Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ

Οι σκέψεις διαμορφώνουν τις πράξεις και τις συμπεριφορές μας. Το όμοιο αναπαράγει και κλωνοποιεί τον εαυτό του. Η ίδια η ζωή κάθε ανθρώπου δεν είναι παρά «ακριβές φωτοαντίγραφο» εκείνων των σκέψεων που κάνει τον περισσότερο καιρό.
Αν σκέφτεσαι τις δυστυχίες σου, γίνεσαι δυστυχισμένος άνθρωπος.
Αν σκέφτεσαι τις λύσεις που αναζητάς, γίνεσαι δημιουργικός.
Αν σκέφτεσαι τα αδιέξοδά σου, γίνεσαι απελπισμένος.
Αν σκέφτεσαι τις ευλογίες σου, γίνεσαι γενναιόδωρος.
Αν σκέφτεσαι τις αδυναμίες σου, γίνεσαι φοβισμένος.
Αν σκέφτεσαι τις δυνάμεις σου, γίνεσαι ελπιδοφόρος.
Αν σκέφτεσαι τις αποτυχίες σου, γίνεσαι θλιμμένος.
Αν σκέφτεσαι τις νίκες σου, γίνεσαι αποφασισμένος.
Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, κάθε ώρα διαμορφώνεσαι. Αλλάζεις, μετατρέπεσαι σε κάτι άλλο. Μια διαρκής αλλαγή. Μια αλλαγή προς δυο διαφορετικές κατευθύνσεις. Προς το μονοπάτι των σκιών ή το μονοπάτι του φωτός. Κι οι δυο προορισμοί ανοιχτοί είναι και σε περιμένουν. Οι σκέψεις σου αποφασίζουν. Τα συναισθήματα σου φορτίζουν. Οι πράξεις και οι αποφάσεις σου διαμορφώνουν.
Εσύ όμως, κρατάς το πηδάλιο τους.
Akis Angelakis
https://meresparaxenes.com
------------------------
Η δύναμη των σκέψεων έχει μεγάλη ισχύ όταν χρησιμοποιείται με θετικό τρόπο για καλό σκοπό. Για να καταλάβουμε την δύναμη των σκέψεων πρέπει να ξέρουμε πως λειτουργεί το μυαλό μας και τι υλικό χρησιμοποιεί. Το υλικό αυτό είναι οι θετικές σκέψεις και η αλλαγή των προσωπικών μας πεποιθήσεων και των δεδομένων, τόσο για το ατομικό καλό όσο και για το καλό του συνόλου. Κάθε θετικό ανθρώπινο αίσθημα παράγει και διαφορετική μορφή ενέργειας, η ισχυρότερη των οποίων είναι η ενέργεια έκφρασης ευγνωμοσύνης προς το Θείον και αυτή η ενέργεια μπορεί να κάνει θαύματα.
Το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ συμφωνεί με τον Δρ. Μπρους Λίπτον του οποίου υπήρξε συνεργάτης: «Όταν πιστεύεις ότι τα γονίδια κυβερνούν τα πάντα στη ζωή, τότε γίνεσαι θύμα τους. Γίνεσαι θύμα της κληρονομικότητάς σου.
Όταν πάρεις υγιή κύτταρα και τα βάλεις σε ένα άρρωστο περιβάλλον, τότε τα κύτταρα θα αρρωστήσουν. Για να τα θεραπεύσεις δεν τους χορηγείς φάρμακα, αλλά τα μεταφέρεις σε ένα υγιές περιβάλλον και τότε θεραπεύονται. Αυτό το υγιές ή άρρωστο περιβάλλον το δημιουργεί ο άνθρωπος με τις θετικές ή αρνητικές σκέψεις του».
Οι διαπιστώσεις αυτές απαλλάσσουν τον άνθρωπο από τη μοιρολατρία.
Στην αρχαιότητα οι άνθρωποι μιλούσαν για την ειμαρμένη, αργότερα την είπαν τύχη, σήμερα τη λένε μοίρα, κισμέτ, κάρμα, δηλαδή μια πραγματικότητα προκαθορισμένη, την οποία ο άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει με τις πράξεις του και πολύ περισσότερο με τις σκέψεις του.
Εδώ είναι που επεμβαίνει η «Κβαντική Βιολογία» και έρχεται να μας πει ότι κάνουμε λάθος και να μας θυμίσει ότι από εμάς εξαρτώνται τα πάντα.
«ΤΕΡΜΑ Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ».
Μέχρι χθες ήμασταν υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Από δω και πέρα θα είμαστε υπεύθυνοι για τις σκέψεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χαρακτηρισμούς, με προσβλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, με γλωσσοδιαστροφικά «γκρίκλις» και με ειρωνικό και αλαζονικό ύφος,
ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.