Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν πρέπει να θυσιάζουμε τον επίγειο χρόνο μας: Ούτε για τον «κομματάρχη», ούτε για το «εγώ», ούτε για τη «φήμη» μας. Αλλά, αποκλειστικά, για την Πηγή της Ζωής.
Πρέπει να εκδηλώσουμε την Ελληνική Ψυχή (συνεχίζοντας το έργο των ηρωϊκών αγωνιστών του ’21 που εκδήλωσαν την Ελληνική Προσωπικότητα), ερχόμενοι σ’ επαφή με όλες τις Απόκρυφες Ζείδωρες Πηγές - μέσω Παλιννοστήσεως των Ελληνικών Μυστηρίων.

Τα Ελληνικά Μυστήρια θα ενδιαφερθούν για το Πεπρωμένο του Πλανήτη μας και όχι μόνο για το δικό μας.

Θα επισημάνουν πως ο Υπέρτατος Έρωτας είναι ο Έρωτας της Κοσμικής Απειροσύνης, ο Έρωτας του Αιώνιου.
Θα μας διδάξουν πώς να ενισχύουμε τον φορέα της ψυχής μας και πως η άξια Εστίαση του Στοχαστή εισάγει εντός του την επίδραση του Ηλιακού Λόγου.
Θα μας διδάξουν πως ο κόσμος των Ψυχών και της Πνευματικής Ιεραρχίας υπάρχουν και χαίρουν Περισσής Ζωής.
ΓΕΝΟΙΤΟ
......... 
Πρέπει να επιστρέψει και να συνεχιστεί η γνώση, μέσα από την χρυσή άλυσο του Ομήρου. Υπάρχουν πολύ σημαντικά θέματα που βρισκόταν στο σκοτάδι. Αλλά τώρα μια ρίζα έχει αρχίσει να βλασταίνει και θα βλαστήσει όταν τα σημερινά παιδιά και τα εγγόνια θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται αυτά που όλοι τους αποκρύπτουν σήμερα, εκ συστήματος.
Η παρούσα χρονική στιγμή είναι ίσως η δυσκολότερη στιγμή της Ελληνικής Ιστορίας. Ο Έλλην Λόγος, όπως διαρθρώθηκε από τους Έλληνες, από τον Όμηρο και μετά, έχει τον λόγο του να περάσει στην διαχρονικότητα της γνώσεως. 
Εάν δεν επανέλθει η γνώση αυτή, δεν έχουμε λόγο υπάρξεως σε αυτόν τον πλανήτη. Καθαρά και ξάστερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου