Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Βρέθηκε νέα Γη πίσω από τον Ήλιο;;;

Σε κάποια στιγμή ένα αντικείμενο σε μέγεθος που θα μπορούσε να είναι και ολόκληρος πλανήτης, φαίνεται να είναι συνδεδεμένος με τον ήλιο σαν να ανεφοδιάζετε με ενέργεια!
Το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει παροξυσμό σε ειδικούς και μη που το έχουν παρακολουθήσει και προσπαθούν να βρουν απαντήσεις.
Στις 7/7/2013 η Νάσα εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση:
Πριν από 2 μέρες πήραμε φωτογραφίες από το διαστημόπλοιο Rts-445-8 που απεικονίζουν έναν Εξωπλανήτη (πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί και μπορεί να φιλοξενεί ζωή) πίσω από το Ηλιακό στεφάνι.
Μετά από αναλύσεις των φασμάτων που εκπέμπει ο πλανήτης αυτός (ονομάστηκε Πλανήτης Χ) διαπιστώσαμε ότι αποτελείται ακριβώς από τα ίδια στοιχεία που αποτελείτε και η Γή.
Η απόσταση του από τον Ήλιο μετρήθηκε στα 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα, ΑΚΡΙΒΩΣ όσο και η απόσταση Γής και ήλιου με αποτέλεσμα να έχει ακριβώς ίδια τροχιά με την Γή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέραμε να τον “δούμε” μέχρι σήμερα.
Πρόκειται για έναν “δίδυμο πλανήτη” της γης. Στο βίντεο που λάβαμε από το διαστημόπλοιο Rts-445-8 φαίνεται ξεκάθαρα μια μηχανική κατασκευή στον νότιο πλανητικό πόλο η οποία συνδέει μέσω ακτίνων λέιζερ τον Πλανήτη Χ με τον Ήλιο. Οι εικασίες μας είναι ότι έτσι τον τροφοδοτεί με ενέργεια.
Αυτό αν αποδειχθεί, αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει εξωγήινη ζωή πολύ πιο κοντά μας από ότι πιστεύαμε!


http://hellaspress-angel.blogspot.gr/

Σχόλια/παρατηρήσεις σελίδας:
Πρώτον, Εξωπλανήτης δεν είναι αυτό που λέει το άρθρο. Εξωπλανήτης είναι κάθε πλανήτης που δεν ανήκει στο δικό μας Ηλιακό Σύστημα.
Δεύτερον, το θέμα της ύπαρξης «αδερφού» πλανήτη της Γης στο ηλιακό μας σύστημα, με ζωή και με την ίδια φορά, μας γνωστοποιήθηκε από την Γεώργιο Γκιόλβα, όταν μας άφησε την ιστορική εκείνη, συλλεκτική του συνέντευξη, την άνοιξη του 2003. Δείτε το απόσπασμα.
Ολόκληρο το βίντεο εδώ.
Τρίτον δυσκολεύομαι να δεχθώ ότι αυτό που φαίνετε στο βίντεο πιο πάνω, είναι ο  «αδερφός» πλανήτης… θεωρώ ότι αν είναι κάτι… "είναι κάτι άλλο …" και αυτό είναι προσωπική μου γνώμη…

7 σχόλια:

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

http://aorata-gegonota.blogspot.com/2013/08/nasa.html
ΨΕΜΑ ΞΑΝΑ - Βίντεο της NASA έχει αναστατώσει τους επιστήμονες: Βρέθηκε νέα Γη πίσω από τον Ήλιο!

Παιδιά μην τη πατάτε...το deiteto λέει πολλά παραμύθια...

Σείριος είπε...

Με το διαδίκτυο πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί.

Μέσα σ’ αυτό το χάος χρειάζεται προσοχή και προσπάθεια για να βρεις κάτι καλό ή αληθές ειδικά σε θέματα που δεν αποδεικνύονται.

Για τον λόγο αυτόν έβαλα τα ερωτηματικά στον τίτλο αλλά και τα σχόλια.

Δεν είναι δυνατόν η νασα να ονομάζει εξωπλανήτη κάποιον πλανήτη εντός του ηλιακού συστήματος.

Αυτό με ξένισε και ο κύριος λόγος της ανάρτησης ήταν τα σχόλια που πρόσθεσα.

Ανώνυμος είπε...

Το καναδικό περιοδικό Stargate αναφέρει το θέμα σε έκδοση του τού 2005 με ανάλυση του José Frendelvel ο οποίος εκτός των άλλων λέει ότι οι αρχαίοι ελληνες φιλόσοφοι δήλωναν ότι ο θεός είναι ή αρχιτέκτονας ή γεωμέτρης διότι τα πάντα στο διάστημα είναι φτιαγμένα με γεωμετρική τελειότητα. Επίσης αναφέρεται στις σελίδες Astronomie et Espace στις ερωτήσεις και συζητήσεις του 2008. Γιατί θα πρέπει να πιστεύουμε ότι μας σερβίρει η Νάσα και οι Αμερικανοί μετά απο τόσα χρόνια ψεμάτων και απατεωνιών; Απόδειξη η θεωρεία της σχετικότητας και το κενό του διαστήματος που εγκαθίδρυσε η ιερή αγελάδα των επιστημόνων ο Αϊνσταϊν δεν στέκουν πλέον αλλά εξακολουθούμε να τις διδάσκουμε στα σχολεία σαν το ύψιστο σημείο σοφίας.
Α.

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

Aπλώς συμβουλεύω κι εσάς όπως και τους αναγνωστες...να διασταυρωνουν τι διαβαζουν...μια αναζητηση στο γκουγκλ δεν βλάπτει...πχ rts blabla δεν υπαρχει όπως και τετοιο διαστημικο προγραμμα οπως και αυτός ο επιστήμανς τ αναλύω σε σχετικές αναρτήσεις...απλώς να χουμε λογική και κριτικη σκέψη...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι είναι πραγματικό και τι κουφά, όμως μου φαίνεται πολύ περίεργο ότι όλα αυτά περί πλανητών, ΑΤΙΑ και τα συναφή, τα βγάζουν τώρα και σιγά – σιγά….
Πολύ ύποπτο!
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

O ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΗ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΟΧΙΑΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΓΗΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ?

Σείριος είπε...

Ας μη λέμε πράγματα που δεν μπορούμε να αποδείξουμε. Αυτό τώρα με το, από ποιους κατοικείται, από πού προκύπτει;

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου