Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;

TΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
Ότι ενεργεί παράγει συχνότητες και τις ονομάζουμε ενέργειες. Η σκέψη των ανθρώπων, (των έμβιων όντων - αισθητών σύνθετων σωμάτων) παράγει και αυτή ενέργειες, εκπέμποντας ως πομπός συχνότητες-ενέργειες, αλλά και ως δέκτης δέχεται όλες τις ενέργειες από το περιβάλλον γύρω του, και αλληλεπιδρά μαζί του, τις οποίες ενέργειες το έμβιο σώμα σωματοποιεί σε αισθήσεις, όπως την λύπη και την χαρά. 
Και έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό οι αισθήσεις, ότι οδηγούν τις σκέψεις των ανθρώπων. Άρα ότι σκέψη δημιουργείται στα έμβια σώματα όπως και των ανθρώπων, είναι αποτέλεσμα των αισθήσεων. Αυτό λοιπόν, που εμείς ονομάζουμε ως ζωή, είναι η αίσθηση. Και η αίσθηση δεν είναι η ζωή, αλλά ζωή είναι ο νοητός κόσμος της ψυχής. Σκεφτείτε την σημερινή εποχή τα τελευταία 2000 χρόνια σε πόσο χαμηλό σημείο έχει θέσει η σκοτεινή Ελίτ την πραγματικότητα γύρω μας, και κυβερνά την ανθρωπότητα μέσα από την σκλαβιά και την δουλεία, την αμορφωσιά και την δειλία, ελέγχοντας τους νόμους της Αρμονίας των αντιθέτων πόλων που η ίδια η ελίτ προκαλεί, διότι γνωρίζει τον μηχανικό τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι Νόμοι της Αρμονίας του δικού μας κόσμου! 
Όσο πιο χαμηλά και βαθιά βρίσκεται το δίπολο των αντιθέτων πόλων μέσα από την ακραία φτώχεια και την ακραία αμορφωσιά, τόσο πιο βαθιά εισερχόμαστε μέσα στην άλογη ύλη, και τόσο περισσότερη είναι και η κακία, διότι το κέντρο της Αρμονίας των αντιθέτων πόλων κατεβαίνει και επιφέρει τον κόσμο και την Αρμονία ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!!
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ! Η κυρίαρχη ελίτ δημιουργεί την πραγματικότητα γύρω μας με την θέληση της και με την δική μας δειλία, που αποδεχόμαστε όλοι εμείς την πραγματικότητα τους που μας δημιουργούν!!! Και όσο περισσότερο εξουσιάζουν την θέληση μας μέσα από τον φόβο της αγνοίας μας για την αλήθεια, και την υποταγή της συνείδησης μας, τόσο περισσότερη και η σκλαβιά μας!. Αυτόν τον ρόλο παίζουν και όλες οι θρησκείες, οι οποίες μας καθοδηγούν στην υποταγή της θέλησης μας. Να περιμένουμε από τον θεό να μας σώσει, αφού εμείς παραμένουμε αδρανείς!!! Δηλαδή είναι σαν να ενεργούμε μέσα από την αδράνεια μας ΥΠΕΡ της καθόδου μας ολοένα και πιο βαθιά στην άλογη κακία της Ύλης.  ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!!!
ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ!!! ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΘΕΣΕ Η ΕΛΙΤ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ!!! ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!!! ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΣ!!! Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΟΛΩΝ  ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΛΟΓΗΣ ΥΛΗΣ. Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΖΩΗ ΜΑΣ.  ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!!! O άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων. Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει το ανάλογο είδος συχνότητας, (ψυχρό-θερμό), και μας προκαλεί τα ανάλογα συναισθήματα, τον λεγόμενο ψυχοσυναισθηματικό μας κόσμο. Και με τον ίδιο τρόπο ο άνθρωπος, δέχεται ως δέκτης που είναι όλες τις ενέργειες-συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού στο περιβάλλον, όπως και ανάμεσα στους ανθρώπους και τις κοινωνίες ανθρώπων, μέσα από την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Αυτός είναι ο αισθητός κόσμος, των σύνθετων αισθητών σωμάτων,  που διαχωρίζεται σε δύο είδη συχνοτήτων, σε δύο αντίθετους πόλους, τα δύο αντίθετα. 
Το DNA είναι η ταυτότητα των αριθμών, με τους οποίους αριθμούς, η ψυχή γεννά το συγκεκριμένο γένος και το είδος του αισθητού σώματος που θα ενσαρκωθεί, όταν ενώνεται μαζί τους... μιλάμε για έναν εικονικό κόσμο, για ένα matrix. Άρα καταλαβαίνετε όλοι σας, ότι αν δεν το έχουν κάνει ήδη, προσπαθούν να κόψουν κάθε επικοινωνία μας με τον ορθό λόγο της ψυχής μας, να ξεχάσουμε για πάντα τον αληθινό μας εαυτό, και να γίνουμε ένα με τα αισθητά είδωλα της εικόνας. Και να δεχόμαστε ως πραγματικό μόνον τις κατωφερείς συχνότητες-ενέργειες υποταγής της συνείδησης των ανθρώπων. Να μην πω για το καθημερινό μας λούσιμο από συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων γύρω μας, που πλέον ελέγχουν ήδη την σκέψη μας και το μυαλό μας.
Και να σκεφτείτε ότι τα "θαύματα" μπορούν να συμβούν γύρω μας τόσο μα τόσο εύκολα! Οι θετικές συχνότητες-ενέργειες μπορούν και να ευεργετήσουν ένα οργανισμό. Έχει διαπιστωθεί πως όταν πετύχουμε συγχρονισμό των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου πετυχαίνουμε αυτοβελτίωση, ενώ όταν βομβαρδίζουμε με συχνότητες «θετικές» για τον οργανισμό μπορούν να γιατρέψουν παθήσεις, αφού κάθε κύτταρο από τα εκατομμύρια του εγκεφάλου αποφορτίζει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου