Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ & Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΝΑΞΙΑ

Η αρμονία θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει την ισορροπία και την επικοινωνία με τους Θεούς και τους ανθρώπους, καθώς και την ισορροπία των δυνάμεων της φύσης με τον άνθρωπο.
Για τους Θεούς της Αρχαίας Ελλάδας, το μέτρο είναι σημαντικό για τη σωστή λειτουργία του ανθρώπου με τη φύση.
Οι Θεοί της Αρχαίας Ελλάδας μπορούν να συγχωρούν τα πάντα. Την ύβρη όχι. Η ύβρις για τους Αρχαίους Έλληνες σημαίνει τιμωρία για αυτούς που δεν έχουν ευαισθησία και αγάπη για τη φύση και ξεπερνούν τα όρια. Όταν κάποιος παρεμβαίνει τους κανόνες των Θεών και της φύσης τιμωρείται.
Οι εξωγήινοι αρνούνται να μοιραστούν μαζί μας την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν λόγω της ρύπανσης και των πολέμων στη Γη. Η δήλωση ήρθε από τα χείλη του πρώην υπουργού Άμυνας του Καναδά Paul Hellyer. Ο πρώην υπουργός εξηγεί πως στην πλειοψηφία τους οι εξωγήινοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν, αν και υπάρχουν ένα με δυο είδη που δεν είναι τόσο καλά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Hellyer περιέγραψε έναν κόσμο παρόμοιο με τα σκηνικά του Star Trek και δήλωσε πως υπάρχει μια «συνομοσπονδία εξωγήινων» η οποία απαγορεύει στα μέλη της να αλληλεπιδρούν μαζί μας.
«Δεν πιστεύουν ότι είμαστε καλοί επιστάτες του πλανήτη μας. Αποψιλώνουμε τα δάση μας, μολύνουμε τις λίμνες και τους ποταμούς μας, απορρίπτουμε λύματα στους ωκεανούς και κάνουμε ένα σωρό πράγματα που δεν θα έκαναν οι φροντιστές ενός σπιτιού», τόνισε ο πρώην υπουργός αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους οι εξωγήινοι μας κρατούν σε απόσταση.
Ο Αμερικανός οικολόγος Δρ. Ellis Silver εκφράζει την άποψη πως η Γη ενδέχεται να είναι ένας πλανήτης – φυλακή, στον οποίο θα παραμείνουμε μέχρι να συμμορφωθούμε, καθώς είμαστε βίαιο είδος.
Σύμφωνα με μετρήσεις της Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος - HELMEPA παρατηρείται μια αύξηση της τάξης του 500% στη ρύπανση των θαλασσών από πλαστικά προϊόντα, όλων των ειδών, τα τελευταία 30 χρόνια. Πηγή
Βίντεο: Attica Park

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Πως είναι δυνατόν ένα παιδάκι του νηπιαγωγείου να το στείλουμε να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο όταν προηγουμένως δεν έχει λάβει τις γνώσεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης; Αυτός είναι και ο λόγος που τιμωρείται ο Προμηθεύς παρά του Διός. Δίνει γνώσεις στους θνητούς τις οποίες δεν δύνανται να διαχειριστούν! Αναλογισθείτε την χρήση όλων αυτών των πληροφοριών από τους ανθρώπους. Όλες χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα εναντίον άλλων ανθρώπων! Για την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο! Δεν είναι μόνον η ρύπανση της μητέρας μας Δήμητρας (γιατί αυτό είναι το πραγματικό όνομα του πλανήτη μας –Δα μήτηρ-Δη μήτηρ) που υποχρεώνει τους ανώτερους πολιτισμούς να μας κρατούν σε απομόνωση αλλά και το ότι δεν έχουμε προοδεύσει πνευματικά. Πως όμως να προοδεύσουμε πνευματικά όταν οι σημερινές κοσμοπολιτικές θρησκείες δεν παραδέχονται την ιερότητα του κόσμου; Όταν ακόμη και για τα ζώα ή τα φυτά δεν παραδέχονται πως είναι ψυχές έν εξελίξει; Οι πρόγονοι μας έκαναν εξόρυξη πέτρας ή μαρμάρου για την οικοδόμηση ναών ή κατοικιών. Δεν μας άφησαν όμως τρύπες όπως αφήνουν τα σημερινά λατομία. Πως είναι δυνατόν ο δικός μας “πολιτισμός” να αφήνεται να τριγυρνά στο διάστημα με σκοπό την αναζήτηση πλουτοπαραγωγικών πηγών και την στρατιωτική εκμετάλλευση; Για τους λόγους αυτούς αλλά και πολλούς άλλους είμαστε και θα παραμείνουμε ένας πλανήτης – φυλακή μέχρις ότου αναγνωρίσουμε τα λάθη μας. ΛΑΘΟΣ=ΑΘΛΟΣ. Κάποτε ο Ηρακλής θα καταφέρει να επιτελέσει τους ΑΘΛΟΥΣ και να γίνει ελευθερεύς του Προμηθέως Ελπίζω…Ιαμ. Σ.

Σείριος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Η πνευματική παρακμή είναι η αιτία όλων των κακών. Ο φιλοτομαρισμός και η αδιαφορία για τον σύνολο, η αδιαφορία για το κοινό καλό.
Και όταν την τεχνολογία την χρησιμοποιούμε εναντίων των ανθρώπων και κατά της φύσης, για ποιον λόγο να μας βοηθήσουν;;;
Αξίζουμε την βοήθεια τους;
Τι κάναμε και τι κάνουμε ως ανθρωπότητα για να αξίζουμε την βοήθεια της γαλαξιακής κοινωνίας;

Γι αυτό θα παραμείνουμε σε απομόνωση νομίζοντας τρομάρα μας ότι είμαστε η κορωνίδα της δημιουργίας και ότι τα άστρα και όλο το σύμπαν φτιάχτηκε για μας… τέτοια αλαζονεία… και ακούμε και κάποιες εξυπνάδες όπως «που είναι οι θεοί, τι κάνουν…», εσύ άνθρωπε τι κάνεις;;
Γι αυτό μείνε στην ευτυχισμένη σου άγνοια στον απομονωμένο σου κόσμο που πάντα θα υπάρχουν κάθε είδους ποίμνια, θρησκευτικά, κομματικά, οπαδικά, προς όφελος βέβαια των ποιμεναρχών…

Unknown είπε...

Από ποιόν επεβλήθη η χρήση των πλαστικών και άλλων μη διασπώμενων στην φύση υλικών που έχει δημιουργήσει την ρύπανση; Ποιοί έχουν πυρηνικά και χημικά εργοστάσια και στην συνέχεια ποντίζουν στις θάλασσες τοξικά και πυρηνικά απόβλητα μέσα σε μεταλλικά βαρέλια που η διάρκεια ζωής τους είναι το μέγιστο 250 χρόνια; Για ποιους λόγους εμείς δεχόμεθα από τις κυβερνήσεις μας να ακολουθούν και να δέχονται τέτοιου είδους πρακτικές; Γιατί δεχόμεθα σήμερα να κατηγορούμαστε από όλους αυτούς ότι εμείς είμεθα υπεύθυνοι για την ρύπανση από την χρήση των προϊόντων που αυτοί επέβαλαν και έχουν θησαυρίσει οικονομικά; Γιατί ας πούμε το γιαούρτι ή ένας χυμός ή ακόμη και το νερό ΠΡΕΠΕΙ να προσφέρονται στον καταναλωτή σε πλαστικό δοχείο; Έχουμε φθάσει μάλιστα και στην παράνοια του να ανατίθεται η ανακύκλωση σε εταιρείες που οι ίδιοι έχουν συστήσει ούτως ώστε να μπορούν να κάνουν περισσότερα χρήματα με το πρόσχημα του να γίνουν φθηνότερα τα προϊόντα που προέρχονται από την ανακύκλωση. Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποια μείωση στις τιμές. Δεν νομίζω πως είμαστε βίαιο είδος. Απαίδευτοι είμαστε. Παιδεία δεν έχουμε. Ας μελετήσουν οι αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας τον μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνος που παρατίθεται στα δεξιά της αρχικής σελίδος. Προσέξτε τα πρώτα λόγια του μύθου που είναι ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑ. Στην συνέχεια να αναρωτηθούν γιατί οι δεσμώτες που είναι δεμένοι στα πόδια και στον αυχένα δεν λύνουν τα δεσμά με τα χέρια τους που είναι ελεύθερα. Μήπως γιατί είναι βολεμένοι μέσα στο σπήλαιο; Ιαμ. Σ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου