Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ & ΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Πολλές μελέτες και πειράματα πάνω στην κβαντική φυσική, την ιατρική, την ψυχολογία και τη μεταφυσική κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πάντα στο ανθρώπινο DΝΑ κινούνται με τη δύναμη που παράγει η επιθυμία του ατόμου, η οποία επιθυμία, βοηθάει τον άνθρωπο να δημιουργήσει τις δικές του πραγματικότητες και το δικό του μέλλον. Η δύναμη της επιθυμίας ενεργοποιεί άγνωστες συμπαντικές δυνάμεις, που θέτουν σε ενέργεια τους κοσμικούς μηχανισμούς για την υλοποίησή της και την καθιστούν ικανή να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η δυτική γενετική επιστήμη θεωρούσε ότι μόνον το 10% του DΝΑ μας χρησιμοποιείτο στο να παράγει πρωτεΐνες και να κατευθύνει τις λειτουργίες των κυττάρων, ενώ το άλλο 90%, που το έβλεπαν «σιωπηλό» το ονόμαζαν σκουπίδια-DΝΑ. Η ενεργοποίηση του 90% του DΝΑ επιτυγχάνεται με την ΠΙΣΤΗ στον εαυτό μας, στις δυνατότητές μας και στην πεποίθηση ότι μπορούμε να συντονιστούμε με τους κραδασμούς των θεών και των ανωτέρων φωτεινών όντων.
Επιστημονικές διαπιστώσεις έχουν δείξει ότι η αφύπνιση όλων των δυνατοτήτων του DΝΑ γίνεται με την ΟΜΙΛΙΑ, διατυπώνοντας τις επιθυμίες Φωναχτά- για να ακούγονται- διότι «Ο ΚΡΑΔΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ DΝΑ» όπως απέδειξαν οι πρόσφατες έρευνες Ρώσων επιστημόνων. Το DΝΑ ακούει τον κραδασμό της φωνής, αναδιατάσσεται από τη συχνότητα των λέξεων και εκτελεί με ακρίβεια τις επιθυμίες, ενεργοποιώντας όλους τους συμπαντικούς μηχανισμούς. Ο Ρώσος βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Ρjοrt Garjajev εξερεύνησε επίσης την παλμική συμπεριφορά του DΝΑ και διαπίστωσε ότι: «Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν ακριβώς όπως τα ολογραφικά κομπιούτερ, χρησιμοποιώντας την ενδογενή ακτινοβολία του DΝΑ».
Η Ελληνική γλώσσα είναι η τελειότερη γλώσσα του κόσμου και μητέρα όλων των γλωσσών. Είναι αυτή η οποία εξασφαλίζει την αρμονικότερη λειτουργία του DΝΑ, λόγω της πλαστικότητας και των πολλών εκατομμυρίων των λέξεων, των κανόνων γραμματικής, του συντακτικού και του τονισμού. Οι γνήσιοι απόγονοι των υβριδίων των αποστατών, ρήμαξαν την Ελληνική γλώσσα για να ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΟ DΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες βανδαλίζουν τη γλώσσα τους, στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και των πέντε Ηπείρων, διδάσκεται η μητέρα όλων των γλωσσών, που είναι η Αρχαία Ελληνική γλώσσα.
Οι επιστήμονες με στοιχεία αποδεικνύουν ότι το ανθρώπινο DΝΑ «δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά επηρεάζεται και αναπρογραμματίζεται με λέξεις και συχνότητες». Όλες αυτές οι πληροφορίες που μόλις πρόσφατα προέκυψαν από τη μελέτη και έρευνα του DΝΑ στο επιστημονικό εργαστήριο, μοιάζουν περισσότερο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας παρά με μια σύγχρονη πραγματικότητα. Όμως αυτή η γνώση είναι που θα προωθήσει την ανθρώπινη θέση σε υψηλά επίπεδα.
Ο χρόνος έχει αλλάξει, η ενέργεια έχει αλλάξει, η αντίληψή μας για τον κόσμο έχει αλλάξει και γινόμαστε όλο και πιο πολυδιάστατοι ως όντα. Πολλοί επιστήμονες έχουν την εντύπωση ότι οι ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με τις Αρχαίες πνευματικές διδασκαλίες των Μυστηρίων της Αρχαίας Ελλάδας και της Ινδίας και συγγενεύουν με αυτό που ονομάζουμε μαγεία. Γι αυτό θεωρώ σκόπιμο να διευκρινίσω τι είναι τα πολυδιάστατα όντα και ο πολυδιάστατος ή πολυεπίπεδος χώρος, σε κάποιο επίπεδο του οποίου μπορεί να βρεθούμε κατά τύχη ή κατόπιν προσπάθειας και να διαφοροποιηθούν οι βιωματικές μας καταστάσεις, διότι σε αυτόν τον πολυδιάστατο χώρο κινείται και πειραματίζεται η κβαντική φυσική.
Η νέα γενιά που θα γεννηθεί σήμερα θα ζήσει μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα η οποία θα είναι εναρμονισμένη με το σύμπαν, ατομικά και ομαδικά. Θα είναι οι εκκολαπτόμενοι γήινοι θεοί, σε συνεχή επαφή με τους Θεούς. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται ουτοπικά, αλλά μήπως οι ουτοπικές σκέψεις είναι αυτές που ενεργοποίησαν τις μεγάλες αλλαγές στην ανθρωπότητα;
Γεράσιμος Καλογεράκης, «Το Κάλεσμα Των Άστρων», σελ. 46-48, εκδ. Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου