Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΧΟΙΪΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ

Ο αστερισμός του Κυνός
Συγγραφέας του βιβλίου: ΟΤΑΝ Ο ΜΥΘΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ο Πλάτων στον Γοργία ορκίζεται στον θεό Κύνα, ότι όσα γράφει, Είναι αλήθεια: «Μα τον Κύνα, Πώλε...» Στην παράγραφο 461Β επαναλαμβάνει: «Μα τον Κύνα, Γοργία...», ενώ στην παράγραφο 482C ορκίζεται στον κυνοκέφαλο Άνουβι των Αιγυπτίων: «Μα τον Κύνα, τον θεό των Αιγυπτίων...».
Θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι επικλήσεις αυτές συμπτωματικές, αλλά ο Φαίδων κρυπτογραφεί από την αρχή μέχρι το τέλος τον θεό Κύνα (= Σείριος). Εξετάζοντας και τα υπόλοιπα έργα του Πλάτωνα, διαπιστώνουμε ότι παντού κρυπτογραφείται η μυστική παράδοση του Κύνα (= 'Ηλιος Σείριος). Στα πανάρχαια χρόνια από το άστρο του Κύνα (= Σείριος -  αστερισμός του Κυνός) ξεκίνησαν τεράστιες σφαιρικές κοσμοπόλεις, για να φέρουν το ελληνικό ουράνιο σπέρμα και πολιτισμό στην Γη.
Οι Ολύμπιοι κατέβηκαν ταξιδεύοντας μέσα από δίαυλο (=Πύλη) δίνοντας τον ουράνιο σπόρο, έχοντας υπερ-τεχνολογία ανώτερη ακόμα και της εποχής μας. Οι Έλληνες είναι Ηλιακοί (= Σείριος 'Ηλιος) από ουράνιο σπέρμα «Υιοί του κεραυνού και Αδελφοί του Ηλίου»! Οι θεοί ποτέ δεν εγκατέλειψαν τα πλάσματά τους, αλλά πάντα νοιάζονται και ενδιαφέρονται γι' αυτά. Το κλειδί για τις αποκρυπτογραφήσεις όλων αυτών βρίσκεται στην Μυθολογία και στην Αστρολογία-Αστρονομία γραμμένες με ανεξίτηλα γράμματα. Οι θεοί πάντα αφήνουν κάποιο ίχνος, που μπορεί να οδηγήσει στην Γνώση. Εκείνο που χρειάζεται είναι η πίστη, η μέθοδος και το ανοικτό μυαλό, για να δέχεται τα θεϊκά μηνύματα.

2 σχόλια:

  1. Σείριος στον αστερισμό του Κυνός

    Για όσους ενδεχομένως να μην γνωρίζουν, ο Σείριος είναι εκ των λαμπροτέρων αστέρων.
    Ο Bessel, το 1834, είχε διαπιστώσει ότι η κίνηση του Σειρίου δεν είναι ομοιόμορφη, και ότι διαγράφει μια ημιτονοειδή καμπύλη η οποία απεδόθη υπό του Bessel, στην ύπαρξη ενός αόρατου (δια γυμνού οφθαλμού) αστέρος κοντά σε αυτόν, ώστε αναγκάζει τον Σείριο να κινείται περί το κενόν Κέντρο των μαζών.

    Την 31η Ιανουαρίου 1862, ο Α.G. Clark, δοκιμάζοντας ένα νέο τηλεσκόπιο το οποίο κατασκεύασε το αστεροσκοπείο Dearborn, ανακάλυψε πράγματι τον Συνοδό του Σειρίου, σε απόσταση 10» περίπου να εκτελεί την περιφορά του σε 49,3 χρόνια περίπου. Ο Συνοδός αυτός, αποτελεί έναν αστέρα λίαν αξιοσημείωτον, λόγω της μεγάλης πυκνότητας του.

    Η απόσταση του Σειρίου από την Γη είναι 2,76 Parsec (όπου 1 Parsec ισοδυναμεί με 3,26 έτη φωτός) ή 8,9976 έτη φωτός.

    Δηλαδή κατά προσέγγιση, περίπου εννέα έτη φωτός.

    Η εννεάδα (9) ήταν το σήμα κατατεθέν των Αρχαίων Ελλήνων.
    Ο Ησίοδος μέσα από την Θεογονία του, κωδικοποιεί την απόσταση Σειρίου-Γης, με την περιγραφή της πτώσεως των υδάτων της Στυγός.
    Λέγει, λοιπόν, πως εννέα ολόκληρα «ημερόνυκτα» πίπτει το ύδωρ και την δεκάτη ημέρα φθάνει εις τα Τάρταρα.
    Το φάως (=φως), ταξιδεύει από τον Σείριο στην Γην 9 ολόκληρα χρόνια και φθάνει το δέκατο έτος.
    Λέγει ακόμη, πως ο ιερότερος όρκος των Θεών, είναι το νερό της Στυγός και μάλιστα όχι τόσο το 9/10 των τμημάτων αυτής, αλλά κυρίως το Δέκατο, θέλοντας να υποδείξει την τοποθεσία αφίξεως του φωτός (σύμφωνα με τα παραπάνω) στον Σείριο.

    Ο Σείριος είναι θερμό αστέρι και το φάσμα του, του δίδει το κυανόλευκο χρώμα, ενώ ο συνοδός είναι ψυχρότερο άστρο έχοντας το πορτοκαλί χρώμα φάσματος. Ωστόσο, ως φαινομενικό οπτικό φάσμα, εμείς εισπράττουμε συνδυασμό και των δύο φασμάτων, δηλαδή το σμαραγδί.

    Τέλος θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Σωκράτης έπαιρνε όρκο στον Αστερισμό του Κυνός, όπου ανήκει ο Σείριος. «Μα τον Κύνα…», λέγει στο έργο του Πλάτωνος «ΓΟΡΓΙΑΣ».

    Πηγή: Περιοδικό «Ιερά Ελλάς», τεύχος 11ον, της Ιόλης Κοντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χαρακτηρισμούς, με προσβλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, με γλωσσοδιαστροφικά «γκρίκλις» και με ειρωνικό και αλαζονικό ύφος,
ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.