Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣEI

Οι υγιείς δυνάμεις της χώρας αντί να αφυπνιστούν και να «πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα» ιδρύουν συνεχώς κόμματα με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχουν στο πρωτοδικείο Αθηνών καταχωρημένα 173 κόμματα και το σύστημα περιχαρές τρίβει τα χέρια του με τον κατακερματισμό του εκλογικού σώματος.
Για τους ιδρυτές των πατριωτικών κομμάτων, τους θυμίζω την παροιμία «οι μαϊμού έσκασε το παιδί της από την πολύ αγάπη». Είναι βέβαιο ότι κανένας δεν πρόκειται να μπει στην βουλή, και θα επιβαρυνθούν με οικονομικές δαπάνες σε χαλεπούς καιρούς.
Συνέλληνες πολιτευόμενοι
Δεν σας χωρίζει τίποτε, αντίθετα  σας ενώνει η αγάπη σας για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Συγκεντρωθείτε, βγάλετε αρχηγό με κλήρο και ένα δεκαμελές συμβούλιο κατά τα πρότυπα των Αρχαίων Αθηνών και ξεκινήστε τον αγώνα σας με γνώμονα τον πατριωτισμό σας. Πάψτε να κατηγορεί ο ένας τον άλλο. Η Ιστορία σας παρακολουθεί, τιμείστε την, κάντε την υπερήφανη και όχι να ντρέπεται για σας. Και η δεινοπαθούσα πατρίδα θα ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ.
«Νυν υπέρ πάντων ο αγών» για την σωτηρία της πατρίδας αυτό ας είναι το σύνθημα όλων μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Γεράσιμος Καλογεράκης
(απόσπασμα)
..............................
ΤΟ ΜΕΝ ΙΣΧΥΡΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ, ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΡΓΟΝ. ΤΟ ΔΕ ΛΕΓΕΙΝ ΔΥΝΑΣΘΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΙ , ΨΥΧΗΣ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ” 
Το να είναι κανείς ισχυρός είναι έργο της φύσης. Το να μπορεί να λέει όμως αυτά που συμφέρουν την πατρίδα είναι γνώρισμα της ψυχής και της σύνεσης . 
ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου