Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΤΟ «ΑΙΘΕΡΙΚΟ» ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ «ΨΥΧΙΚΩΝ ΙΧΝΩΝ»

Γύρω από τη Γη αλλά και στην επιφάνειά της, υπάρχει ένα «αιθερικό» πλέγμα μεταφοράς και διάδοσης της ηλεκτρομαγνητικής, αλλά και της ζωτικής και της λεγόμενης πνευματικής ή «ψιονικής» ενέργειας, το οποίο επίσης προκαλεί τη συγκέντρωση αυτής της ενέργειας και την κατανέμει σε συγκεκριμένους τόπους. Το HAARP παρεμποδίζει την κατανομή αυτή και δεν επιτρέπει τη διάχυσή της σε άλλους τόπους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα όχι μόνο στον άνθρωπο αλλά και σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Όλες οι μορφές ενέργειας που δέχεται ο πλανήτης από το σύμπαν και αυτές που παράγει ο ίδιος ο άνθρωπος, εμφανίζονται ως μία ενέργεια που είναι η κοινή συνισταμένη όλων αυτών.
Όταν η ενέργεια κινείται μέσα σε μέταλλα γίνεται ηλεκτρισμός ή μαγνητισμός, όταν περνά στο ζωντανό σώμα γίνεται βιοενέργεια, στο κενό γίνεται φωτόνιο, στον αέρα γίνεται ήχος, κλπ. Το συμπέρασμα αυτό της σύγχρονης επιστήμης είναι άκρως ενδιαφέρον διότι αυτός ο μετασχηματισμός συνεχίζεται ακόμη και στα μη υλικά πεδία, όπως αυτό της πληροφορίας, όπου έχουμε την δημιουργία «σκεπτομορφών» όπως τις ονομάζουν οι εξελικτικοί βιολόγοι.
Όλες αυτές οι θεωρίες σκιαγραφούν την τρέλα της εποχής μας, αλλά μήπως η τρέλα του χθες δεν είναι η πραγματικότητα του σήμερα;
Το έτος 1987 οι επιστήμονες αναφέρθηκαν σε μια νέα ανακάλυψη σχετικά με την πλανητική ενεργεία, την οποία ονόμασαν ενέργεια των «ψυχικών ιχνών». Διαπίστωσαν ότι μια υλική μορφή επηρεάζει την διανοητική λειτουργία του εγκεφάλου του παρατηρητή και ενεργοποιεί κάποιες άγνωστες περιοχές του, όπως συμβαίνει και το αντίθετο, δηλαδή μια διανοητική λειτουργία σχετικά με ένα υλικό αντικείμενο, προκαλεί μια ροή ενέργειας από τον εγκέφαλο προς το αντικείμενο.
Το αποτέλεσμα ροής ενέργειας ήταν πάντα το ίδιο. Όταν κάποιος σκεφτόταν έντονα ένα αντικείμενο, προκαλούσε ένα ενεργειακό μονοπάτι από τον εγκέφαλο μέχρι το αντικείμενο, το οποίο πολλές φορές μπορούσαν οι ραβδοσκόποι πρακτικά να το εντοπίσουν.
Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Το μονοπάτι αυτό δεν έσβηνε όταν ο άνθρωπος σταματούσε να το σκέφτεται, αλλά παρέμενε στον ίδιο χώρο κάποιο χρονικό διάστημα. Όταν όμως το αντικείμενο μετακινούταν, τότε το μονοπάτι μετακινούταν και αυτό μαζί του και συνέχιζε να καταδεικνύει το αντικείμενο.
Η έρευνα αυτή έχει όλα τα απαραίτητα επιστημονικά χαρακτηριστικά και είναι γνωστή ως θεωρία των «ψυχικών ιχνών». Οι ερευνητές του φαινομένου παρατήρησαν ότι τα ψυχικά ίχνη συνδέονται κι αυτά με το πλανητικό πλέγμα. Σε ορισμένους τόπους και χρόνους, η δημιουργία του ψυχικού ίχνους γίνεται εύκολα και η ροή της ενέργειας είναι πιο ισχυρή, ενώ σε άλλους τόπους και χρόνους, το «μονοπάτι» είναι δύσκολο να δημιουργηθεί και σβήνει σχεδόν αμέσως. Ισχύει ακριβώς το ίδιο στην ψυχική ενέργεια, όπως και στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια!
Δεν είναι πλέον μυστικό ότι ο πλανήτης μας εισήλθε σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του. Η συχνότητα περιστροφής του και τα χαρακτηριστικά του μαγνητικού πεδίου έχουν αλλάξει και σύντομα θα δημιουργηθούν νέες ισορροπίες, αλλά και νέες αντιληπτικές πραγματικότητες.
Η ανθρωπότητα, αν θέλει να επιβιώσει, θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές με περισσότερη ωριμότητα και με μεγάλη νοητική ευελιξία.
Θα αναγκαστούμε, εκ των πραγμάτων, να εγκαταλείψουμε το παιδικό στάδιο της εξέλιξής μας για να βαδίσουμε την οδό των πεπρωμένων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου