Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

«Ο υλιστικός φανατισμός στον οποίο περιέπεσε η ανθρωπότητα και η θεοποίηση των υλικών απολαύσεων απόφραξε όλους τους διαύλους επικοινωνίας με τους ουρανούς και γι' αυτό δυσκολεύονται οι άνθρωποι να γίνουν πνευματικά όντα, να θυμηθούν το παρελθόν τους, τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και την μυστηριακή παρουσία τους στη Γαία ως μη χρονικών όντων.
Αν καταφέρουν να θυμηθούν τα στάδια τον προηγουμένων ενσαρκώσεων τους, τη συμπαντική καταγωγή τους και τις αστρικές τους πατρίδες, τότε θα οδηγηθούν σε μια νέα ψυχοπνευματική ανέλιξη που θα τους ανεβάσει στα ανώτερα επίπεδα της γήινης ύπαρξής τους.»
«Οι συνειδητοποιημένοι, οι αφυπνισμένοι και οι πνευματικοί άνθρωποι της γαίας, που ασχολούνται με το ουράνιο παρελθόν και το ουράνιο μέλλον του πλανήτη αποτελούν τους προάγγελους της νέας εποχής που μόλις τώρα ανατέλλει.
Για χιλιάδες χρόνια η ανθρωπότητα υποχρεώθηκε από τους γήινους αποστάτες να ζει μέσα στην ιστορική αμνησία και την ιστορική άγνοια της κοσμικής διαδρομής της.
Της απαγόρευσαν να αναζητά το ιστορικό της παρελθόν, για να την ελέγχουν ευκολότερα οι αποστάτες, οι οποίοι θέλουν να οδηγήσουν τη Γαία στο πνευματικό σκοτάδι και στον αφανισμό της ζωής.
Αυτές οι μεθοδεύσεις των αποστατών είχαν ως αποτέλεσμα να ξεχάσουν τελείως οι άνθρωποι της Γαίας την ουράνια καταγωγή τους, να μην θυμούνται την ουράνια πατρίδα τους, και να αγνοούν την δική μας ύπαρξη και παρουσία στο ηλιακό Σας σύστημα.
Σας φαίνεται αδιανόητο το γεγονός ότι η Γαία παλαιοτέρα είχε έναν υπέρλαμπρο πολιτισμό, ήταν μέλος της γαλαξιακής κοινωνίας, και πώς αργότερα τέθηκε σε απομόνωση λόγω της αρνητικής συμπεριφοράς της ανθρωπότητας όταν κυριάρχησαν οι αποστάτες.
Σας φαίνεται αδιανόητη αυτή η πραγματικότητα, γιατί δεν θέλετε να την θυμάστε, αν και υπάρχουν ιστορικές καταγραφές. Η ιστορική σας παρουσία στη Γαία και η εξελικτική σας πορεία είναι τελείως άγνωστα στη ανθρωπότητα, και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που σας διδάσκουν στα σχολεία σας .
Η έξοδος της Γαίας από την ουράνια απομόνωση και η επιστροφή της στην ουράνια κοινωνία πρέπει να συντελεστεί ομαλά με την κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία, πνευματική και συνειδησιακή αφύπνιση των ανθρώπων ώστε να μην εκδηλωθεί ανεξέλεγκτος πανικός, που θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις κυρίως στην ψυχική ισορροπία των μη μυημένων».
«Το Σύμπαν είναι γεμάτο από αναρίθμητους οργανωμένος πολιτισμούς, οι οποίοι στο παρελθόν οργάνωσαν και το δικό σας πολιτισμό σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα, αλλά είναι πολύ ανώτεροι από το δικό σας.
Η επιμονή των επιστημόνων της Γαίας να σας πείσουν ότι είναι αδύνατα τα αστρικά ταξίδια λόγω των μεγάλων αποστάσεων και των μικρών ταχυτήτων των γήινων μέσων αποτελεί προσπάθεια εξαπάτησης για να σταματήσετε τις έρευνες γύρω από το ουράνιο παρελθόν σας και τους εξωγήινους πολιτισμούς.
Αυτά που σας παρουσιάζουν ως εμπόδιο των διαστρικών ταξιδιών, πολλές ουράνιες κοινωνίες τα έχουν επιλύσει πριν πολλές χιλιάδες χρόνια.
Το ότι αντιδρούν σε κάθε αναφορά των ανθρώπων για τους εξωγήινους πολιτισμούς και τις ουράνιες κοινωνίες, το κάνουν γιατί φοβούνται μήπως αφυπνιστεί η ανθρωπότητα και αποκτήσει παγκόσμια συνείδηση για το ουράνιο πεπρωμένο της, και απολέσουν αυτοί την εξουσία.
Οι θρησκείες των αποστατών σας εξαπατούν με αιώνιους παραδείσους και αιώνιες κολάσεις, πολεμούν κάθε αναφορά στην έννοια της μετενσάρκωσης και της αιωνιότητας της ζωής, και εξυμνούν το θάνατο για να μπορούν να σας ελέγχουν καλύτερα.
Βρίσκεστε στην απόλυτη άγνοια για το πως βρεθήκατε στη Γαία, με το τι συμβαίνει στους ουρανούς και στο απόλυτο μηδέν, για τα μυστικά του σύμπαντος, τις προηγμένες τεχνολογίες των ουράνιων και την ανώτερη ποιότητα ζωής που απολαμβάνουν οι κάτοικοι των άλλων πλανητών.
Η γήινοι αποστάτες δεν επιθυμούν την ουράνια σύνδεση της Γαίας με την ουράνια συμμαχία και γι' αυτό δημιουργούν συνεχώς εμπόδια και καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες ώστε να αποφευχθεί αυτή η σύνδεση. Έτσι πέτυχαν την απόλυτη πλανητική απομόνωση της Γαίας, η οποία τείνει να γίνει μόνιμη κατάσταση, καθώς επέβαλαν την πνευματική οπισθοδρόμηση των ανθρώπων, την ιστορική αμνησία και τα συμπτώματα βίας και καταστροφής που παρουσιάζουν.
«Επειδή η ανθρωπότητα καθοδηγείται από τις θρησκείες και διοικείται από τις πολιτικές ηγεσίες των αποστατών με τη βία, το ψέμα, την απάτη, το φόβο και το θάνατο, γι' αυτό δυσκολεύεται να δεχτεί τη νέα πραγματικότητα της ύπαρξης εξωγήινων κοινωνιών, τη σύνδεσή της με τις ουράνιες κοινωνίες, και την αποκατάσταση σχέσεων καλής γειτονίας με τους κατοίκους των πλησιέστερων πλανητών προς τη Γαία που κατοικούνται.
Σε σας επαφίεται να επισπεύσετε ή όχι τη διαδικασία σύνδεσης σας με την ουράνια κοινωνία, δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις της ειρηνικής συνύπαρξής σας με αυτή.
Η Γαία είναι βυθισμένη σε νέφη πυκνής αρνητικότητας, που πηγάζουν από την ασέβεια των ανθρώπων προς τη φύση και τις απάνθρωπες μεταξύ τους σχέσεις.
Τα νέφη αυτά είναι η κυριότερη αιτία για την οποία σας έχουν θέσει εκτός της γαλαξιακής κοινωνίας και τα οποία σήμερα συμβάλλουν πάρα πολύ στην οικολογική καταστροφή του πλανήτη σας.
Η αρνητικότητα που εκπέμπουν οι άνθρωποι της Γαίας είναι η πιο ρυπογόνος ουσία, πολύ πιο επικίνδυνη και από τους βιομηχανικούς ρύπους, που γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι όταν εμποτίζονται από την αρνητικότητα των ανθρώπων.
Ο πλανήτης σας οδηγείτε αμετάκλητα στη δοκιμασία της οικολογικής καταστροφής από τη δική σας αδιαφορία και αφροσύνη.
Ο κίνδυνος αυτός επιβάλλει την αναγκαστική επέμβασή μας και την επίσπευση της κοσμικής σύνδεσής σας με την ουράνια κοινωνία, για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στις τραγικές καταστάσεις που θα βιώσετε, αλλά και να αποκαταστήσουμε την οικολογική συνέχεια της Γαίας.
Πρέπει όμως και η ανθρωπότητα να βοηθήσει τον εαυτό της με την πνευματική της απελευθέρωση από όλα τα εμπόδια που την κρατούν στο σκοτάδι, για να είναι ευχερέστερη η παροχή βοήθειας από μας και η εκ νέου απρόσκοπτη είσοδός τους στην ουράνια κοινωνία, από την οποία είχαν εκδιωχθεί στο απώτερο παρελθόν».
«Οι αστρικές κοινωνίες που αποίκησαν τη Γαία παρακολουθούν την εξέλιξή σας χιλιάδες χρόνια και σε τακτά χρονικά διαστήματα επεμβαίνουν για την ομαλή πορεία της ανθρωπότητας.
Όταν φθάσατε σε ικανοποιητικά επίπεδα εξελίξεις, έπαψαν να επεμβαίνουν και σας άφησαν να εξελιχθείτε μόνοι σας, αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ να ενδιαφέρονται και να σας παρακολουθούν, από φόβο μήπως προκαλέσετε ανεξέλεκτες καταστάσεις στον πλανήτη σας λόγω της αρνητικότητάς σας.
Η υπεύθυνη αστρική διοίκηση της Γαίας βρίσκεται στον αστερισμό του Σειρίου, η υπεύθυνη διαγαλαξιακή εξουσία στον αστερισμό της Λύρας και η κοσμική υπερκυβέρνηση στο Γαλαξία της Ανδρομέδας.
Όλες αυτές οι αστρικές κοινωνίες έχουν την ευθύνη της εξέλιξής σας και της διάσωσής σας αν παραστεί ανάγκη, και είναι ασυγκρίτως πνευματικότερες από τις κοινωνίες της Γαίας.
Και οι τρεις αυτές αρχές διεξάγουν τις αστρικές, κυβερνητικές και πολιτικές τους λειτουργίες, μέσω των προηγμένων συμπαντικών τεχνολογιών της διαστατικότητας.
Οι ηγέτες των αστρικών κοινωνιών είναι ιδιαίτερα προηγμένα όντα, τους οποίους ο ανθρώπινος θαυμασμός ονόμασε θεούς στο παρελθόν και τους λάτρεψαν για θεούς.
Έχουν τη δύναμη και την εξουσία να ρυθμίζουν το πότε πρέπει να αποκαλύψουν στους κατοίκους της Γαίας τα μυστικά της συμπαντικής πραγματικότητας.
Δεν είναι μόνο η Γαία που βρίσκεται σε αυτήν την απομόνωση. Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες που έχουν διαπράξει σφάλματα οι υπεύθυνες ηγεσίες και οι επιστήμονές τους.
Το ερώτημα πολλών ανθρώπων της Γαίας, " γιατί οι προηγμένοι συμπαντικοί πολιτισμοί δεν εμφανίζονται επίσημα;", είναι ένα αφελές ερώτημα.
Αν εμφανιστούμε θα κλονιστούν όλες οι κοινωνικές, θρησκευτικές και διοικητικές δομές της Γαίας, με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
Κάνουμε διακριτικά αισθητή την παρουσία μας σε όσους πρέπει, σε όσους γνωρίζουν και όσους είναι έτοιμοι να τη δεχτούν.
Υποβοηθούμε τη νοητική αναβάθμιση και την τεχνολογική σας εξέλιξη, ώστε να αφυπνιστείτε και να ανέλθετε στα ανώτερα επίπεδα πνευματικής συνειδητότητας.
Αν συνεχίσετε τη σημερινή σας πορεία, της βίας, της κακίας, των συγκρούσεων και του αίματος, θα παραμείνετε σε αστρική απομόνωση.
Η Γαία θα παρακμάσει και θα αγνοηθεί τελείως η ύπαρξή της μέχρι την τελική αναμέτρηση μεταξύ των υιών του φωτός και των υιών του σκότους.
Παρά τις αντιδράσεις των αποστατών, το ανθρώπινο πεπρωμένο έχει δρομολογηθεί έτσι ώστε να ενταχθεί ο πλανήτης σας σύντομα στην ουράνια κοινωνία στην οποία ανήκει».
Από το βιβλίο «Η Γη σε τροχιά θανάτου» (2008), του Στρατηγού και συγγραφέως κ. Γεράσιμου  Καλογεράκη, εκδ. Δίον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου