Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ “ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ”, ΕΓΙΝΕ ΕΝΝΕΑ ΕΤΩΝ

Φίλες και φίλοι του ιστολογίου. Το ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ έχει "γενέθλια". Συμπλήρωσε εννέα χρόνια στο διαδίκτυο. Πως περνούν τα χρόνια... Αυτό που σκέφτομαι όμως, είναι ότι, όλα αυτά τα χρόνια, κάτι καλό δεν έχει συμβεί στην ιερή πατρίδα μας. Από την 23η Ιανουαρίου του 2010 που ανέβασα την πρώτη ανάρτηση μέχρι και σήμερα, ως Έλληνες δεχόμαστε μόνο πίκρες... Αυτό σκέφτομαι τώρα που γράφω αυτό το κείμενο, αλλά εδώ δεν θα γράψω τα τι, τα πως και τα γιατί. Τα έχω πει πολλές φορές και όσο μπορώ θα συνεχίσω να τα λέω.
Εδώ το μόνο που θα κάνω είναι να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας. Με τις επισκέψεις σας, φτάσατε αυτό το ιστολόγιο σε μια θέση που ούτε καν φανταζόμουν όταν ξεκινούσα. Εδώ που βρίσκεται το ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ, το φέραμε μαζί. Εγώ από εδώ κι εσείς από την πλευρά σας με την προτίμησή σας. Δεν χρειάζεται να πω σε ποια θέση βρίσκεται. Αυτό μπορεί να το δει ο καθένας για οποιαδήποτε ιστοσελίδα, αν εγκαταστήσει  την σχετική επέκταση του alexa.com, στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιεί.
Σήμερα είναι η μέρα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις φίλες και στους φίλους αυτού του ιστολογίου.
Στα φετινά “γενέθλια” θα σας δείξω και κάποια στοιχεία που δίνει η analytics.google για το παρόν ιστολόγιο (όπως και για κάθε ιστολόγιο στους διαχειριστές), σε ότι έχει να κάνει με το κοινό. Τις ηλικιακές ομάδες, το φύλο και τα ποσοστά. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να κατανοηθεί καλύτερα ποιοι είναι οι χρήστες που επισκέπτονται αυτό το μπλοκ.
Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε την ηλικιακή ομάδα 25-34 να βρίσκετε στην πρώτη θέση και ακολουθούν οι υπόλοιπες όπως φαίνονται τα ποσοστά τους.
Και στην παρακάτω εικόνα, τα ποσοστά ανδρών και γυναικών που επισκέπτονται αυτό το μπλοκ.
Να είναι καλά όλος ο κόσμος!!!
Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου