Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΚΑΦΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ

Τα αντικείμενα φαίνεται να εκπέμπουν κάποιου είδους μαγνητικό πεδίο που αποτρέπει τα διαστημικά σωματίδια να αγγίζουν την επιφάνεια τους, σχεδόν κάτι παρόμοιο όπως το μαγνητικό πεδίο γύρω από τη Γη. Τα αντικείμενα φαίνονταν τόσο κοντά στα τηλεσκόπια μας που μπορούσαμε να δούμε τα δομικά χαρακτηριστικά της σύνθεσης τους πολύ λεπτομερώς. Ήταν διαμορφωμένα σαν τρισδιάστατα σκάφη σχήματος "L" . Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, τα αντικείμενα πέρασαν τον πλανήτη Άρη. Μόλις έφθασαν σε αυτό το σημείο, σχεδόν ακαριαία, τα αντικείμενα εξαφανίστηκαν από τους φακούς του τηλεσκοπίου μας σαν να  είχε ενεργοποιηθεί κάποιου είδους ασπίδα αορατότητας με το πάτημα ενός διακόπτη.
Για σχεδόν ολόκληρο το έτος του 2013, παρακολουθήσαμε τον ουρανό μέσα σε δυσπιστία. Δεν γνωρίζαμε τι συμβαίνει ή πού ήταν αυτά τα πράγματα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτά τα «πράγματα»  θα έπρεπε να ήταν τόσο κοντά μας τώρα, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να τα εντοπίζουμε στον ουρανό τη νύχτα αν έμεναν ορατά σε μάς. Δεν ξέραμε αν εξακολουθούσαν να έρχονται ή αν είχαν εγκαταλείψει το ηλιακό μας σύστημα.
«Τα αντικείμενα επανεμφανίστηκαν και είχαν επανατοποθετηθεί πίσω από την Σελήνη σε ένα κυκλικό τύπο ευθυγράμμισης, που τους επέτρεπε να παραμένουν αόρατα στους παρατηρητές του ουρανού».
«Δεν γνωρίζουμε τι είναι, τι κάνουν ή τι θα κάνουν. Γνωρίζουμε ότι έχουν ήδη γίνει διακυμάνσεις στο πεδίο βαρύτητας της Γης και στο πεδίο βαρύτητας που συνδέει την Σελήνη με την Γη.»
Σύμφωνα με τον Δρ Norton, αν η πληροφορία αυτή αποκαλυπτόταν στις μάζες, θα προκαλούσε μια κατάρρευση όλων των θρησκειών, καθώς και την «κατάρρευση της ίδιας της κοινωνίας.
Η άποψη του συγγραφέα είναι ότι η κοινωνία μας είναι έτοιμη να αναγνωρίσει την ύπαρξη άλλων μορφών ζωής, εκτός από αυτή που υπάρχει ήδη στον πλανήτη μας. Οι μεγαλύτεροι φόβοι προέρχονται  από εκείνους που μας έχουν κρατήσει να ζούμε σαν οικονομικοί σκλάβοι για χιλιετίες μέσα από δουλοπρέπεια, έλεγχο και υπόδουλοι στην ψευδαίσθηση της νομισματικής πολιτικής τους που θα μπορούσε τώρα  να καταρρεύσει. Θα συνεχίσουν αυτήν την ψευδαίσθηση όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ θα διατηρούν παράλληλα όλους εμάς στο παροιμιώδες σκοτάδι, προκειμένου να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση της εξουσίας τους.
Αν οι εξωγήινοι αλλάζουν τα μαγνητικά κύματα στο βαρυτικό πεδίο του πλανήτη μας, αυτό θα μπορούσε να έχει συνέπειες στο τι θα μπορούσε  να συμβεί και στο μυαλό μας και πιο συγκεκριμένα, τι θα ήμασταν ικανοί να κάνουμε.
Για παράδειγμα, μια μικρή αλλαγή στο μαγνητικό πεδίο επηρεάζει την αντήχηση Schumann από όπου οι συχνότητες προέρχονται περισσότερο  από αγνή αγάπη. Θα μπορούσε επίσης να ανοίξει το μυαλό μας στο έπακρο της συλλογικής ικανότητας του, όπου όλοι έχουμε αυτόματες  ικανότητες, όπως και η τηλεκίνηση, το  ESP (Δυναμική Ελέγχου Σταθερότητας) και άλλες ψυχικές ή υπερφυσικές ικανότητες.
Η Γη διέρχεται σήμερα μια μαγνητική μετατόπιση πόλων, η οποία δεν είχε εμφανιστεί για εδώ και τουλάχιστον 700.000 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη, άραγε αυτό έχει να κάνει με την εν λόγω επίσκεψη;
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Σελήνη είναι μεγάλη για φυσικός δορυφόρος, άρα υπάρχει η πιθανότητα ότι εκείνοι που την τοποθέτησαν εκεί να έχουν επιστρέψει;;
Ενώ ένα μεγάλο μέρος από όλα αυτά είναι υποθέσεις, κανείς δεν ξέρει πραγματικά ποιοί είναι ή γιατί είναι αυτοί στη Σελήνη. Μόνο ο χρόνος θα δείξει!
Η μετάφραση έγινε από καλή φίλη της σελίδας και την ευχαριστώ πολύ γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου