Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Ο άνθρωπος αποτελείται από την ουσία των αστεριών και τις συχνότητες δόνησης που ρέουν μέσα από το σύμπαν.

Και τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την υπέροχη εκδήλωση; Είναι μια Συμπαντική Συνείδηση ​​ που διαπερνά όλα τα πράγματα και κινείται μέσα από όλα τα όντα. Αυτή η Συμπαντική Συνείδηση ​​ζει μέσα σας και αναπνέει μέσα από εσάς.
Όταν ανοίξετε τη Μυστική σας Επίγνωση, θα ξέρετε ότι το Σύμπαν βρίσκεται μέσα σας. Θα έχετε πρόσβαση σε όλη τη γνώση, την κατανόηση και όλη την Συμπαντική Αγάπη που υπήρξε και θα υπάρξει ποτέ.

Γιατί εκδηλώθηκες σε μορφή;
Η Ψυχή σου είναι άπειρη. 
Αυτός ο κεντρικός πυρήνας του ποιος είσαι έχει εκδηλωθεί με τη μορφή για να βιώσει σωματικά τα ενεργειακά μοτίβα εκδήλωσης στην Τρίτη Διάσταση. Είσαι εδώ για να ζήσεις την «πραγματικότητα».

Η ψυχή σας, η κεντρική πνευματική σας σύνδεση με το όλον, ξέρει ότι ο κόσμος είναι σαν ένας γιγάντιος παιχνιδότοπος, όπως είπε ο Σαίξπηρ, και είμαστε όλοι οι παίκτες στη σκηνή, παίζοντας διαφορετικές ιστορίες και περιπέτειες.

Είναι χρήσιμο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να είστε παρατηρητής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το έργο ενώ ταυτόχρονα παίζετε σε αυτό.

Δεν χρειάζεται να χάσεις τον εαυτό σου στο παιχνίδι.

Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή και όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι απλώς παίκτες. Έχουν τις εξόδους και τις εισόδους τους και ένας άνθρωπος στην εποχή του παίζει πολλούς ρόλους. Οι πράξεις του είναι επτά ηλικίες.
Σαίξπηρ

Γυρίστε προς τα μέσα σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Συμπαντική Αγάπη.
Γυρίζοντας προς τα μέσα στην Συμπαντική Συνείδηση, που είναι η Αγάπη στην πιο αγνή της μορφή, είμαστε σε θέση να κατοικούμε τον κόσμο πιο εύκολα.

Δεν παίρνουμε τόσο σοβαρά τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Μπορούμε να δούμε ότι όλες οι αλληλεπιδράσεις και τα γεγονότα μας οδηγούν σε μια μεγαλύτερη κατανόηση του τι πρέπει να κάνουμε και ποιοι είμαστε.

bibliotecapleyades.net/

--------------------------------

ΓΙΝΕ ΦΑΡΟΣ ΦΩΤΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χαρακτηρισμούς, με προσβλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, με γλωσσοδιαστροφικά «γκρίκλις» και με ειρωνικό και αλαζονικό ύφος,
ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.