Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΓΝΩΣΤΗ (για εμάς) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχουν πάνω από 10.000.000 κόσμοι σε αυτό το σύμπαν και μερικοί έχουν εμπλακεί ή εμπλέκονται στην εξέλιξη της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη.
Υπάρχουν πολλοί εξωγήινοι πολιτισμοί σε όλο τον γαλαξία και το σύμπαν, που έχουν έρθει στη Γη για τη συλλογή δεδομένων και την πραγματοποίηση πειραμάτων για δικούς τους εγωιστικούς σκοπούς.
Δεν είναι όλοι θετικοί. Μερικοί από τους εξωγήινους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ουδέτεροι και κάποιοι υπηρετούν τις σκοτεινές δυνάμεις.
Ένα από τα προβλήματα που έχουν οι θετικοί είναι ότι εάν οι Γή κάνει νομικά δεσμευτικές συμφωνίες με ορισμένες αρνητικές εξωγήινες ομάδες, δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνουν στην ελεύθερη επιλογή μας, εκτός εάν θέτουμε σε κίνδυνο το ηλιακό μας σύστημα και τον γαλαξία.
Ο αριθμός των αρνητικών εξωγήινων είναι μικρός, σε σύγκριση με τον τεράστιο αριθμό των θετικών εξωγήινων, ωστόσο οι αρνητικοί είναι αρκετά επικίνδυνοι εάν δεν ελέγχονται.
[σ.σ.: Σε αυτήν την ανάρτηση θα ασχοληθούμε με τους πιο “κοντινούς” μας. Με τον α’ Κενταύρου και με τον Σείριο (ο δεύτερος βρίσκεται ως γνωστόν στον αστερισμό του Κυνός), που απέχουν 4 και 9 έτη φωτός αντίστοιχα, από το δικό μας ηλιακό σύστημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλα είδη και πολιτισμούς της γαλαξιακής κοινωνίας, επισκεφθείτε την πηγή.]
ΑΛΦΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ
Οι εξωγήινοι από το Άλφα Κενταύρου δονούνται και αντηχούν στη ζώνη του ιώδους φωτός. Αυτός ο πολιτισμός έχει τεράστιες επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις που έχει την υψηλότερη ποιότητα στο σύμπαν.
Οι άλφα Κενταύρου είναι πολύ θεωρητικοί. Μέρος της αποστολής τους στη Γη είναι να συμβάλλουν στην αύξηση της επιστημονικής, τεχνικής και θεωρητικής γνώσης της Γης. Η αποστολή τους είναι επίσης να βρουν τρόπους για να καταστήσουν αυτήν την γνώση κατανοητή για την κοινωνία μας, καθώς είναι πολύ πιο προχωρημένη σε σχέση με την γήινη εξέλιξη.
Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το κάνουν αυτό είναι να συνδέονται τηλεπαθητικά με μερικούς από τους πιο εξελιγμένους επιστήμονες μας.
Επειδή αυτά τα όντα είναι τόσο απίστευτα έξυπνα και έχουν τόσο μεγάλη δόνηση, έχουν μερικές φορές μια δυσκολία στο να καταστήσουν κατανοητές αυτές τις ιδέες στο γήινο επίπεδο. 
Εδώ επεμβαίνουν τα όντα από τον Σείριο για να γεφυρώσουν αυτό το κενό, επειδή είναι πολύ καλοί στην πρακτική εφαρμογή αυτών των ιδεών, καθιστώντας αυτές τις θεωρίες χρήσιμες για την τρίτη διάσταση της κοινωνίας μας.
Οι Σείριοι είναι οι εργαζόμενοι και οι δραστήριοι επιμελητές της γης. 
ΣΕΙΡΙΟΣ
Ο Σείριος είναι ένας από τους πρώτους τομείς που αποικίστηκε από όντα της ομάδας της Λύρας και είναι πιο προηγμένος με την “μεταφυσική” έννοια.
Ο Djwhal Khul λέει ότι ο Σείριος είναι ένα από τα πιο προηγμένα κέντρα εκπαίδευσης ή “πανεπιστήμια” στα οποία μπορούν να ταξιδέψουν οι Ανεξάρτητοι Διδάσκαλοι.
Το μονοπάτι προς τον Σείριο είναι ένα από τα επτά μονοπάτια προς την ανώτερη εξέλιξη που κάθε ψυχή πρέπει να επιλέξει κατά την επίτευξη της έκτης έναρξης ή και της ανάληψής της. 
Το αστέρι Σείριος είναι γνωστό ως Dog Star, και είναι μέλος του αστερισμού του Κυνός. Απέχει περίπου εννέα έτη φωτός από τη Γη. Είναι ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια που παρατηρείται στον χειμερινό νυχτερινό ουρανό.
Όταν σκεφτόμαστε τον Σείριο, τότε πρέπει να σκεφτούμε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι συνδέονται με την ομαδική συνειδητότητα, ​​τόσο την σωματική όσο και την πνευματική. 
Οι Σείριοι κατά το παρελθόν, υλοποιήθηκαν ως τρισδιάστατοι και επισκέφθηκαν τον πλανήτη Γη δίνοντας πολύ προχωρημένες αστρονομικές και ιατρικές γνώσεις στην γήινη ανθρωπότητα.
Ο Σείριος βοήθησε να οικοδομηθούν οι αρχαίοι ναοί και οι μεγάλες πυραμίδες της Αιγύπτου. 
Οι Μάγια και η Ίνκα είχαν επίσης πολύ προσωπική σχέση με τους Σείριους. Πολλές πληροφορίες μοιράστηκαν και είναι ενδιαφέρον ότι η φυλή των Μάγια φάνηκε να εξαφανίζεται από το πρόσωπο της Γης σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ιστορίας τους. Οι Σείριοι άφησαν πίσω τους κάψουλες χρόνου για να τις ανακαλύψουν οι επόμενες γενιές μας, μία από τις οποίες λέγεται ότι είναι τα κρυστάλλινα κρανία.
Αυτή τη στιγμή εργάζονται μαζί μας, κυρίως χωρίς άμεση παρέμβαση.
Ήταν χρήσιμο να μας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της Ατλάντιας εποχής και κατά τη διάρκεια της κατακλυσμικής περιόδου. Επίσης, εκείνη την εποχή, αναμείχθηκαν μαζί μας γενετικά
Οι απόψεις τους επί του παρόντος στη Γη είναι ότι δεν θα εξετάσουν εκ νέου μια πιο ενεργή εταιρική σχέση, μέχρι να ξεπεράσουμε την τάση, να είμαστε εκμεταλλευτικοί και χειραγωγικοί [Δεν πιστεύουν ότι είμαστε καλοί επιστάτες του πλανήτη μας. Αποψιλώνουμε τα δάση μας, μολύνουμε τις λίμνες και τους ποταμούς μας, απορρίπτουμε λύματα στους ωκεανούς και κάνουμε ένα σωρό πράγματα που δεν θα έκαναν οι φροντιστές ενός σπιτιού. Είναι οι λόγοι για τους οποίους οι εξωγήινοι μας κρατούν σε απόσταση.].
Ο Σείριος είναι ένα σύστημα αστεριών όπου οι κάτοικοι είναι σπάνια μόνιμοι κάτοικοι. Είναι ένας τόπος συνάντησης για όσους έχουν κυριαρχήσει στα δικά τους πλανητικά συστήματα και προετοιμάζονται εκεί για περαιτέρω καθήκοντα και αποστολές. 
Είναι ένας σημαντικός σταθμός για τους Γήινους που επιθυμούν να συνεχίσουν την πνευματική τους ανάπτυξη. 
Τα όντα από τον Σείριο που επισκέπτονται τη Γη είναι πολύ καλοί στην πρακτική εφαρμογή πολύ προχωρημένων θεωρητικών ιδεών που προέρχονται από άλλους πολύ προχωρημένους εξωγήινους πολιτισμούς. Είναι εδώ στη γη και κάνουν πράξη τις χρήσιμες και προηγμένες αυτές ιδέες και τεχνολογίες. 
Θα εμπλακούν πολύ στο μέλλον στην ίδρυση της Χρυσής Εποχής σε αυτόν τον πλανήτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου