Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Γεωργία Νταγάκη – «Ο Χορός Μου»: Ένα ρυθμικό καλοκαιρινό κάλεσμα στις ομορφιές της Κρήτης | ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Χορός Μου», λέγεται το νέο τραγούδι της Ρεθυμνιώτισσας Γεωργίας Νταγάκη σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Χρήστου Νευρίδη.
Το βίντεο κλιπ, γεμάτο χρώμα και κρητική διάθεση, γυρίστηκε από τον Γιάννη Μπλέτα. Με φόντο τις ομορφιές του τόπου, το ηλιοβασίλεμα, τα σοκάκια, τους ανθρώπους και τον χορό μας.
Όλοι ενωμένοι στο άκουσμα της μελωδίας, με τον χορό να μας προσκαλεί να αφήσουμε πίσω ό,τι μας χωρίζει και να κρατήσουμε ό,τι μας ενώνει!
Η Γεωργία Νταγάκη, δυναμική και εξωστρεφής όπως πάντα, χορεύει με όλους στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη και λέει «έλα το χέρι δωσ’ μου», απευθύνοντας το πιο ρυθμικό καλοκαιρινό κάλεσμα!
Το βίντεο κλιπ που συνοδεύει το τραγούδι της όμορφης λυράρισσας, γυρίστηκε στο Ρέθυμνο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπλέτα και είναι καταπληκτικό, με πλάνα μοναδικά από την παλιά πόλη και τους ανθρώπους της!
Αξίζει να σημειωθεί πως στο βίνετο κλιπ συμμετείχαν και οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου, οι οποίοι με το χαμόγελό τους «ζωντάνεψαν» ακόμη περισσότερο το ήδη πανέμορφο βίντεο!
Ερμηνεία: Γεωργία Νταγάκη
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Μουσική: Χρήστος Νευρίδης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπλέτας
Εκτέλεση παραγωγής: Ble Productions 

Κρητική λύρα: Γεωργία Νταγάκη
Γκάιντα: Γιώργος Μακρής Μπάσο, κιθάρες, λαούτο, programming: Λεωνίδας
Πετρόπουλος Ενορχήστρωση – Μίξη: Λεωνίδας Πετρόπουλος
Styling: Ελένη Νταγάκη
Ρούχα: CUTCUUTUR
Κοσμήματα: CATHERINE BJOUX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου