Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Η καθημερινή μας ζωή που φροντίζουμε τις οικογένειές μας, δουλεύουμε, μετακινούμαστε και μερικές φορές παίζουμε μπορεί συχνά να φαίνεται βαρετή και μπορεί να αναπτύξουμε την αίσθηση ότι κάτι λείπει. Αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε, "Είναι αυτό το μόνο που υπάρχει;" Πρέπει να υπάρχουν περισσότερα στη ζωή.

Ίσως είστε ένας από τους πολλούς ανθρώπους που είχαν εμπειρίες που αψηφούν τις τρέχουσες επιστημονικές εξηγήσεις, όπως μια εμπειρία σχεδόν θανάτου, μια διαισθητική καθοδήγηση ή και ένα είδος γνώσης για ανθρώπους και γεγονότα.

Νιώθεις ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό που είσαι.
Είναι αλήθεια ότι είστε κάτι περισσότερο από το σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματά σας. Είσαι κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Είσαι ένα Ον του Φωτός...!

Ζούμε σε μια Θάλασσα Ενέργειας!
Όλα όσα βλέπουμε, ακούμε, αγγίζουμε, μυρίζουμε και νιώθουμε, ακόμα και οι σκέψεις και οι έννοιές μας είναι στην πραγματικότητα πρότυπα ενέργειας που σχηματίζουν αυτό που θεωρούμε «πραγματικότητα».
Το μυαλό μας είναι σχεδιασμένο να τακτοποιεί ενεργειακά μοτίβα φωτός σε μορφές που μπορούμε να αναγνωρίσουμε ως δέντρα, βράχους, ζώα, ψάρια, πτηνά και ανθρώπους. Ασυνείδητα, τα αναγνωριστικά μοτίβων στον εγκέφαλό μας τακτοποιούν αυτή την ενέργεια σε έναν «πραγματικό» τρισδιάστατο κόσμο. 
(Άτομα που είναι τυφλοί ή κωφοί από τη γέννησή τους και μετά αποκτούν όραση ή ακοή πρέπει να εκπαιδευτούν ώστε να αναγνωρίζουν τα άγνωστα, φωτεινά μοτίβα και ήχους που βλέπουν και ακούν.)

Και έχουμε επιπλέον αισθήσεις: φυσικά ένστικτα, διαίσθηση, τηλεπάθεια, θεραπευτική ενέργεια, φαντασία, πίστη, ελπίδα και αγάπη που δεν μπορούν να χαραχθούν και είναι πολύ πέρα ​​από τις «κανονικές» αισθησιακές δυνατότητες που χρησιμοποιούμε στον καθημερινό κόσμο της εργασίας και του παιχνιδιού.

«Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος,
σκεφτείτε με όρους ενέργειας, συχνότητας και δόνησης».

Νίκολα Τέσλα

 Ο Τέσλα ήταν εξερευνητής της ενέργειας, της συχνότητας και των κραδασμών. Επισκέφτηκε άλλες διαστάσεις της «πραγματικότητας» και έλαβε εξαιρετική καθοδήγηση και ιδέες που χρησιμοποίησε για να αναπτύξει τις πολλές εφευρέσεις και ανακαλύψεις του. Ήξερε ότι ζούμε σε ένα Σύμπαν τόσο μεγαλειώδες, τόσο υπέροχο που είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς πλήρως.

bibliotecapleyades.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χαρακτηρισμούς, με προσβλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, με γλωσσοδιαστροφικά «γκρίκλις» και με ειρωνικό και αλαζονικό ύφος,
ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.