Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το ηλιακό σύστημα ΑΠΟΛΛΩΝ (το δικό μας ηλιακό σύστημα) είναι ένα από τα μικρότερα του σύμπαντος. Η υλική του κατάσταση και η πυκνότητα του είναι μια μέση κατάσταση, αφού υπάρχουν βαρείς και υπερβαρείς ήλιοι που βρίσκονται στο τέλος των δημιουργικών διεργασιών. 
Πάνω στις πληροφορίες αυτές υπάρχουν και οι επιστημονικές θεωρίες ή υποψίες, που μελετώνται με σοβαρότητα στην εποχή μας.
Η άρρητη γνώση των Μυστηρίων περιείχε πληροφορίες για όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και τη Σελήνη.
Από τον Πανάρχαιο Ορφέα μέχρι τη στιγμή που τα Μυστήρια τέθηκαν σε διωγμό από τη χριστιανική θρησκεία, μιλούσαν για ανθρώπους και πόλεις της Σελήνης, για δρόμους και ταξίδια στα αστέρια.
Ο Πυθαγόρας έβγαλε τη μαθηματική σχέση που έχουν οι μουσικές νότες μεταξύ τους, αναλογικά με τις αποστάσεις των πλανητών του ηλιακού συστήματος. Πως το ήξερε άραγε;
Γνώσεις που διασώθηκαν μέχρι τις μέρες μας από πανάρχαιες Ελλάνιες αδελφότητες, σε πείσμα της συμβατικής ιστορίας που διδάσκεται σήμερα.
«Ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα έχει επιταχύνει τους κραδασμούς του πλην της Γαίας, οι δονήσεις της οποίας είναι πολύ χαμηλές. Οι δυνάμεις της 7ης Αποστολής του Διός επιφορτίστηκαν με το έργο επιτάχυνσης των κραδασμών του πλανήτη σας. Για την επιτυχία του έργου τους απαιτείται εξαφάνιση των αναθυμιάσεων αρνητικότητας των ανθρώπων, με πρόσθετες ακτινοβολήσεις για την αλλαγή νοοτροπίας αυτών. Είναι ανάγκη να συντονιστεί η Γαία το ταχύτερο δυνατό με τους υπόλοιπους πλανήτες. Πρέπει να ανυψωθεί και από ουράνιο «Σώμα σκιάς» που είναι τώρα, να γίνει «Άστρο φωτός». Στις επερχόμενες τρεις δεκαετίες, πρέπει να γίνει διεύρυνση της ανθρώπινης συνειδήσεως, για να αποφευχθεί μια νέα σοβαρή κατάσταση κρίσεως και δοκιμασιών, που θα οδηγούσε τη Γαία στον πρωτογονισμό. Μέχρι στιγμής παρατηρείται αδιαφορία και ανικανότητα των ανθρώπων να βοηθήσουν τον εαυτόν τους και τον πλανήτη, γιατί αρνούνται να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας του συμπαντικού οργανισμού και τη σημασία της Γαίας για το ηλιακό σας σύστημα. Η Γαία αδυνατεί να συντονιστεί με τους υπόλοιπους πλανήτες».
Η Γαία ανήκει στην κατηγορία των ελαχίστων πλανητών του σύμπαντος που εκπέμπουν τεράστια ποσά αρνητικής ενέργειας (από τις σκέψεις και τις πράξεις των ανθρώπων). Η αρνητικότητα αυτή παρεμποδίζει την ομαλή πορεία ανόδου του ηλιακού συστήματος αλλά και ολόκληρου του γαλαξία στο ανώτερο ψυχοπνευματικό επίπεδο φωτός.

Γεράσιμος Καλογεράκης “Η Διαθήκη Του Προμηθέα” και “Η Υπέρτατη Μύηση”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου