Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2020 - 23, 24, 25, 26 Ιουλίου

Εκδηλώσεις τιμής προβολής και ανάδειξης της Ελληνικής θέασης του κόσμου -
Προμηθεϊκόν κάλεσμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2020 (23 - 26 ΙΟΥΛΙΟΥ) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
Τα Προμήθεια συμπληρώνουν φέτος 25 χρόνια σταθερής και γόνιμης παρουσίας στην προβολή και ανάδειξη του Ελληνικού Πνεύματος και Πολιτισμού. Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και εξαιτίας της απαγορεύσεως εκδηλώσεων έως την 15η Ιουλίου, οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους, μετατέθηκαν αναγκαστικά μερικές ημέρες αργότερα από τις συνηθισμένες και ορίστηκαν από 23 έως 26 Ιουλίου.
Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.
Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ, αλλά και όσοι φίλοι επιθυμούν να συμμετέχουν, να προσέλθουν και να βοηθήσουν για την πραγματοποίηση των Προμηθείων 2020. Η παρουσία, στήριξη και βοήθεια όλων είναι σημαντική για την συνέχιση του μεγάλου αυτού θεσμού, της μεγαλύτερης Ελληνικής εορτής.
Έχοντας λοιπόν καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας, ελάτε να διοργανώσουμε και να προετοιμάσουμε και τα φετινά Προμήθεια. Δίνοντας προτεραιότητα στα ιδεώδη, στις αξίες, στο χρέος απέναντι σε Θεούς και προγόνους, να βάλει ο καθένας μας ένα κομμάτι του εαυτού του, λιθαράκι στον δρόμο προς το Ιερό όρος, λιθαράκι στον δρόμο προς τον βωμό του χρέους μας!
Σας περιμένουμε όλους.
http://ermionh.blogspot.com/2020/06/2020-23-26.html

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου