πρόσφατα 2η έκδοση μιας προηγούμενης εργασίας, Η Οδύσσεια των Θεών που είναι για «την ιστορία της εξωγήινης επικοινωνίας στην αρχαία Ελλάδα».
Η συνέχεια θέλει μετάφραση εδώ:
http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1916&category=Environment

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Θεοι του Ολυμπου ΔΕΝ ηταν εξωγηινοι, ηταν Θεοι.

Με φιλικους χαιρετισμους
Αμφιτρυων

Σείριος είπε...

Καλημέρα Αμφιτρύων.

Θεοί ήταν, είναι και θα είναι !!!

Οι Έλληνες Θεοί δεν ορίζονται εύκολα.

«Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει, ούτε θα μάθει ποτέ, την αλήθεια για τους θεούς και για τα όσα λέω, γιατί ακόμα κι αν κατά τύχη κάποιος είπε την πλήρη αλήθεια, δεν το ξέρει. Για όλα τα πράγματα υπάρχουν μόνο γνώμες.
Οι θεοί δεν τα φανέρωσαν όλα εξαρχής στους ανθρώπους, αλλά ψάχνοντας οι άνθρωποι βρίσκουν με τον καιρό το καλύτερο». ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ

«Τα περί αοράτων όπως και τα περί των θνητών μόνο οι θεοί τα αντιλαμβάνονται με σαφήνεια, οι άνθρωποι μπορούν μόνο να κάνουν υποθέσεις». ΑΛΚΜΑΙΩΝ Ο ΚΡΟΤΩΝΙΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τό άρθο είναι πολύ ωραίο και η συντάκτρια του κα Linda Moulton Howe (δημοσιογράφος) πού δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα εθυσίασε ένα μέρος των εργασιών της του 2011 για να αποδείξει ότι οι έλληνες Θεοί δεν ήταν μυθολογία αλλά μία πραγματικότητα. Θεωρώ τιμητικό για την Ελλάδα το γεγονός ότι ένας ξένος δείχνει τόσο ενδιαφέρο για θέματα για τα οποία ο μέσος έλληνας αδιαφορεί.
Η ίδια κατονομάζει τούς Θεούς ως μή-ανθρώπινα όντα από άλλη διάσταση και άλλο χωροχρόνο. Αυτό ισχύει και για τον κον Von Däniken ο οποίος από το 1968 πού ασχολείται με αυτά τα θέματα ανέφερε ότι ο σημερινός άνθρωπος φέρει ως κληρονομιά το γονίδιο τού Δία και των Ολύμπιων οι οποίοι ήρθαν από το διάστημα και τον δημιούργησαν. Επιμένει μάλιστα στο ότι η μυθολογία είναι η προϊστορία της Γής και όχι μύθοι και κατηγορά την επιστήμη για παραπλάνηση. Αναφέρει ότι αντιθέτως με τις απόψεις των τελευταίων αιώνων οι αρχαίοι έλληνες ορθότατα πίστευαν ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν.
Α.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου