Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ο ΗΛΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ;

Τι είναι αυτά τα γιγάντια αντικείμενα που βγαίνουν από τον ήλιο μας;
Είναι ο ήλιος μας μια αστροπύλη και βοηθάει στο άνοιγμα διαστημηκών πυλών; Δείτε τα στοιχεία σε αυτό το βίντεο.
Ο ήλιος είναι μια πύλη για πολιτισμούς από άλλους κόσμους και γαλαξίες γύρω μας. Χρησιμοποιεί μια μορφή υπερ μαθηματικών με βάση την Ιερή Γεωμετρία.

Δείτε αυτό το βίντεο και μην παραλείψετε έστω και λίγο, αλλιώς μπορεί να χάσετε πολλά κρίσιμα στοιχεία.
Αυτά τα τεράστια αντικείμενα / εξωγήινα μητρικά σκάφη που βγαίνουν από τον ήλιο μας αποδεικνύουν ότι ο ήλιος μας είναι μια αστρική πύλη.

-----------------------------------------------
Ο ήλιος είναι εσωτερικά μια κούφια σφαίρα στην οποία ναυλοχούν αρμάδες σκαφών. Είναι ένα αέρινο σώμα που λειτουργεί σαν διάφανη κρυστάλλινη σφαίρα πυρακτωμένου περιβλήματος και είναι κενός στο εσωτερικό του. Η θερμοκρασία στο εσωτερικό κενό του ηλίου είναι όντως μεγάλη, αλλά μικρότερη της θερμοκρασίας της επιφανείας του. Η θερμοκρασία αυτή ακτινοβολείται προς τα έξω με γιγαντιαία μαγνητικά ρεύματα. Η διαφορά αυτή των θερμοκρασιών δημιουργεί στο εσωτερικό του ήλιου όχι μόνο φαινόμενα αντιβαρύτητας, αλλά και συνθήκες πέμπτης διάστασης, που είναι μια κατάσταση ακατανόητη από τον γήινο άνθρωπο.
Ο ήλιος για τις αστρικές κοινωνίες αποτελεί την απόληξη του κοσμικού διαύλου που χρησιμοποιούν για την επίσκεψη τους στο πλανητικό μας σύστημα οι απεσταλμένοι των άστρων, φωτεινά και υπερβατικά όντα και εξωγήινες αποστολές προς τη Γαία.
Οι επιστήμονες της Γαίας θεωρούν ότι όλα τα αστέρια έχουν την ίδια υλική σύνθεση, την ίδια δομή και το σπουδαιότερο, τις ίδιες συμπεριφορές όπως τις φαντάζονται αυτοί. Ο όγκος, η ηλικία και η σύνθεση των άστρων είναι ξεχωριστές για το καθένα και είναι λάθος για τους επιστήμονες της Γαίας να θεωρούν όλα τα ουράνια σώματα ίδια μεταξύ τους. 
Στην πραγματικότητα ο ήλιος είναι κοσμικός δίαυλος που συνδέει τους κόσμους, τη γαία με τον γαλαξία, αποτελεί  την πύλη των ουρανίων δυνάμεων προς τη Γαία. Συνδέει τον υπερβατικό με τον ορατό κόσμο, τον αόρατο με τον φανερό, τον πραγματικό με τον φανταστικό.
"Κάποιοι" χρησιμοποιούν συνειδητά την ενέργειά του και το εσωτερικό του για την εκπλήρωση της αποστολής τους και γνωρίζουν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τα πάντα για την κατάσταση του ηλιακού μας συστήματος και της ανθρωπότητας και του καθενός ανθρώπου ξεχωριστά, διότι συλλέγουν πληροφορίες μέσω των ακτίνων του ηλιακού φωτός και σε συνδυασμό πάντα με την ενεργειακή  ταυτότητα του υπόφωτος που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα.

Γεράσιμος Καλογεράκης "Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ & Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ", σελ. 56-58,  εκδ. Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου