Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

"ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ"

Ένας επαφικός, ο Alex Collier, στο βιβλίο του "Επιστολές από την Ανδρομέδα", περιγράφει λεπτομερώς τις τηλεπαθητικές συνομιλίες που είχε με εξωγήινα όντα από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31). 
Ένας από τους συνομιλητές του λεγόταν Moraney (ο άλλος ονομάζεται Φησέας, σύμφωνα με τον Collier), ο οποίος προέρχεται από ένα σύστημα αστέρων το οποίο απεκάλεσε Zenetae. 


Ο Moraney παρουσίασε στον Collier μια εικόνα πολύ διαφορετική από αυτήν που μας διδάσκει η ιστορία για το παρελθόν της Γης. 
Ο Ανδρομέδιος αποκάλυψε ότι το παρόν μας διέπεται από ψέματα και εξαπάτηση και ότι ο πληθυσμός γνωρίζει ελάχιστα ή τίποτα για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Ηλιακό μας Σύστημα.


Ο δορυφόρος της Γης δεν ανήκε στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά μεταφέρθηκε εδώ πριν από εκατομμύρια χρόνια. Η Σελήνη είχε χρησιμοποιηθεί ως ένα πλοίο μεταφοράς ερπετοειδών και ανθρώπινων-ερπετοειδών υβριδίων 
Η Σελήνη, όπως είπε ο Moraney στον Collier, προέρχεται από ένα σύστημα αστέρων που βρίσκεται 432 έτη φωτός μακριά από τη Γη, στον αστερισμό της Ursa Minor. Αυτό το δυαδικό σύστημα οι Ανδρομέδιοι το ονομάζουν "Chowta", είναι τεράστιο και έχει 21 πλανήτες και 48 φεγγάρια. 
Αυτό που εμείς σήμερα ονομάζουμε Σελήνη, ήταν σε τροχιά γύρω από τον 17ο πλανήτη του αστρικού συστήματος "Chowta". Ονομαζόταν "Maldek" και καταστράφηκε σε ένα αρχαίο πόλεμο μεταξύ μιας ανθρώπινης συμμαχίας και μιας τυραννικής φυλής Γκρίζων που προερχόταν από την Αυτοκρατορία του Ωρίωνα. 
Ο Ανδρομέδιος αποκάλυψε στον Collier ότι η Σελήνη είναι ηλικίας 6,2 δισεκατομμυρίων ετών. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ παλαιότερη από το Ηλιακό μας Σύστημα. 

Αλλά εάν η Σελήνη δεν ανήκε στο Ηλιακό μας Σύστημα, τότε πως ήλθε εδώ; 
Ο Collier γράφει ότι είχε "μπει στην ουρά ενός αστεροειδή" που την έφερε στο Ηλιακό μας Σύστημα. Αν και οι αστρονόμοι δεν τον έχουν εντοπίσει, ο αστεροειδής φέρεται να επιστρέφει στο δικό μας τμήμα του γαλαξία κάθε 25.000 χρόνια. 

Η Σελήνη είναι κούφια. Εκεί υπάρχουν τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις που χτίστηκαν από εξωγήινους και αργότερα από ανθρώπους από τη Γη. 
Οι Γκρίζοι μετέφεραν κρυφά Αμερικανούς αστροναύτες της NSA στην Σελήνη και εξερεύνησαν τις κατεστραμμένες δομές που υπάρχουν μέσα στον κρατήρα του Ιουλίου Βερν! 
Υπάρχουν επτά ανοίγματα στον φλοιό της Σελήνης που οδηγούν σε υπόγειες βάσεις. Συντηρητικοί επιστήμονες αναρωτιούνται γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί μεγάλοι κρατήρες με τόσο ρηχό βάθος. Πράγματι, πολλοί από αυτούς τους κρατήρες θα έπρεπε να είναι πολύ βαθύτεροι και αυτό είναι ένα γεγονός που "αψηφά την επιστήμη". 

Οι Ανδρομέδιοι εξηγούν ότι αυτό συμβαίνει επειδή ένα μεγάλο μέρος της επιφάνειας της Σελήνης δομήθηκε πάνω σε ένα μεταλλικό σφαιρικό κέλυφος. 
Οι Ανδρομέδιοι ανέφεραν ότι οι κρατήρες στην πραγματικότητα δημιουργήθηκαν με τεχνητό τρόπο. Πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, ήταν κάποτε τρούλοι πόλεων και διαστημικά υπόστεγα που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια ενός πολέμου που χρονολογείται ότι έγινε πριν 113.000 χρόνια. 
Αυτές οι κατεστραμμένες δομές υποτίθεται ότι ανακαλύφθηκαν πολύ πριν οι αστροναύτες του Απόλλων πατήσουν το πόδι τους στη Σελήνη. 
Για πρώτη φορά διερευνήθηκαν κρυφά στις αρχές του 1950 από μια ομάδα αστροναυτών της NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας), οι οποίοι μεταφέρθηκαν εκεί από τους Γκρίζους. Η περιοχή που εξερεύνησαν βρίσκεται μέσα στον κρατήρα του Ιουλίου Βερν και αποτελεί μια τεράστια υπόγεια εγκατάσταση στο μέγεθος της Νέας Υόρκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου