Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ufoymisterios.es ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ISS.
Κατά την προβολή ζωντανής μετάδοσης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, ένας στόλος (που πολλοί θεωρούν ως UFO) πέρασε πολύ κοντά από τον ISS.
Κατά την αρχή του βίντεο φαίνεται τμήμα από το εξωτερικό μέρος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, ο οποίος επιπλέει στο σκοτάδι στο βαθύ διάστημα, όταν ξαφνικά, μπορείτε να δείτε μια σειρά από αντικείμενα σφαιρικού σχήματος, τα οποία διαχειρίζονται την κίνηση τους με μεγάλο συντονισμό.
Αφού παρατηρήθηκε το φαινόμενο αυτό, η μετάδοση διακόπηκε απότομα και αντικαταστάθηκε από εικόνες του χώρου ελέγχου. Αυτό προκάλεσε μεγάλο σάλο και μεταφέρθηκε στα κοινωνικά δίκτυα από οπαδούς που παρακολουθούσαν τη ζωντανή μετάδοση.
Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά, αφού ο κυνηγός UFO Streetcap1 ανέλαβε να το προβάλει ώστε να δούμε τα άγνωστα αντικείμενα που διέρχονται δίπλα από τον ISS.
Όλοι συμφωνούν ότι παρατηρήθηκαν συνολικά έξι αντικείμενα, τα οποία είναι μεγάλα σε σύγκριση με εκείνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, ως εκ τούτου, αυτή τη φορά η NASA δεν μπορεί να πει ότι είναι σωματίδια πάγου, κάτι που χρησιμοποιεί ως απάντηση, σχεδόν για όλα τα αγνώστων στοιχείων αντικείμενα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Και κατά το παρελθόν, ενώ εμφανίστηκαν παράξενα αντικείμενα, η NASA διέκοψε εντελώς τη μετάδοση.
Εάν αυτό είναι πραγματικό, μπορεί να ειπωθεί ότι πολλές από τις δηλώσεις των πρώην στρατιωτικών και συνταξιούχων επιστημόνων είναι απολύτως αληθινές.
Ας θυμηθούμε τι είπε δρ Edgar Mitchel ένας από τους πιο διάσημους αστροναύτες των αποστολών Apollo: Συμβαίνει ότι έχω το προνόμιο να γνωρίζω ότι μας έχουν επισκεφθεί σε αυτόν τον πλανήτη και το φαινόμενο των UFO είναι πραγματικό. Σίγουρα δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Είναι εδώ από πολύ καιρό "
Ξέρω ότι αγαπάτε αυτά τα θέματα και την διαμάχη που δημιουργείται, αλλά τι πιστεύετε για αυτό; Πιστεύετε ακόμα ότι είμαστε μόνοι; Αφήστε το σχόλιό σας και κάντε κοινή χρήση.
http://ufoymisterios.es/nasa/nuevo-bloqueo-de-video-en-la-eei-despues-de-grabar-una-flota-de-ovnis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου