Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ και ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

Γνώσεις που μένουν κρυφές για προφανείς λόγους. Πληροφορίες που παραμένουν μυστικές.
Είμαστε πλέον στη θέση να πιστεύουμε ότι το τακτικό κούρεμα των μαλλιών μας, είναι σημαντικό και ότι δεν εξυπηρετεί κανένα άλλο σκοπό εκτός από την αισθητική. Όμως, στα παλιά χρόνια υπήρχε μια διαφορετική ιστορία.
Ένα ενδιαφέρον εύρημα αποκάλυψε ότι τα μακριά μαλλιά, στην πραγματικότητα συνδέονται με τη συνείδηση ​​ή την έκτη αίσθηση. Μήπως αυτό σας ακούγεται παράξενο;
Ήξερες πως τα μαλλιά σου έχουν στην πραγματικότητα θεραπευτικές ικανότητες; Όλες οι τρίχες του σώματος σου έχουν, ακόμα και οι πιο μικρές. Σκέψου την αίσθηση που έχεις όταν σου σηκώνονται οι τρίχες. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν ενστικτωδώς ξέρεις πως κάτι δεν πάει καλά. Τι προσπαθούν να σου πουν τα μαλλιά σου;
Κάθε μέρος του σώματος επιτελεί ένα πολύ λεπτό έργο για την επιβίωση και την ευζωία του σώματος.
Τα μαλλιά αποτελούν επέκταση του νευρικού συστήματος, μπορούν να ειδωθούν ως αισθητήρια νεύρα της εξωτερικής πλευράς. Ένα είδος υψηλά εξελιγμένου “αισθητήρα” ή “κεραίας” που διαβιβάζει τεράστιες ποσότητες σημαντικών πληροφοριών στον εγκέφαλο.
Όχι μόνο τα μαλλιά, αλλά και το τριχωτό του προσώπου παρέχει στον εγκέφαλο μια οδική αρτηρία πληροφοριών και επίσης εκπέμπει προς το περιβάλλον την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του εγκεφάλου. Αυτό το έχουν δει οι επιστήμονες στις φωτογραφίες Κίρλιαν, όταν ένα άτομο φωτογραφίζεται με μακριά μαλλιά και μετά κουρεμένο.
Πιστεύεται ότι οι άκρες των μαλλιών σου είναι σαν κεραίες που μαζεύουν την ενέργεια από το Σύμπαν ώστε να διεγείρουν τα ανώτερα επίπεδα της συνείδησης και της δημιουργικότητας. Πιστεύεται επίσης ότι εξισορροπούν όλο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος, το οποίο με τη σειρά του σε βοηθά να αυξήσεις την δύναμη της ζωής σου, την ζωτικότητα και την διαίσθηση.
Πολλά χρόνια πριν, το κόψιμο των μαλλιών ήταν ανήκουστο και τα μαλλιά θεωρούνταν σημαντική προέκταση ταυτότητας και κληρονομιάς. Μόνο οι σκλάβοι έκοβαν τα μαλλιά τους και πιστεύονταν ότι έτσι τους υπέτασσαν παίρνοντας την ενέργεια και την δύναμη τους.
Τα μακριά μαλλιά πιστεύεται ότι βοηθούν στον έλεγχο και στην ρύθμιση της ροής της ενέργειας μέσω του σώματος και μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη υψηλότερων επιπέδων συνείδησης. Μελέτες έχουν δείξει πως η κερατίνη, η πρωτεΐνη των μαλλιών περιέχει μια κρυσταλλική δομή που είναι παρόμοια με εκείνη των ιερών κρυστάλλων και των πολύτιμων λίθων.
Πολλοί Yogis πιστεύουν ότι πρέπει να έχεις τα μαλλιά σου μαζεμένα κατά την διάρκεια της ημέρας για να απορροφήσεις την ενέργεια της δύναμης της ζωής, για να διεγείρεις την επίφυση και να τα λύνεις στην διάρκεια της νύχτας για να απορροφήσεις την σεληνιακή ενέργεια και να ενισχύσεις την πνευματική αντίληψη.
Τα μαλλιά του κεφαλιού και του σώματος είναι ισχυρά και μας δίνουν ενδείξεις όχι μόνο για το φυσικό μας σώμα αλλά και για το συναισθηματικό και πνευματικό. Τα μαλλιά είναι ένα καταπληκτικό δώρο της φύσης που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στο να αυξήσεις την ενέργεια Κουνταλίνι (δημιουργική δύναμη της ζωής), η οποία βοηθά τη ζωτικότητα, τη διαίσθηση, και την ηρεμία. 
Ο λόγος είναι ότι, αν επιτρέψεις στα μαλλιά σου να αυξηθούν σε όλο το μήκος τους και γύρω από την κορυφή του κεφαλιού, η ηλιακή ενέργεια, η πρανική δύναμη της ζωής, τραβιέται προς τα κάτω στη σπονδυλική στήλη. Για να αντισταθμιστεί αυτή η καθοδική κίνηση, η ενέργεια της ζωής- Κουνταλίνι ανεβαίνει για να δημιουργήσει ισορροπία.
Ας αναλογιστείτε ότι εκτός από τους Ινδιάνους της Αμερικής, όλοι οι Αρχαίοι λαοί διατηρούσαν μακριά μαλλιά. Αυτό δεν έχει να κάνει με την μη ύπαρξη “ψαλιδιών” γιατί έχουν βρεθεί και τέτοια στις ανασκαφές.
Τα μαλλιά είναι ένας αγωγός της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας του σώματος. Έχετε δει πώς το καλώδιο της κεραίας σε ένα ραδιόφωνο AM συσπειρώνεται σε έναν κύκλο; Αυτό συμβαίνει χάρη σε κάτι που ονομάζεται επαγωγή. Η επαγωγή κάνει οποιονδήποτε αγωγό ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας να επάγει ένα ρεύμα σε παρακείμενους αγωγούς. Αυτό σημαίνει ότι όταν τυλίξετε έναν αγωγό (πηνίο), το σήμα γίνεται πολύ ισχυρότερο. Οι τρίχες στην κορυφή του κεφαλιού, λειτουργούν σαν κεραίες. Διοχετεύουν την ενέργεια μέσα στο σώμα. Προσέξτε τις κεραίες σας!
Πιστεύεται ότι μετά από μια συναισθηματική ένταση ή άγχος, μπορεί να συσσωρευτεί αρνητική ενέργεια στα μαλλιά. Το λούσιμο μετά από μια αγχωτική μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να απελευθερώσεις και να καθαρίσεις αυτή την ενέργεια.
Η τοποθέτηση χημικών ουσιών στα μαλλιά και στο κεφάλι δεν κάνει κακό μόνο σε εσένα αλλά μπορεί επίσης να επιβαρύνει και τις δεκτικές σου ικανότητες.
Τα πιστολάκια στεγνώματος, εκπέμπουν ηλεκτρική ενέργεια η οποία μπορεί να αλλοιώσει την ευαισθησία των μαλλιών σου και το τσάκρα του τρίτου ματιού.
Προσπάθησε να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά στον ήλιο. Έτσι αυξάνεται η απορρόφηση της βιταμίνης D και η ζωτικότητα της δύναμης της ζωής σου.
Πιστεύεται ότι τα κομμένα μαλλιά χρειάζονται περίπου τρία χρόνια για να ανακτήσουν την ικανότητα τους να στέλνουν και να δέχονται ζωτική ενέργεια από το Σύμπαν. Όταν κόβεις τα μαλλιά σου είναι λες και μουδιάζεις τις διαισθητικές σου αισθήσεις ως προς τον κόσμο γύρω σου. Όταν τα μαλλιά είναι κοντά, οι λήψεις και οι εκπομπές από και προς το περιβάλλον εμποδίζονται πολύ.
Αν πρέπει οπωσδήποτε να κόψεις τα μαλλιά σου, κάντο το στο γέμισμα του φεγγαριού. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να μακρύνουν τα μαλλιά σου γρηγορότερα και για να γίνουν πιο πλούσια. Επίσης, απόφυγε να τα κόβεις τα μετά την δύση του ηλίου.
Το κόψιμο των μαλλιών συμβάλλει στην έλλειψη επίγνωσης που έχει ο κόσμος για την καταστροφή του περιβάλλοντος στα τοπικά οικοσυστήματα. Συμβάλλει ακόμα στην έλλειψη ευαισθησίας στις κάθε είδους σχέσεις. Συμβάλλει στην σεξουαλική απογοήτευση.
Αναζητώντας λύσεις για τη δυστυχία που υπάρχει στον κόσμο, ίσως είναι η ώρα να αναλογιστούμε ότι πολλές από τις βασικές υποθέσεις μας για την πραγματικότητα είναι λανθασμένες. Ίσως ένα μεγάλο κομμάτι της λύσης να κρύβεται στο πρόσωπο που κοιτάμε κάθε μέρα στον καθρέφτη μας.

2 σχόλια:

Σείριος είπε...

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, ένας τομέας του υπουργείου Αμύνης είχε στείλει μυστικά ειδικούς απεσταλμένους σε Αμερικανικό Καταυλισμό Ινδιάνων να ερευνήσουν και να ψάξουν για ταλαντούχους ανιχνευτές, σκληροτράχηλους νεαρούς άντρες που ήταν εκπαιδευμένοι στο να κινούνται σε άγρια εδάφη χωρίς να τους παίρνει είδηση ο εχθρός.

Αναζητούσαν ιχνηλάτες με σχεδόν υπερφυσικές, εξωπραγματικές ικανότητες.

Πριν να τους προσεγγίσουν, εκείνοι οι εκλεκτοί άντρες παρακολουθούνταν στενά για την τεχνική τους και τον τρόπο που είχαν να επιβιώνουν.

Όταν βρήκαν τελικά εκείνο που έψαχναν, οι άντρες των ειδικών δυνάμεων, με όμορφα λόγια δελέασαν τους νεαρούς Ινδιάνους και τους έπεισαν να στρατολογηθούν στον Αμερικανικό στρατό.

Μόλις κατετάγησαν, συνέβη κάτι εκπληκτικό. Όποιο ταλέντο και ικανότητα και αν διέθεταν προηγουμένως, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, και ο ένας νεοσύλλεκτος μετά τον άλλο δεν κατάφεραν να επιδείξουν όσα είχαν δείξει να γνωρίζουν στον καταυλισμό τους.

Μετά από τις σημαντικές αποτυχίες των νεοσύλλεκτων, η κυβέρνηση διεξήγαγε δαπανηρότατα τεστ για να ανακαλύψει την αιτία, και αυτά που βρήκε περιγράφονταν στη μελέτη.

Όταν οι Ινδιάνοι ερωτήθηκαν για τους λόγους της αποτυχίας τους, ο πιο μεγάλος στην ηλικία νεοσύλλεκτος απάντησε με επιμονή ότι όταν τους έκοψαν τα μακριά τους μαλλιά, δεν μπορούσαν πλέον να ‘νιώθουν’ τον εχθρό, δεν είχαν πια πρόσβαση στην 6η αίσθηση, η διαίσθησή τους δεν ήταν πια αξιόπιστη, δεν μπορούσαν να “διαβάσουν” τα λεπτοφυή, αδιόρατα σήματα και δεν είχαν πλέον πρόσβαση στις λεπτοφυείς εξωαισθητήριες πληροφορίες.

Έτσι, το ινστιτούτο που διεξήγαγε τις δοκιμές, στρατολόγησε και άλλους Ινδιάνους ιχνηλάτες, αυτή τη φορά επιτρέποντάς τους να κρατήσουν τα μαλλιά τους μακριά και τους υπέβαλε σε διάφορες δοκιμασίες.

Μετά έστειλαν τους άντρες ανά ζεύγη, έχοντας και οι δυο από το ζεύγος περάσει τα τεστ με την ίδια βαθμολογία. Άφησαν τον ένα να κρατήσει τα μαλλιά του μακριά, ενώ τον άλλο κούρεψαν στρατιωτικά. Μετά τους υπέβαλαν ξανά σε διάφορες δοκιμασίες.

Οι άντρες με τα κουρεμένα μαλλιά αποτύγχαναν συνεχώς στα ίδια τεστ που προηγουμένως είχαν περάσει με επιτυχία.

Ηλιας Μουρατιδης είπε...

ΟΙ ΗΒΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ. ΑΥΤΟΙ/ΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΠΛΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΩΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΣΕ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΣΕΞ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου