Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ROSWELL ΚΑΙ ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΛΩΔΙΟ


Εμείς που ασχολούμαστε με την έρευνα σχετικά με τα ΑΤΙΑ, είμαστε για κάποιους γραφικοί. Αφού έτσι θέλουν να πιστεύουν για μας, ας το πιστεύουν. Δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι. Όπως ακριβώς λένε και οι Κινέζοι: «Οι λευκοί πιστεύουν ότι κατάγονται από τον πίθηκο, αφού θέλουν να το πιστεύουν, ας το πιστεύουν».
Όλοι ξέρουμε ότι τα ΜΜΕ απευθύνονται στην μάζα, και σε πολύ μεγάλο βαθμό, κατευθύνουν συνειδήσεις. Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό από όλους ότι μια πληροφορία δεν αποτελεί θέσφατο, μόνο και μόνο επειδή το είπε η τηλεόραση. Αυτό ίσχυε την εποχή που οι άνθρωποι έλεγαν «το είπε η τηλεόραση» και δεν έμπαιναν στον κόπο να σκεφτούν, ποιός το είπε και προπάντων, γιατί. Δυστυχώς όμως και σήμερα, πολλοί είναι εκείνοι που αβασάνιστα δέχονται ταυτίζονται και συμμερίζονται ότι ακούν, χωρίς προσωπική έρευνα, απλώς ικανοποιούνται με αυτό που άκουσαν, γιατί έτσι τους αρέσει ή γιατί συμφωνεί με τις πεποιθήσεις τους.

Και τώρα στο θέμα. Όλοι ξέρουμε για το γνωστό περιστατικό της συντριβής ΑΤΙΑ στο Ρόσγουελ το 1947. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά, όπως μεταξύ των συντριμμιών, βρέθηκε κομμάτι με την ελληνική λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Επίσης έχει γραφεί από αδέσμευτο ερευνητή, ότι το πλήρωμα που βρέθηκε και εξετάστηκε, δεν ήταν φυσικά όντα, αλλά βιορομπότ. Όλα αυτά δεν είμαστε σε θέση να πούμε ότι είναι πραγματικά ή όχι. Διότι δεν πιστεύουμε αβασάνιστα, ότι ειπώθηκε, ή ότι γράφτηκε κάπου. Ασχέτως αν μας αρέσει κάτι ή όχι, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιφυλακτικότητα και η κριτική σκέψη.

Και τώρα στο ζουμί. Το περιστατικό του Ρόσγουελ, μετά την προβολή του, [η οποία έγινε τα τελευταία χρόνια, από εσκεμμένη ενέργεια, η από διαρροή, δεν ξέρω, θα σας γελάσω] σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσω δελτίων ειδήσεων από τηλεοράσεως, διαψεύστηκε. Και το μοναδικό επιχείρημα που ακυρώνει την γνησιότητα του βίντεο, είναι το καλώδιο σπιράλ του τηλεφώνου που φαίνετε στον τοίχο. Διότι όπως είπαν, τέτοιο καλώδιο στα τηλέφωνα, δεν υπήρχε το 1947. Μάλιστα γράφτηκε: "Πώς εξηγούν οι ουφολάτρες το γεγονός ότι στην φωτογραφία του υποτιθέμενου εξωγήινου, υπάρχει τηλεφωνικό καλώδιο τύπου σπιράλ το οποίο χρησιμοποιήθηκε αρκετά χρόνια αργότερα από το 1947, που ¨γυρίστηκε¨ το βίντεο; Μήπως αυτή είναι τελικά η πρώτη απόδειξη της μεγάλης απάτης και όχι η πρώτη απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής;" Οι πρώτες πληροφορίες για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, υπάρχουν στην αρχαιοελληνική γραμματεία αλλά δεν είναι του παρόντος. Επειδή προσωπικά δεν έχω μνήμη που διαρκεί όσο το δελτίο των 8:00, θα σας πω πως, νυν βουλευτής και πρώην δημοσιογράφος, όταν εξασκούσε την δημοσιογραφία, είχε φτιάξει ένα αξιόλογο ντοκιμαντέρ αφιέρωμα για το Έπος του 1940, στο οποίο υπήρχαν πλάνα από το πολεμικό μουσείο. Και εκεί ω!!! του θαύματος είδα μια τηλεφωνική συσκευή που χρησιμοποιούσαν οι ήρωες του αλβανικού μετώπου, με σπιράλ καλώδιο.

Δεν μπόρεσα να ξαναβρώ πουθενά το ντοκιμαντέρ, και αποφάσισα να επισκεφτώ το πολεμικό μουσείο, με σκοπό να φωτογραφήσω την συσκευή. Αλλά η τεχνολογία με έβγαλε από τον κόπο. Βρήκα κάτι παρόμοιο και επίσης πειστικό στο διαδίκτυο. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν εξετάζουμε αν το περιστατικό του Ρόσγουελ είναι ψευδές ή αληθινό. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε. Λέμε ότι το επιχείρημα που το διαψεύδει, μάλλον δεν ευσταθεί, σύμφωνα με το παρακάτω εύρημα.
Αφού κάνετε την επίσκεψη σας εδώ http://www.northwesthistoryexpress.com/timeline/transportation1940.php στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ένα πλαίσιο που γράφει More Information & Primary Sources εκεί επιλέξτε Metal Dial Telephone 1940 για να απολαύσετε την τηλεφωνική συσκευή του 1940 με ΣΠΙΡΑΛ καλώδιο. Τα συμπεράσματα ανήκουν στον αναγνώστη.

Σείριος - ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου