Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Η μέρα που γεννήθηκε η Ελπίδα, είναι η ίδια μέρα που γεννήθηκε η Άνοιξη!!!
Την ημέρα αυτή η Φύση λέει: «πάμε άλλη μια φορά».
Κι εμείς με Φωτόσπαθο την Ελληνίδα Ψυχή μας οπλισμένο με το Πυρφόρο Απολλώνιο πνεύμα κομματιάζουμε τις «Λερναίες Ύδρες» και τα σκοτάδια του κόσμου - που μπορεί να είναι «ανεμόμυλοι» μπορεί όμως και όχι - ξανά και ξανά και πάλι απ’ την αρχή. Κι αν δεν προλάβουμε σε αυτήν την ζωή, θα συνεχίσουμε και στην επόμενη… Ξανά και πάλι και ξανά, μέχρι να κλείσουμε όλους τους λογαριασμούς.  
Κι αν η Άνοιξη φύγει, πάλι θα ξανάρθει, είναι Συμπαντικός Νόμος. Όπως Συμπαντικός νόμος είναι, όλο το Σύμπαν να γράφει και να είναι ΕΛΛΑΣ. Όποιος δεν τα καταλαβαίνει ας σηκώσει τα μάτια της ψυχής του στον έναστρο Ουρανό και θα δει στο στερέωμα την ιστορία του Κόσμου Όλου, γραμμένη στην Ελληνίδα Γλώσσα. Την Γλώσσα των Θεών την Ουράνια και Συμπαντική. Ο νοών νοείτω…
Πάμε πάλι από την αρχή…
…με ένα διάλειμμα  ακούγοντας την Σάντρα από την χρυσή δεκαετία του ’80. Το οπτικό είναι γυρισμένο στην Σαντορίνη το 1988. Από που το άρχισα και που το καταλήγω… άσχετα; Όχι, όλα είναι σχετικά και όλα χρειάζονται. Οι αναμνήσεις, όπως και τα παιδικά μας χρόνια, είναι το καταφύγιο μας.
Καλή ακρόαση και καλή Δύναμη!!!

1 σχόλιο:

Λ είπε...

Πραγματι οι αναμνησεις μας ειναι το καταφύγιό μας...
Οσο πιο δυνατες κ τρυφερες ειναι τοσο πιο στερεο κ σιγουρο ειναι αυτο το καταφυγιο..
Και οταν αισθανομαστε οτι ο κοσμος γυρω μας γκρεμιζεται... ξερουμε οτι ειναι εκει... μας περιμενει για νας μας προστατεψει απο οτιδηποτε τολμαει να μας πληγωσει!!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου