Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

ΓΙΝΕ ΦΑΡΟΣ ΦΩΤΟΣ!

Κάθε άτομο είναι ένας αγγελιοφόρος. Κάθε άτομο που εμφανίζεται στη ζωή σας είναι ένας αγγελιοφόρος για την ανάπτυξή σας και ο καθένας χρησιμεύει ως συμμετέχων στην εξελισσόμενη ιστορία της ζωής σας. Όλα προέρχονται από την ίδια υπέροχη, Παγκόσμια Συνείδηση ​​που δημιούργησε το Σύμπαν. Να ξέρετε τι να πείτε, τι να κάνετε και πως να δράσετε.

Γνωρίζοντας ότι τα πάντα αποτελούνται από στροβιλιζόμενα ενεργειακά μοτίβα, τα οποία αλλάζουν συνεχώς, μπορείτε να στραφείτε προς τα μέσα και να ξεκουραστείτε στο ίδιο το Κέντρο του Είναι σας.

Ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας είναι ένα δώρο, ένα δώρο στην παρούσα στιγμή, αν και μπορεί να μην το αναγνωρίζετε αμέσως ως προς το καλό σας. Να ξέρετε ότι αναμφίβολα θα αλλάξει.
Είστε εδώ στη Γη για να παρατηρήσετε και να ζήσετε την ομορφιά της δημιουργίας.

Παραμείνετε συνειδητοποιημένοι και πάντα συνδεδεμένοι με την Παγκόσμια Συνείδηση. Παραμένοντας ενήμεροι, θα βοηθήσετε στην ανύψωση της ανθρωπότητας σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης.

Να ξέρετε ότι είστε εκπρόσωπος της ειρήνης και πράκτορας της Αγάπης.

Ένας άνθρωπος είναι μέρος του συνόλου, που αποκαλείται από εμάς «Σύμπαν», ένα μέρος περιορισμένο σε χρόνο και χώρο. Βιώνει τον εαυτό του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του ως κάτι διαχωρισμένο από τα υπόλοιπα. Αυτό είναι ένα είδος οπτικής αυταπάτης της συνείδησής του.
Αυτή η αυταπάτη είναι ένας τύπος φυλακής για εμάς, που μας περιορίζει στις προσωπικές μας επιθυμίες και στη στοργή για μερικά άτομα που βρίσκονται πιο κοντά μας.
Το καθήκον μας πρέπει να είναι να απελευθερωθούμε από αυτή τη φυλακή διευρύνοντας τον κύκλο της συμπόνιας μας για να αγκαλιάσουμε όλα τα ζωντανά πλάσματα και ολόκληρη τη φύση στην ομορφιά της.
Albert Einstein

Γίνε Φάρος Φωτός!
Μείνετε σταθεροί στο Φως και τη Λάμψη!

Αφιερώστε χρόνο για διαλογισμό - ηρεμήστε το μυαλό σας - για να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας με την Παγκόσμια Συνείδηση. Καθαρίζοντας και αυξάνοντας τα ενεργειακά σας πρότυπα, θα έχετε πρόσβαση στις δυνάμεις και τις δυνατότητές σας.

Η ανανεωμένη σας επίγνωση θα σας βοηθήσει να ανεβείτε εσείς και η ανθρωπότητα σε ένα υψηλότερο επίπεδο κατανόησης.
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκπροσωπήσει τη Θεία Ενέργεια της Δημιουργίας, λάβετε έμπνευση και γίνετε ένας απεριόριστος εκπρόσωπος της αγάπης, της ειρήνης και της ευημερίας για τον κόσμο.

bibliotecapleyades.net/

-----------------------------------------

ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χαρακτηρισμούς, με προσβλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, με γλωσσοδιαστροφικά «γκρίκλις» και με ειρωνικό και αλαζονικό ύφος,
ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.