Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Οι κρύσταλλοι είναι από τα πρώτα υλικά που δημιουργήθηκαν με τις γεωλογικές διεργασίες τη στιγμή δημιουργίας του πλανήτη και ξεπερνούν τα όρια της ιστορίας της γνώσης και της φαντασίας και μας οδηγούν στον αρχέγονο χρόνο. Δεν θα ήταν λάθος μελετώντας τις συνθήκες δημιουργίας των κρυστάλλων αν τους χαρακτηρίζαμε σαν αρχέγονες μνήμες της Γης που διηγούνται την εξέλιξή της γιατί συλλέγουν και αποθηκεύουν τεράστια ποσά ενέργειας και πληροφοριών από τον ήλιο την πανσέληνο και τ' αστέρια.
Οι κρύσταλλοι είναι ορυκτά πετρώματα γνωστοί σαν πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι και ήταν γνωστοί από την αρχαιότητα. Η πρώτη γραπτή αναφορά περί των κρυστάλλων και των ιδιοτήτων τους γίνεται χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή μας από τον Ορφέα στα «ΟΡΦΙΚΑ - ΠΕΡΙ ΛΙΘΩΝ». Οι Αρχαίοι 'Έλληνες χρησιμοποιούσαν τους κρυστάλλους για θεραπεία ασθενειών του σώματος για την ανακούφιση από τσιμπήματα σκορπιών και φιδιών. Με την ακτινοβολία των κρυστάλλων  προστατευόταν η ψυχή και το πνεύμα των ανθρώπων βοηθιούνταν στο να ξεχνούν τις δυστυχίες τους θεραπεύονταν από το άγχος και υποβοηθούνταν στην αποκατάσταση επικοινωνίας με τους θεούς.
Οι πανάρχαιοι μύστες ήταν αλάθητοι θεραπευτές γιατί γνώριζαν άριστα τις ευεργετικές επιδράσεις της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας των κρυστάλλων πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Το φως που ανακλούν οι κρύσταλλοι είναι συχνότητες από την ταχύτητα και το εύρος των οποίων εξαρτάται το χρώμα που έχουν. Η εξέλιξη της σημερινής τεχνολογίας γέννησε τη σκέψη στους επιστημονικούς κύκλους μήπως όλοι οι κρύσταλλοι είναι τράπεζες πληροφοριών της κοσμικής νοημοσύνης που περιμένουν την αποκρυπτογράφηση τους για να πληροφορηθούμε το παρελθόν του πλανήτη;
Οι κρύσταλλοι διαφέρουν μεταξύ τους στις ιδιότητες ανάλογα με τη χημική σύνθεση το χρώμα το μέγεθος και την καθαρότητα τους. Οι πιο καθαροί κρύσταλλοι είναι οι πολύτιμοι λίθοι και χρησιμεύουν σε πάρα πολλές εφαρμογές της τεχνολογίας. Επειδή οι κρύσταλλοι δημιουργήθηκαν από τα πρώτα στάδια δημιουργίας της γης θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε χωρίς επιφύλαξη σαν το DΝΑ του πλανήτη.
Το 95% του στερεού φλοιού της γης αποτελείται από κρυσταλλικά πετρώματα (40% χαλαζιακά, 28% πυριτικά, 8% γρανιτικά άστριους μαρμαρυγίες πολύτιμους ημιπολύτιμους λίθους και 9% διάφορα άλλα πετρώματα). Με αυτή την κρυσταλλική σύνθεση ο πλανήτης μπορεί να θεωρηθεί σαν ένας τεράστιος κρύσταλλος που λειτουργεί σαν πομπός και σαν δέκτης που συλλέγει συμπαντικές πληροφορίες και μηνύματα των Ουράνιων που αποστέλλουν είτε με τη σκέψη είτε με το φως είτε με άλλες τεχνολογικές μεθόδους άγνωστες σ' εμάς.
Οι κρύσταλλοι έχουν στη μάζα τους μεγάλη ποσότητα συμπυκνωμένης ενέργειας. Φορτίζονται και προγραμματίζονται με τη βοήθεια ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και επηρεάζονται και από τα αντίστοιχα πεδία που δημιουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός. 'Όταν βρεθούν μέσα σε ηλεκτρικό πεδίο μετατρέπονται σε πιεζοηλεκτρικούς κρυστάλλους αλλάζουν σχήμα και αποκτούν μυστηριώδεις ιδιότητες που τις χρησιμοποιεί η σημερινή τεχνολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου