Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ...... ΠΕΡΝΑΜΕ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ
Χρόνια μας πολλά!!!!! Ο ανίκητος Ήλιος στέκεται διστακτικός. Όμως στέκεται σήμερα και θα σταθεί για τις τρείς ημέρες του Τριέσπερου 22,23,24 και την 25η ο άρχοντας Απόλλων κύριος του Ηλιακού μας συστήματος που φέρει το όνομά του, αρχίζει την νικηφόρα πορεία του προς Βορρά και η ημέρα μεγαλώνει προς δόξαν του Ήλιου και της Γαίας κέντρο της οποίας είναι η ΕΛΛΑΝΙΑ χώρα μας....
Αρκετά ανεχθήκαμε την απαξίωσή μας από τα διάφορα χθόνιας προέλευσης ανθρωποειδή αδύναμου χαρακτήρα και προσωπικότητας που  υπεχώρησαν στα θέλγητρα της ύλης, κάτω από την ασφυκτική πίεση των αποστατικών δυνάμεων.
Όπως συμβαίνει στο μακρύ Ιστορικό μας υπόβαθρο πάντοτε στο χείλος του γκρεμού, απλώνεται ένα χέρι από το πουθενά ΚΑΙ Μας ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ. Εμφανίζεται από το πουθενά ο ηγέτης που θα μας εμψυχώσει για να πετάξουμε από την πλάτη μας τους Αλλογενείς που μας κυβερνούν και μας καταπιέζουν. Η αντίσταση έχει ξεκινήσει τα ρυάκια έγιναν ποτάμι που θα καταπιεί τα εμπόδια και θα καθαρίσει την συσσωρευμένη βρωμιά.....
Ένα ζητάμε και ένα προσπαθούμε.
Να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο αυτούς τους διπλανούς μας που είναι αλλοπαρμένοι και δεν αντιλαμβάνονται τον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχουμε σαν Φυλή , Έθνος, Χώρα.
Ο Μεγάλος Απόλλων να μας φωτίζει η πρόμαχος Αθηνά να μας προστατεύει.
Καλό Τριέσπερο, καλά Ηλιούγεννα, ο πανύψιστος Ζεύς μεθ΄ημών εί!
Αστερίων(ΚΒ) diaelefsis
_____________________
ΉΛΙΟΣ ΓΕΝΝΗΤΩΡ - Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΖΩΟΠΟΙΟΣ
Το Ηλιοκεντρικό Σύστημα όπου αποτελούμε μέρος του, ερευνήθηκε και «χαρτογραφήθηκε» απ' τους Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων, γεγονός που χρειάζεται να μας κάνει να αναρωτιόμαστε με ποια τεχνολογικά μέσα εκείνη την εποχή κατάφεραν να μελετήσουν τόσο παραστατικά αλλά και με ακριβή στοιχεία, το Σύμπαν που μας περιβάλλει. Τη Γνώση των προπατόρων μας χρειάζεται να την κατανοήσουμε και να την επεξεργαστούμε στις βαθύτατες και πολυδιάστατες έννοιές της.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και ή δυνατό ευτυχισμένα σε ολον τον ελληνισμό καί σε όσους γιορτάζουν.
Α.

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά.http://www.youtube.com/watch?v=URH4ayV6TIM

Σείριος είπε...

Ευχαριστώ και ανταποδίδω.

Ευχαριστώ και το πιο πάνω σχόλιο με την υπογραφή Α. που γνωρίζει τα γενέθλια μου.

Στέλνω κι εγώ την αγάπη μου σε όλες και όλες!!!

Πες μου σε παρακαλώ Αριστείδη, αυτή η εκδήλωση στο βίντεο που μου έστειλες, σε ποιά περιοχή είναι;

Unknown είπε...

Φίλε Σειριε ,η γιορτή ήταν χριστιανική αλλά ο γιος μου είχε το θάρρος να πει τα κάλαντα για τα Ηλιούγεννα.Σε αυτό βοηθησε φυσικα και η καθηγητρια μουσικής της χορωδίας.
Β.ΕΥΒΟΙΑ

Σείριος είπε...

Διόρθωση στο πιο πάνω σχόλιο μου... σε όλες και όλους.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον γιο του Αριστείδη είναι λεβεντιά να τον χαίρονται οι γονείς του. Και ένα μεγαλο ευγε στην καθηγήτρια της μουσικής επίσης.
Α.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου