Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Η ΤΡΙΤΗ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αν και ο καθένας δεν είναι διατεθειμένος να παραδεχτεί, ότι ο πλανήτης μας είναι γεμάτος από λείψανα και μνημεία που αποδεικνύουν ότι η Γη κάποτε ήταν κατοικημένη από εξαιρετικά προηγμένους πολιτισμούς.
Από τότε που κυκλοφόρησε η υπηρεσία  Google Earth,  ήταν ένα όφελος όχι μόνο για τους θεωρητικούς συνωμοσίας αλλά και για όσους θέλουν να αποκαλύψουν ενδείξεις σχετικά με το τι κρύβεται πίσω από την «κουρτίνα».
Εάν χρειάζεστε ένα καλό πλεονέκτημα, χρειάζεστε καλά μάτια και υψόμετρο. Οι δορυφόροι έχουν και τα δύο.
Η τελευταία από μια ομάδα τριών πυραμίδων που καλύπτονται από χιόνι ανακαλύφθηκε πρόσφατα μέσω των δορυφορικών εικόνων του Google Earth και σε λίγες μέρες, το εύρημα έλαβε μορφή καταιγίδας στις εναλλακτικές κοινότητες ιστορίας.
Δύο από τις πυραμίδες βρίσκονται περίπου 10 μίλια στο εσωτερικό, ενώ η Τρίτη βρίσκεται κοντά στην ακτογραμμή.
Οι συνέπειες αυτής της ανακάλυψης είναι περίπλοκες και, αν γίνουν αποδεκτές, θα μπορούσαν να μετατρέψουν τις απόψεις του επιστημονικού κόσμου. Κανένα βιβλίο ιστορίας δεν ανέφερε ποτέ έναν πολιτισμό της Ανταρκτικής με τις δεξιότητες και την τεχνολογία που απαιτούνται για την ανέγερση τεράστιων πυραμίδων.
Η Ανταρκτική είναι τώρα μια κατεψυγμένη ερημιά, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Έφτασε στην σημερινή της θέση λόγω του ότι η τεκτονική της πλάκα πλησιάζε τον γεωγραφικό Νότιο Πόλο χρόνο με το χρόνο.
Πριν από εκατομμύρια χρόνια, το κλίμα της Ανταρκτικής ήταν πολύ θερμότερο, επειδή η θέση της ήταν πιο κοντά στον ισημερινό. Αυτό είναι ένα γεγονός που υποστηρίζεται από αρκετές αποδεκτές ανακαλύψεις και όχι από μερικές εικασίες.
Πρόσφατα οι επιστήμονες ανέφεραν παράξενες μαγνητικές ανωμαλίες που ακτινοβολούν από κάτω από τον πάγο, ενώ οι Ναζί φέρεται να έκαναν μυστικές αποστολές προς αναζήτηση ενός χαμένου πολιτισμού και πληροφοριοδότες αναφέρουν παράξενες θεάσεις.
Είναι ενδιαφέρον ότι, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πολλοί άνθρωποι έχουν ισχυριστεί ότι έχουν ανακαλύψει κατασκευές που προεξέχουν από τον πάγο στην Ανταρκτική.
Πολλοί ερευνητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εκτός από τις τρείς γνωστές πυραμίδες της Ανταρκτικής, υπάρχουν και άλλες γιγάντιες Πυραμίδες θαμμένες κάτω από παχιά στρώματα πάγου. Πράγματι πρόσφατες δορυφορικές εικόνες αποκάλυψαν κορυφές και άλλων τεχνητών πυραμίδων που είναι διάσπαρτες σε όλο τον πάγο που καλύπτει το τοπίο. Περισσότερα αποκαλυπτικά περί Ανταρκτικής εδώ: http://perseasorion.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου