Τρίτη 23 Απριλίου 2024

«Έχουμε, αναμφίβολα, ορισμένες λεπτότερες ίνες που μας επιτρέπουν να αντιλαμβανόμαστε τις αλήθειες όταν η λογική ή οποιαδήποτε άλλη ηθελημένη προσπάθεια του εγκεφάλου είναι μάταιη». Νίκολα Τέσλα

"Αν θέλετε να κατανοήσετε το σύμπαν, σκεφτείτε την ενέργεια, τη συχνότητα και τη δόνηση"

«Το ένστικτο είναι κάτι που υπερβαίνει τη γνώση»

Νίκολα Τέσλα 

Νομίζω ότι ο Νίκολα Τέσλα μιλάει για κάτι πολύ βαθύτερο από οτιδήποτε μπορούμε να ορίσουμε μέσω της «δυτικής σκέψης», των τρόπων ψυχολογίας, ασυνείδητων αντιδράσεων, συναισθημάτων κ.λπ. - συζητά για ένα μέρος όπου το λογικό/αναλυτικό μυαλό απλά δεν μπορεί να πάει.

Επίσης, δεν νομίζω ότι μιλάει για «διαίσθηση» ή ένστικτο όπως το αντιλαμβανόμαστε παραδοσιακά, αλλά μάλλον, το συσχετίζει περισσότερο με το θέμα της Γνώσης, αυτό το ανυψωμένο βασίλειο της γνώσης που σχετίζεται με ανώτερες καταστάσεις συνείδησης/όντος, και που πατάει σε αυτό που ορισμένοι αποκαλούν «ακασικά αρχεία».

Αυτά τα αρχεία είναι «αρχεία» αιθερικής γνώσης που δεν μπορούν να ληφθούν μέσω βιβλίων ή να γνωστοποιηθούν σε άλλους. Αντίθετα, διατηρούνται στην κυτταρική μας μνήμη και ήρθαν μαζί μας πριν ενσαρκωθούμε σε αυτή τη ζωή. Kαλούμαστε να τα θυμηθούμε και να τα ενεργοποιήσουμε, και αυτή η διαδικασία συμβαίνει αυτή τη στιγμή μέσω κοσμικών αλλαγών και «έγχυσης φωτός».

Για αυτή τη «λήψη» πρέπει να συντονιστούμε με το σώμα μας, γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να ληφθούν/προσπελαστούν μέσω του λογικού νου και των πέντε αισθήσεων. Το σημείο κλειδί στο απόσπασμά του είναι η γραμμή για τις "λεπτές ίνες", όπου συσχετίζει το DNA και τη συχνότητα/δόνηση, καθώς και το "κατέβασμα" πληροφοριών.

Δεν πρόκειται για ψυχρές πληροφορίες δεδομένων υπολογιστή. Είναι πληροφορίες που μεταδίδονται βιολογικά μέσω μιας ηλεκτρομαγνητικής αποστολής της συνείδησης.

Μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα υπάρχουν νημάτια που κωδικοποιούνται από το φως, λεπτά νήματα ενέργειας που μεταφέρουν πληροφορίες. Όταν αυτά τα καλώδια συνεργάζονται -όπως λειτουργεί η οπτική ίνα- σχηματίζουν την έλικα του DNA.

Πολλές από αυτές τις πληροφορίες αποθηκεύονται στο σώμα μας στα νημάτια που κωδικοποιούνται από το φως που είναι διάσπαρτα και επανέρχονται σε ευθυγράμμιση.

Πριν έρθουμε στο σώμα, όλοι δεσμευτήκαμε να σχεδιάσουμε συμβάντα που θα ενεργοποιούσαν τις κωδικοποιήσεις μας ή σχεδιαγράμματα που θα ενεργοποιούσαν τις αναμνήσεις μας. Μετά μπήκαμε στο σώμα και ξεχάσαμε.

Όλοι μας έχουμε ενεργοποιήσει τα σχεδιαγράμματα και τις κωδικοποιήσεις μας σε κάποιο βαθμό επειδή υπάρχει ένας θεϊκός σκοπός ή ένα Θείο Σχέδιο στο οποίο είμαστε όλοι μέρος

Το κομμάτι μας είναι να χτυπήσουμε βασικές συγχορδίες και να παίξουμε τη συνείδησή μας σε δραστηριότητα, ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε και να φτιάξουμε τη μελωδία ή το τραγούδι ή το χορό για το οποίο είμαστε προετοιμασμένοι.
Η γνώση μας βρίσκεται μέσα μας και καθώς συμφωνούμε να την ανακαλύψουμε, θα ξυπνήσει σε όλο και βαθύτερα επίπεδα.

Η ταυτότητα ως συχνότητα είναι το άθροισμα των φυσικών, συναισθηματικών και πνευματικών σωμάτων μας που εκπέμπονται ως ηλεκτρονικοί παλμοί. 

Καθώς ζείτε τη συχνότητά σας, επηρεάζετε τους πάντες, σε κάθε μέρος που πηγαίνετε. Αυτό κάνετε τώρα.

Υπάρχουν πολλοί που καταλαβαίνουν ήδη την αποστολή τους, και υπάρχουν και εκείνοι των οποίων οι αναμνήσεις μόλις αρχίζουν να αυξάνονται.

Είναι σημαντικό να παραμείνετε προσγειωμένοι, να μπείτε στο σώμα σας και να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας.

Βγείτε από τον υπολογιστή σας, απομακρυνθείτε από τα gadget σας και βγείτε πιο συχνά έξω. Το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να γίνουν εθισμός – αποδράστε από τα νύχια τους.

Προτείνω να αφήνετε το smartphone σας στο σπίτι από καιρό σε καιρό, ώστε να αποφεύγετε να ελέγχετε με εμμονή τα μηνύματα/email την ενημέρωση κατάστασης κάθε δέκα λεπτά.
Περάστε χρόνο ξυπόλητοι στη φύση, συνδεθείτε με άλλους προσωπικά και θα αρχίσετε να βλέπετε ότι κάτι πολύ μεγαλύτερο συμβαίνει έξω από τη «φούσκα της ψευδαίσθησης» σας.
Αποσυνδέοντας τους περισπασμούς του matrix, θα μάθετε πολύ περισσότερα για τον εαυτό σας από όσα θα μπορούσατε να καταλάβετε ποτέ από τη σκοπιά των μηχανορραφιών του μυαλού σας στον εικονικό κόσμο.

https://www.bibliotecapleyades.net/

--------------------------------------------------

Ο Εγκέφαλος πύλη του Αοράτου

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ!

Ο ΑΙΘΕΡΑΣ, ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ

ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ, ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου