Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ - ΗΛΙΟΙ – ΠΛΑΝΗΤΕΣ- ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ - ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ;;;

«Υπάρχουν  συνολικά τριάντα δύο σύμπαντα, τα περισσότερα των οποίων είναι κατά πολλά δισεκατομμύρια χρόνια αρχαιότερα του δικού σας και έχουν αναπτύξει υπερπολιτισμούς αδιανόητους για τη γήινη επιστήμη. Οι υπερπολιτισμοί αυτοί των "Πανσόφων Δημιουργών" μπορούν να δημιουργήσουν σύμπαντα εκ του μηδενός, είτε δημιουργώντας αυτοί τις μαύρες οπές, είτε χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες. Προκαλούν την έκρηξη αυτών και κατόπιν δημιουργούν όλες τις κατάλληλες οικολογικές συνθήκες και εμφυτεύουν τη ζωή, όλα τα είδη του ζωικού όσο και φυτικού βασιλείου με δική σας ορολογία, σε όλα τα ουράνια σώματα που δημιούργησαν.
Το δικό σας σύμπαν είναι τεχνητό δημιούργημα προηγμένου υπερπολιτισμού των "Πανσόφων Δημιουργών". Κοσμικών όντων, όχι μόνο εξωγήινων, αλλά εξωσυμπαντικών και εξωδιαστατικών. Αυτοί ζούνε σε κάποιο από τα πολλά παράλληλα προς το δικό σας σύμπαντα. Στα αρχικά στάδια της δημιουργίας του, το επέβλεπαν συνεχώς και κατόπιν το άφησαν να εξελιχθεί αυτόνομα, χωρίς να παρεμβαίνουν στη λειτουργία του. Παρεμβαίνουν μόνο όταν υπάρχει ανάγκη για τη διόρθωση κοσμικών εκτροπών αστέρων και πλανητών και άλλων ουρανίων φαινομένων, ή όταν η 'Υβρη των λογικών όντων υπερβεί όλα τα ανεκτά θεσμοθετημένα όρια.
Ο εποικισμός συμπάντων, γαλαξιών και αστρικών συστημάτων με νοήμονα όντα, γίνεται με ειδικές αποστολές, που έχουν την τελική ευθύνη προώθησης της νοημοσύνης των όντων αυτών. Η μεγάλη έκρηξη που δημιούργησε το δικό σας σύμπαν, δεν προκλήθηκε από μόνη της τυχαία, ούτε και από τον Θεό, αλλά ήταν μια έκρηξη που προκάλεσαν οι "Πάνσοφοι Δημιουργοί" των συμπάντων, είτε κατόπιν εντολής κάποιων άλλων υπέρτερων από αυτούς σοφών, είτε εξ ιδίας πρωτοβουλίας. Μπορούν να το δημιουργήσουν, και το δημιουργούν είτε από αυταρέσκεια, όπως ένας άνθρωπος της Γαίας μπορεί να χτίσει ένα νέο σπίτι, είτε για να γεμίσουν τον κενό χώρο του σύμπαντος, όπως κάνουν οι κάτοικοι της Γαίας χτίζοντας νέες πόλεις, με νέες κατοικίες.
Η τεχνολογία της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτό των "Πανσόφων Δημιουργών" των συμπάντων, όπως η δική μας είναι απλησίαστη από τη γήινη επιστήμη. Η τεχνολογία η δική σας βρίσκεται στον πυθμένα της εξέλιξης με μηδενικές τεχνολογικές δυνατότητες. Η διαπίστωση αυτή προκύπτει από τους οραματισμούς και τα σχέδια των επιστημόνων της Γαίας για τα διαστρικά ταξίδια ή με αστροπολιτείες κατασκευασμένες από μέταλλα και συνθετικά  υλικά, οι οποίες θα καταστραφούν πριν προλάβουν να βγουν από το ηλιακό σας σύστημα, γιατί το διάστημα είναι διάσπαρτο από μετεωρίτες, βράχους, πέτρες, ηλεκτρομαγνητικές καταιγίδες, αστρικούς ανέμους, που θα προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές και τύφλωση των ηλεκτρομαγνητικών οργάνων τους.
 Ἐνα τέτοιο ταξίδι με μια τέτοια αστροπολιτεία, όπως την φαντάζονται οι δικοί σας επιστήμονες, είναι αδύνατο, μπορεί όμως να γίνει με ασφάλεια μόνο όταν θα μπορέσετε να εισέλθετε στην τετάρτη διάσταση. Αλλά και αυτό απέχει ακόμη αιώνες για τη δική σας τεχνογνωσία. Γ ια να πραγματοποιηθεί ένα ασφαλές διαστρικό ταξίδι χιλιάδων ατόμων, διαρκείας χιλιάδων ετών, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα ασφαλείας και άνετης διαβίωσης του προσωπικού, πρέπει να πραγματοποιηθεί μόνο με φυσικό δορυφόρο (πλανήτη), ο οποίος θα υποστεί τεχνολογική επέμβαση και προετοιμασία.
Επιλέγουμε έναν φυσικό πλανήτη στο μέγεθος της Γαίας ή η και πολύ μεγαλύτερο ακόμη, ανάλογα με την αποστολή, που να έχει συμπαγή φλοιό αρκετών χιλιομέτρων και διάπυρο μεταλλικό πυρήνα. Αφού πρώτα υποστεί επιστημονικές επεμβάσεις προετοιμασίας, με τη βοήθεια της τεχνολογίας εμφυσούμε τεράστιες ποσότητες αερίων στο κέντρο της μάζας του διάπυρου μεταλλικού μάγματος του πυρήνα του πλανήτη. Το μάγμα εκτοπίζεται προς την περιφέρεια, και από ελεγχόμενες τεχνητές οπές ηφαιστείων εξέρχεται το πλεονάζον για να μην ανατιναχτεί ο πλανήτης.  Όταν επιτύχουμε το επιθυμητό πάχος της εσωτερικής σφαίρας του μάγματος, προκαλούμε ταχεία ψύξη και σταματούμε την εμφύσηση αερίων. Έτσι εκτός από τον συμπαγή γεώδη φλοιό δημιουργούμε στο εσωτερικό του μια μεταλλική σφαίρα επιθυμητού πάχους ώστε να παρέχει ασφάλεια και το κενό που δημιουργείται στο εσωτερικό του πλανήτη να είναι ανάλογο με τις ανάγκες μας. 
Αφού υποστεί και όλες τις άλλες συμπληρωματικές επεξεργασίες, δηλαδή τοποθέτηση ηλίου ή ηλίων πλάσματος, δημιουργία τεχνητής ατμόσφαιρας και επιθυμητών οικολογικών συνθηκών και συμπλήρωση με τα είδη χλωρίδας και πανίδας, μπορούμε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα του προσωπικού να ταξιδεύουμε για αιώνες. Όλα τα μητρικά σκάφη μας μικρότερα ή μεγαλύτερα της Γαίας, είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι τεχνητοί πλανήτες, γύρω από τους οποίους δημιουργούμε ένα συμπαγές περίβλημα οργόνης εκατοντάδων χιλιομέτρων που μπορούν να διαπεράσουν ακόμη και τη διάπυρη μάζα άστρου με ευχέρεια χωρίς να επηρεάζεται το προσωπικό από θερμοκρασιακές μεταβολές και να μην κινδυνεύουν από μετεωρίτες, βράχους, ή πολύ μικρούς πλανήτες και άλλα ουράνια σώματα».
Από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη  «Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ & Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ», σελ. 58-63,  εκδ. Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου