Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Στο επιστημονικό συνέδριο για τις μορφές θεραπείας, που χρηματοδοτήθηκε από την Ακαδημία Παραψυχολογίας και Ιατρικής των ΗΠΑ, ο Δρ Ουίλιαμ Α. Τίλλερ καθηγητής και πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Στάφορντ ανακοίνωσε ότι: «Ο κάθε ζωντανός οργανισμός ή υλικό στοιχείο ακτινοβολεί και απορροφά ενέργεια. Πρόκειται για ένα εκτεταμένο πεδίο δύναμης, που υπάρχει γύρω από όλες τις μορφές ύλης έμψυχες και άψυχες. Ο ανθρώπινος οργανισμός ακτινοβολεί συνεχώς ηλεκτρομαγνητική ενέργεια με την μορφή κυμάτων, λόγω των ηλεκτρικών ταλαντώσεων και των θερμικών κραδασμών του σώματός του. Όσο πιο σύνθετο είναι ένα υλικό σώμα, τόσο πιο σύνθετη είναι και η μορφή των κυμάτων που εκπέμπει».
Ο Αμερικανός παθολόγος ιατρός Δρ Ρίτσαρντ Γκέρμπερ, στο βιβλίο του «Δονητική Ιατρική», αναφέρει ότι ο άνθρωπος έχει το φυσικό σώμα, το αστρικό, το διανοητικό, το αιθερικό και άλλες άγνωστες αιτιώδεις εκφάνσεις του, που καθιστά μοναδική την ανθρώπινη οντότητα.
ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ: Ο γιατρός Δρ Ρίτσαρντ Γκέρμπερ στην «Δονητική Ιατρική» γράφει: «ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από σάρκα και οστά, κύτταρα και πρωτεΐνες. Είναι μια ύπαρξη φωτός στην δυναμική ισορροπία ενός κόσμου ενέργειας, και για αυτό είναι σε θέση να αφομοιώνει  την ενέργεια και τις πληροφορίες που δέχεται από τα πιο υψηλά επίπεδα ύπαρξης, που αποστέλλονται με το φως.
Ο άνθρωπος είναι μια πολυδιάστατη οντότητα ενέργειας και φωτός σε κβαντικό επίπεδο, είναι τμήμα ενός συμπαντικού δυναμικού συστήματος, με το οποίο βρίσκεται σε συνεχή ισορροπία.
Η στερεά φύση του υλικού σώματος είναι μόνο μια παραίσθηση των ατελών αισθήσεων του.
Το υλικό σώμα είναι ένα είδος παγωμένου φωτός, και γι’ αυτό έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συχνότητας αυτού. Το δονητικό αυτό σώμα του παγωμένου φωτός  συνυπάρχει στον ίδιο χώρο με τον συμπαντικό νου σαν κύτταρο αυτού. Ο πνευματικός άνθρωπος μπορεί, με νοητικές διεργασίες, να ξεπαγώσει το παγωμένο φως και να μεταβληθεί σε φωτεινή σκεπτόμενη οντότητα.
Η δονητική ιατρική έχει την δυνατότητα να προσεγγίζει την ασθένεια σαν ενέργεια σε διάφορες συχνότητες μέσω των δονήσεων που παράγουν τα διάφορα όργανα του σώματος και να ανιχνεύει την βιολογική κατάσταση τους με τον εντοπισμό των ενεργειακών διαταραχών που προκαλούν οι ασθένειες.
Όλες οι ασθένειες προέρχονται από μια δυσαρμονία ανάμεσα στο νοητικό και στο πνευματικό επίπεδο του ανθρώπου και στο επίπεδο του παγκόσμιου προτύπου μέσα στο οποίο υπάρχει ζει και κινείται. Η ασθένεια, πριν εκδηλωθεί στο φυσικό σώμα, εμφανίζεται στο αιθερικό, που στηρίζει το φυσικό. Η δυσαρμονία στο αιθερικό σώμα, εάν συνεχίζεται καιρό, θα εμφανίσει ασθένεια στο φυσικό σώμα.
Η δονητική ιατρική επιχειρεί να ενσωματώσει την πνευματικότητα του ανθρώπου στην επιστήμη, κάτι που έχει αφεθεί έξω από το ιατρικό πρότυπο. Η εξέταση του σώματος σαν πολυδιάστατο ενεργειακό σύστημα προσεγγίζει και την ψυχή μέσω της μοριακής βιολογίας, καθώς και το πεδίο της μετενσάρκωσης. Βέβαια είναι δύσκολοι τομείς, που δεν τους αποδέχεται το μεγαλύτερο μέρος της ιατρικής κοινότητας».
Οι σύγχρονοι επιστήμονες έχουν δεχτεί ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένας  βιολογικός υπολογιστής που ρυθμίζει όλους τους βιομοριακούς μηχανισμούς του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος.
Εάν προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το ενεργειακό πλέγμα που μας περιβάλει, θα μπορούμε να αυτοθεραπεύουμε όλες τις ασθένειες και να φθάσουμε σε ανώτατες νοητικές, πνευματικές, ψυχικές και υπερβατικές σφαίρες και να αγγίξουμε τα όρια της παντοδυναμίας και της αθανασίας.
ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ: Για το αιθερικό σώμα γράφει ο    Δρ Ρίτσαρντ Γέρμπερ: «Η κβαντική φυσική δέχεται ότι το αιθερικό σώμα του ανθρώπου είναι λεπτό σώμα αντίστοιχο του φυσικού, με τα χαρακτηριστικά ενός ολογράμματος υψηλοτέρων συχνοτήτων.  Είναι ένα ολόγραμμα, διαφορετικών συχνοτήτων, του συμπαντικού νου, και περιέχει πληροφορίες σχετικά με την δημιουργία ολόκληρου του κόσμου.
Στο αιθερικό σώμα βρίσκονται κωδικοποιημένες πληροφορίες για την δημιουργία της ζωής. Είναι ένας ολογραφικός ενεργειακός τομέας, ένα πρότυπο που φέρνει τις πληροφορίες για την αύξηση, την εξέλιξη και την κατασκευή του φυσικού σώματος. Ενώ τα γονίδια μέσα στο DNA κατευθύνουν τους μοριακούς μηχανισμούς που κυβερνούν την ανάπτυξη των μεμονωμένων κυττάρων, το αιθερικό σώμα καθοδηγεί την πορεία της γενετικής διαδικασίας. Η διαφορά μεταξύ του  φυσικού σώματος και του αιθερικού βρίσκεται μόνο στην διαφορετική συχνότητα δόνησης.
Τα ενεργειακά κέντρα του σώματος του ανθρώπου λειτουργούν με ενέργεια πολύ υψηλής συχνότητας. Είναι διαστατικές πύλες, ενεργειακές αποθήκες και ενεργειακοί μετασχηματιστές, μέσα στους οποίους γίνεται η επεξεργασία ενέργειας υψηλής παλμικής  δόνησης, την οποία διανέμουν στους σημαντικότερους αδένες, τα κέντρα νεύρων και τα όργανα του σώματος, έτσι ώστε να μπορεί αυτή να αφομοιωθεί κατάλληλα από το φυσικό σώμα, ώστε να διατηρεί την ζωτικότητά του.
Λόγω των διαφορετικών συχνοτήτων, το φυσικό σώμα και το αιθερικό σώμα συνυπάρχουν στον αυτό χώρο, όπως τα ραδιοφωνικά και τα τηλεοπτικά κύματα, χωρίς το ένα να ενοχλεί το άλλο.
Πολλές ασθένειες αρχίζουν πρώτα στο αιθερικό σώμα και αργότερα φανερώνονται στο φυσικό σώμα».
Για το αιθερικό σώμα ο Δρ Ουίλιαμ Α. Τίλλερ δήλωσε ότι: «Το αρνητικό διάστημα και ο αρνητικός  χρόνος είναι οι περιοχές του αιθερικού σώματος, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με την ουσία «deltron», η οποία επίσης συνδέει τους αιθερικούς με τους φυσικούς κόσμους».
ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ: Το αστρικό σώμα είναι ένα άλλο λεπτό σώμα, όπως το αιθερικό, υψηλότερης δονητικής συχνότητας από αυτό, με ταχύτητες οι οποίες είναι 1.010 έως 1.020 φορές μεγαλύτερες της ταχύτητας του φωτός, σύμφωνα με την θεωρία του Δρ Ουίλιαμ Τίλλερ!
«Kαι στο αστρικό ή συναισθηματικό σώμα υπάρχουν αντίστοιχα ενεργειακά κέντρα, τα οποία συνδέονται το ένα με το άλλο μέσω λεπτών ενεργειακών καναλιών. Το αστρικό σώμα θεωρείται ότι είναι η έδρα των ανθρώπινων συγκινήσεων.
Κατά την διάρκεια του ύπνου η ανθρώπινη συνείδηση κινείται στο αστρικό σώμα κάθε νύχτα για τις εξορμήσεις και τις εμπειρίες εκμάθησης στο αστρικό συμπαντικό επίπεδο, καθώς και για τις επισκέψεις της στους τόπους της αστρικής καταγωγής της από τους οποίους προέρχεται.
Όλες οι δυσλειτουργίες στο αστρικό σώμα προκαλούνται από τις συναισθηματικές διαταραχές που εξασθενίζουν την ροή της ενέργειας προς τα ενεργειακά κέντρα, με συνέπεια την αδενική δυσαναλογία και την ασθένεια του φυσικού σώματος» (Ρίτσαρντ Γκέρμπερ «Δονιτική Ιατρική»).
Πηγή: «Φως από την Μεγάλη Πυραμίδα», του Γ. Καλογεράκη, εκδόσεις Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου