Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Τα τελευταία χρόνια με την εκτόξευση του τηλεσκοπίου Hubble, άνοιξαν νέα παράθυρα για να δούμε μακριά στο διάστημα. Μάθαμε ότι το σύμπαν είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι πιστεύαμε ή ακόμα και ονειρευόμασταν. Υπάρχουν τρισεκατομμύρια αστέρια που συγκρατούνται μέσα σε εκατοντάδες δισεκατομμύρια στροβιλιζόμενες μάζες που ονομάζονται γαλαξίες που απομακρύνονται από εμάς προς όλες τις κατευθύνσεις, όσο μπορεί να δει το τηλεσκόπιο. Μια ομάδα αστρονόμων και αστροφυσικών ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε μοτίβα κυμάτων βαρύτητας , τα οποία συμπιέζουν και τεντώνουν τον ιστό του διαστήματος.

Και υπάρχουν τόσα πολλά αόρατα κύματα: ήχος, φως, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ραντάρ, θερμότητα, κινητό τηλέφωνο, φούρνος μικροκυμάτων, ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Και όλα ταξιδεύουν στο διάστημα με την ταχύτητα του φωτός.

Ο Τέσλα περιγράφει την Παγκόσμια Συνείδηση ​​που διαπερνά τα πάντα στο Σύμπαν:

«Όπως ένα κύμα στον φυσικό κόσμο, στον απέραντο ωκεανό του μέσου που διαπερνά τα πάντα, έτσι στον κόσμο των οργανισμών, στη ζωή, μια ώθηση που ξεκίνησε προχωρά, μερικές φορές, μπορεί να είναι, με την ταχύτητα του φωτός, μερικές φορές, πάλι, τόσο αργά που για αιώνες και αιώνες μοιάζει να μένει, περνώντας μέσα από διαδικασίες ασύλληπτης για τους ανθρώπους πολυπλοκότητας, αλλά σε όλες τις μορφές, σε όλα τα στάδια, η ενέργειά του πάντα και πάντα ολοκληρωμένη.

Νίκολα Τέσλα

Γιατί η δημιουργία, ο μηχανισμός και το μέγεθος του Κόσμου έχουν νόημα για εσάς;

Πώς μπορείς να συγκριθείς με ένα τόσο τεράστιο Σύμπαν;

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μοναδική θέση.

Έχουμε ευλογηθεί με μυαλά που είναι ικανά να μάθουν για τα μικρότερα στοιχεία του οπτικού και αόρατου Σύμπαντος και είμαστε σε θέση να μελετήσουμε τις μεγάλες στροβιλιζόμενες μάζες αστεριών στους γαλαξίες!

Μέσω αυτής της μεγαλύτερης κατανόησης, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι είμαστε περισσότερα από περιορισμένα όντα σε έναν μικρό πλανήτη, προσκολλημένα σε ένα αστέρι μέσου μεγέθους, που βρίσκεται σε μια εξωτερική σπείρα ενός μεσαίου μεγέθους Γαλαξία.
Γνωρίζοντας αυτό το εντυπωσιακό χρονοδιάγραμμα του σύμπαντος, θα αποκτήσετε μια ευρύτερη οπτική για το ποιοι είστε και μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην Άπειρη Δημιουργική Συνείδηση ​​που εξακολουθεί να δημιουργεί μέσα και γύρω σας.

Είσαι σαν μια σταγόνα νερό στον ωκεανό που μπορεί να είναι ξεχωριστό
και ταυτόχρονα αποτελείται από την ουσία της θάλασσας.

bibliotecapleyades.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χαρακτηρισμούς, με προσβλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, με γλωσσοδιαστροφικά «γκρίκλις» και με ειρωνικό και αλαζονικό ύφος,
ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.