Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΕΝΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Υπάρχει πάντα διαμάχη ανάμεσα στους αρχαιολόγους, για το πόσο παλιές είναι οι αρχαίες πυραμίδες.
Οι αρχαιολόγοι τείνουν να ακολουθούν ένα συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που αμφισβητούν τις ημερομηνίες.
Θα μπορούσαν οι αιγυπτιακές πυραμίδες να είναι εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων παλιές, όπως υποδηλώνουν ορισμένοι;
Μια αρχαϊκή και περίτεχνα σκαλισμένη υποβρύχια πυραμίδα, έρχεται να ενισχύσει την ιδέα ότι θα μπορούσε να έχει χτιστεί στο μακρινό παρελθόν, τόσο μακρινό, πριν κι από τον Μεγάλο Κατακλυσμό που περιγράφεται σε αρχαία κείμενα παγκοσμίως.
Μακριά από την Αίγυπτο, στο απέραντο και μυστικοπαθές έθνος της Κίνας, υπάρχει μια βυθισμένη πόλη και μια μεγάλη υποβρύχια πυραμίδα. Βρίσκεται στη λίμνη Fuxian. Η λίμνη είναι στην επαρχία Γιουνάν, καλύπτει 100 τετραγωνικά μίλια κι έχει βάθος 508 ποδιών. Η λίμνη είναι 1.720 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και είναι μία από τις μεγαλύτερες λίμνες γλυκού νερού στην Κίνα.
Ένας επαγγελματίας δύτης, ο Geng Wei, βρήκε σκαλιστές πέτρινες πέτρες, κάτω από βρύα στο βυθό της, το 1992. Οι περαιτέρω εξερευνήσεις του με υποβρύχιο, μαζί με κινέζους αρχαιολόγους, ανακάλυψαν βυθισμένες σκάλες και τοίχους πόλεων, πήλινα σκεύη, μια κατασκευή τύπου αρένας και δρόμους.
Ο δύτης υποψιαζόταν, ότι η πόλη μπορεί να είναι ο τόπος της θρυλικής αρχαίας πόλης Yuyuan, που λέγεται ότι έχει εξαφανιστεί στο μακρινό παρελθόν.
Σύμφωνα με το “Cheng Jang Fu Zhi”, σε ένα βιβλίο που γράφτηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του αυτοκράτορα Daoguang υπάρχει περιγραφή ενός ιπτάμενου ζώου, που έμοιαζε με άλογο που ζούσε στη λίμνη και χαρακτηρίστηκε λευκό με κόκκινες κηλίδες στην πλάτη του. Αργότερα περιγράφηκε το παρόμοιο ζώο ως Πήγασος, το ιπτάμενο άλογο των ελληνικών θρύλων.
Στις 24 Οκτωβρίου 1991, ένας ψαράς που λεγόταν Zhang Yuxiang ήταν στη λίμνη με καθαρή ημέρα. Μια πυκνή ομίχλη εμφανίστηκε, και ο ψαράς και οι άλλοι στη βάρκα είδαν ένα λαμπερό UFO σε σχήμα δίσκου να βγαίνει από το νερό. Το σκάφος δημιούργησε κύματα καθώς ανέβαινε, ρίχνοντας το σκάφος του ψαρά στο νερό. Τότε εξαφανίστηκε γρήγορα προς τον ουρανό. (δείτε το βίντεο παρακάτω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου