Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ

Ως άνθρωποι έχουμε ένα βιομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα μας το οποίο είναι και αλλιώς γνωστό ως αυρικό πεδίο (αύρα). Αυτό το πεδίο είναι η προσωπική μας υπογραφή της ενεργειακής μας δόνησης. Είναι επίσης η αποθήκη για την ενέργεια που κάποιος θα ήθελε να δώσει κατά τη διάρκεια των καθημερινών του αλληλεπιδράσεων με άλλους.
Αν το αυρικό πεδίο κάποιου είναι αδύναμο όχι μόνο αυτός είναι δεκτικός στο να μαζεύει την ξένη ενέργεια των άλλων αλλά επίσης έχει λιγότερη ενέργεια να δώσει και ο ρυθμός της εξάντλησης της ενέργειας είναι μεγάλος.
Ένα υγιές στην όψη αυρικό πεδίο μοιάζει σαν μία απαλή ενέργεια σε σχήμα αβγού, που επεκτείνεται 2-3 πόδια σε κάθε κατεύθυνση έξω από το σώμα. Κάποιος που βιώνει μια αίσθηση φόβου ή μια αίσθηση χωρισμού από τον καθένα θα έχει ένα αυρικό πεδίο που τείνει να κολλάει και να είναι κοντά στο σώμα, όπως πχ 30 εκατοστά μακριά.
Από την άλλη, αν κάποιος δεν έχει αγκυροβολήσει πλήρως τη συνείδησή του στο σώμα του τείνει να νιώθει φευγάτος και να μη βρίσκεται στο παρόν, έπειτα είναι πιθανόν ότι το αυρικό του πεδίο εκτείνεται οπουδήποτε σε 5 με 20 πόδια.
Κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, ο άνθρωπος μπορεί να έχει μια αύρα η οποία αλλάζει χρώμα αναλόγως του βαθμού των συγκινήσεών του αλλά και των δοκιμασιών μέσα από τις οποίες περνά.
Λέγεται ότι άτομα σε αρμονία με την ύπαρξή τους μπορούν να διακρίνουν την αύρα των γύρω τους. Μια "όμορφη" αύρα αντλεί την ομορφιά της μέσα από την ποιότητα της ζωής μας: διατροφή, ξεκούραση, υγεία, φυσική κατάσταση, απουσία καταχρήσεων... Η φυσική μας υπόσταση λοιπόν πρέπει να βρίσκεται σε ισορροπία με την πνευματική.
Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να "πιάσουν" την αύρα άλλων ανθρώπων με τη βοήθεια της ψυχικής τους όρασης. Κάποιοι άλλοι όμως, μπορούν επίσης να την αντιληφθούν, με την συνεχή εξάσκηση του μυαλού τους. αναπτύσσοντας τις εκπληκτικές ψυχικές δυνάμεις που άντλησαν από μέσα τους.
Σύμφωνα με την παρατήρηση, η αύρα φέρει μέσα της πολλά χρώματα και σύμφωνα με τους μύστες, το μπλε συμβολίζει την πίστη και την αφοσίωση, το κόκκινο την επιθετικότητα, το άσπρο την αγνότητα, το πράσινο τη ζήλια και το γκρι την αρρώστια.
Οι άνθρωποι είμαστε ζώσες βιοενεργειακές οντότητες και όχι μόνο υλικό σώμα, όπως ισχυρίζεται η συμβατική χημική Ιατρική. Οι φωτογραφίες Κίρλιαν αποτυπώνουν με χρώματα την αύρα της ανθρώπινης βιοενέργειας, δηλαδή το “Είναι”, αποδεικνύοντας, ότι υφίσταται, όπως δηλαδή ισχυρίζονται οι μύστες, αλλά και η νέα Κβαντική Φυσική.
Διαβάστε επίσης: Η ΑΥΡΑ #1 , Η ΑΥΡΑ #2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου