Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ

Γράφει ο Σείριος: Όπου βασιλεύει η αμάθεια, η αδιαφορία, η άγνοια της ιστορίας και η ημιμάθεια που είναι χειρότερη από την αμάθεια, αυτές οι αλαζονικές «εξυπνάδες» καφενείου των ξερόλων, εκεί βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι ανιστόρητες επινοήσεις διαφόρων κύκλων αλλά και ατόμων.
Γνωρίζουμε όλοι την εμμονή και την επίσημη μάλιστα άποψη, ότι είμαστε δήθεν απόγονοι των ινδοευρωπαίων, αυτής της φυλής φάντασμα. Ότι δήθεν την γραφή από κάπου αλλού την πήραμε, ότι δεν έχουμε σχέση με τους προγόνους μας. Κατασκεύασαν το παραμύθι του Σαούλ  για τον βωμό στον άγνωστο θεό βασιζόμενοι στην άγνοια του κόσμου για το ποιος ήταν ο λόγος ύπαρξης αυτού του βωμού. Ντε και καλά θέλουν να μετατρέψουν την Πολυθεϊστική Ελληνική Κοσμοαντίληψη σε ότι τους βολεύει.
Ισχυρίζονται ότι οι επιστήμες προήλθαν από κάπου αλλού γενικά και αόριστα και τίποτα δεν δημιουργήθηκε εδώ. Φαίνεται συμφωνούν με την άποψη του μεγαλύτερου πλαστογράφου της ιστορίας, του Ευσέβιου Καισαρείας. «Τα πάντα παρά βαρβάρων οι Έλληνες ωφελήθηκαν. Περί του κλέφτες (ιδεών!) είναι οι Έλληνες. Γιατί μετά από λογική κρίση και σώφρονα λογισμό την ιστορία των Eβραiωv παραδεχθήκαμε» Βλ. Ευσέβιος «Κλείς Πατρολογίας». Δωρόθεου Σχολάριου
Είναι μακρύς ο κατάλογος όπου γίνεται το άσπρο μαύρο.
Μέχρι και τους Ολυμπίους Θεούς μας, θέλουν να μας τους παρουσιάσουν ξένους και εισαγόμενους.
Θα θυμάστε την ανιστόρητη ανθελληνική θεωρία της μαύρης Αθηνάς. Ίσως γέλιο  προκαλούν κάτι τέτοια στους γνώστες, αλλά δυστυχώς δεν είναι καθόλου αστείο και δεν θα πρέπει να τα λαμβάνουμε ως τέτοια.
Διότι είναι γνωστή η τακτική της λασπολογίας. Ρίχνεις ρίχνεις λάσπη σε έναν τοίχο αλλά όση και να πέσει κάτω, στο τέλος κάτι θα κολλήσει εκεί και θα μείνει.
Τελευταία λοιπόν έπεσε το μάτι μου σε ένα βίντεο που ισχυρίζεται ότι οι Αθηνά είναι αιγυπτιακή θεότητα και ότι οι έλληνες την πήραν από τους αιγυπτίους.
Εισαγόμενη θεά λοιπόν είναι η Αθηνά για κάποιους αλλά και όλοι οι θεοί μας.
Ας δούμε τι μας λέει όμως ο Πλούταρχος.
 Ο Πλούταρχος στο έργο του «Περί Ίσιδος και Οσίριδος» μας δηλώνει ότι η θεά Ίσις συμβολίζει το άστρο του Κυνός Σείριον ή Σώθιν «Εγώ ειμί η εν τω άστρω τω Κυνί επιτέλλουσα, κατακολουθών τω Ωρίωνι τω αστερισμώ του Οσίριδος» (Δαμάσκιος παρά Hopner). «Υπό των Ελλήνων (συνεχίζει ο Πλούταρχος) Κύων καλείται η ψυχή της Ίσιδος, Σώθις δε υπό των Αιγυπτίων, Ωρίων δε, η ψυχή του Ώρου, η δε ψυχή του Τυφώνος, Άρκτος. Οι δε ψυχές τους λάμπουν ως άστρα στον ουρανό.
Επί πλέον αναφέρει «τον Θεό Όσιρι, ως στρατηγό και πλοίαρχο του Κανώβου, το οποίον πλοίο, ονομάζουν οι Έλληνες «ΑΡΓΩ». Ο αστερισμός Της Αργούς, δεν απέχει μακριά από τους αστερισμούς του Ωρίωνος και του Κυνός, από τους οποίους ο πρώτος εθεωρείτο ως ο ιερός αστερισμός του Ώρου και ο δεύτερος της Ίσιδος».
Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΕΞΗΓΕΙ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. Επί πλέον (ο Πλούταρχος) ως ιερέας του Απόλλωνος στους Δελφούς, μας φανερώνει ότι η θεά Αθηνά και η Ίσις, είναι το ίδιο πρόσωπο, η ίδια θεότης με διαφορετικό όνομα. Καθώς και ο θεός Ώρος ταυτίζεται υπό των Ελλήνων με τον Απόλλωνα. Δηλαδή οι (αρχαίοι) Αιγύπτιοι και οι Έλληνες είχαν τους ίδιους Θεούς με διαφορετικά ονόματα και αυτό μας υποδεικνύει κοινή καταγωγή μεταξύ τους.
Οι κατάρα μας φίλες και φίλοι μου, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη και σε αυτήν την ζωή, είναι να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Να αποδεικνύουμε συνεχώς τα αυτονόητα. Όσοι ασχολείστε θα ξέρετε πόσο κουραστικό είναι αυτό. Όμως δυστυχώς για κάποιους δεν θα πάψουμε να το κάνουμε. Όσοι δεν αντέχουν την γνώση ας ασχοληθούν με κάτι πιο ανώδυνο. Κι αν δεν αντέχουν και τους ενοχλεί η αλήθεια ας ψάξουν το γιατί… Σήμερα εμάς που προσπαθούμε να επαναφέρουμε το Ελληνικό πνεύμα, την μόνη λύση για κάθε μας πρόβλημα, μας αποκαλούν νεοειδολολάτρες, νεοπαγανιστές. Αρέσκονται να κατασκευάζουν και να κολλούν ταμπέλες. Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι είμαστε απλώς και ΜΟΝΟΝ Έλληνες.
Φίλοι μου. Το διαδίκτυο περιέχει πληθώρα πληροφοριών. Όλοι ξέρουμε ότι πολλές μπορεί να μας χρησιμεύσουν και άλλες τόσες δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό. Να ξέρετε όμως ότι άλλο πράγμα είναι η πληροφορία και άλλο η γνώση. Την γνώση δεν θα σου την σερβίρει κανείς έτοιμη στο πιάτο. Την γνώση την αποκτά κάποιος μόνος του με προσωπικό κόπο διασταύρωση στοιχείων έρευνα και μελέτη. Μην πιστεύεται τίποτα (ούτε αυτά που σας λέω εγώ, εγώ δίνω σπίθα για έρευνα) αν δεν κάνετε την δική σας προσωπική διαπίστωση. Διότι άλλο πράγμα είναι η πίστη και άλλο η γνώση. Είναι ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.
Σείριος

Βίντεο: ellasAZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου