Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ - ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Οι Φύλακες της Γης. Είναι οι πιστοί υπηρέτες που έχουν αποδεχτεί την ευθύνη να κρατούν και να διαφυλάττουν την Ιερή Ενέργεια της Μητέρας Γης.
Τα δελφίνια  είναι  επιφορτισμένα με αυτήν την αποστολή και παραμείνουν ως επιμελητές σε υπηρεσία.
Αυτές οι υπάρξεις στέκονται ως εμπροσθοφυλακή αυτού του σκοπού και χρησιμεύσουν ως παραδείγματα για το πώς να εργαστούμε κι εμείς σε πλήρη συμφωνία με την ενέργεια του πλανήτη.
ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ είναι οι Αρχιερείς και οι Αρχιέρειες των ωκεανών, οι φύλακες της σοφίας και κρατούν τις ιερές γνώσεις  για την ανθρωπότητα. Είναι σαν ζωντανοί υπολογιστές. Τα δελφίνια είναι ενσαρκωμένες οντότητες από το αστρικό σύστημα του Σειρίου με αποστολή την διατήρηση και  ισορροπία της Ενέργειας  του πλανήτη μας.
Ο Σείριος θεωρείται ο πλανήτης της ευφυΐας και του ορθολογισμού. Πολλές ψυχές που εισάγουν νέα τεχνολογία ή εργάζονται με δραστηριότητες που συνδέονται με το αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο όπως τα μαθηματικά, η νομική, η επιστήμη και ορισμένες πλευρές της συγγραφής, θα έχουν επισκεφθεί τον Σείριο για εκπαίδευση πριν την ενσάρκωσή τους. Οι δονήσεις από το άστρο αυτό προσφέρουν επίσης, θεραπεία του νου, η οποία επηρεάζει τις στάσεις, τα μοτίβα σκέψης, τις πεποιθήσεις και τα κληρονομημένα μιάσματα, ενώ βοηθά να εισαχθεί η σοφία του ανώτερου νου.
Τα ξεχωριστά αυτά πλάσματα έχουν αποφασίσει να εισέλθουν σ' ένα φυσικό σώμα ώστε να επιδείξουν στον κόσμο μας ότι υπάρχει ένας ανώτερος τρόπος ύπαρξης. Παράλληλα υπενθυμίζουν στους αλαζόνες που θεωρούν ότι οι άνθρωποι είναι τα πιο εξελιγμένα πλάσματα στη Γη, ότι υπάρχουν και άλλα, πιο σοφά. Πολλοί άνθρωποι που κολυμπούν με τα δελφίνια ή συνδέονται με την ενέργειά τους, μεταφέρουν επάνω τους την ανώτερη γνώση και λαμβάνουν θεραπεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου