Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Μήπως σας έχει ποτέ συμβεί να έχετε βρεθεί με ένα πρόσωπο και να αισθανθήκατε ένα κακό vibe, σαν να σας απορροφούσαν την ενέργεια;
«Τα πάντα είναι ενέργεια» είναι ένα από τα κύρια αξιώματα της επιστήμης, και τα ανθρώπινα όντα δεν εξαιρούνται από τον μετασχηματισμό της.
Μια ενδιαφέρουσα μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Bielefeld, της Γερμανίας, έδειξε ότι τα φυτά μπορούν να απορροφήσουν ενέργεια από άλλα φυτά και η γιατρός και θεραπευτής Olivia Bader-Lee, ακολούθησε τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας.
Η επιστήμη που μελετά τη συμπεριφορά της ενέργειας σε έμβια όντα ονομάζεται βιοενεργητική.
Η έρευνα διεξήχθη σε φύκια, ειδικά σε χλαμυδομονάδες του ράινχαρτ. Ανακαλύφθηκε ότι εκτός από την φωτοσύνθεση, έχουν επίσης μια  εναλλακτική πηγή ενέργειας και ότι απορροφούν ενέργεια από άλλα φύκια. Η έρευνα αυτή οφείλεται στη είναι στον Γερμανό βιολόγο Olaf Kruse, και τα πορίσματά της έχουν αναφερθεί στο Naturesite.com.
Σύμφωνα με την Bader-Lee, το σώμα μας είναι σαν τα σφουγγάρια, απορροφώντας την ενέργεια που είναι γύρω μας. «Αυτό είναι ακριβώς  στο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται άβολα όταν βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη ομάδα με ένα μίγμα ενέργειας και συναισθημάτων».
«Το ανθρώπινο σώμα είναι πολύ παρόμοιο με ένα φυτό που όταν είναι χάλια, απορροφά την ενέργεια που απαιτείται για να τροφοδοτήσει τη συναισθηματική σας κατάσταση, και μπορεί να ενεργοποιήσει τα κύτταρα και αυξάνονας το ποσό της κορτιζόλης καταβολίζουν και τροφοδοτούν τα κύτταρα ανάλογα με τη συναισθηματική ανάγκη», επισημαίνει η Bader-Lee.
Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή τους, η οποία οδηγεί στο να είναι νευρικοί, τόνισε, θυμωμένοι, ανήσυχοι, λυπημένοι, αλλά και χαρούμενοι, αισιόδοξοι και χαμογελαστοί.
Η Bader-Lee λέει ότι κατά τη διάρκεια των αιώνων, ο άνθρωπος έχει χάσει αυτή  τη σύνδεση με τη φύση , όπου η ανταλλαγή ενέργειας θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια οφέλη στην ανθρωπότητα.
Τελικά, το  πνεύμα είναι η ενέργεια , και αυτό που λέμε «υπερφυσικό» δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εκδήλωση των διαφορετικών πηγών ενέργειας στον κόσμο. Αυτό ήταν γνωστό στους αρχαίους πολιτισμούς σε κάθε ήπειρο, αλλά η επιστήμη έχει αποφασίσει να το αγνοήσουμε και μόνο λίγοι επιστήμονες τολμούν να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα, για το φόβο της κριτικής και τη; απόρριψης από την επιστημονική κοινότητα.
Απόδοση: kavalarissa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου