Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΟΤΑΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ!!!

Οι ουράνιες υπερβατικές οντότητες εγκαταλείπουν το σύμπαν που ανανεώνεται και εισχωρούν στο νιονικόν και ταχυoνικόν πεδίον, κατά περίπτωση, αναμένοντας τη νέα δημιουργία.
Οι ανώτερες ψυχές των ανθρώπων ανάλογα με το επί­πεδο που βρίσκονται, ή εισχωρούν στο νιονικόν επίπεδο για αναβάθμιση και ανάληψη υπερβατικών αποστολών στη νέα δημιουργία ή μεταπηδούν σε άλλα σύμπαντα για ενσάρκωση.
Ο ενεργειακός στρόβιλος των κατωτέρων ψυχών, οι ψυχές των κακούργων ανθρώπων και των αποστατών, δοκιμάζονται και εξαγνίζονται στο διάπυρο πεδίον της αρχέγονης σφαίρας, για να επαναγεννηθούν στη νέα δημιουργία που θα προκύψει.
Το ταχιoνικό υπέρπυρoν πεδίο αποτελεί την κοιτίδα των σπερμάτων της ζωής που τα συντηρεί αναλλοίωτα από τον χρόνο και δεν σχετίζεται με τον γνωστό σ' εσάς τρισδιάστατο χωροχρόνο.
Η εκτυφλωτική λάμψη του ταχυονικού πεδίου εμποδί­ζει την όραση όπως και το βαθύτατο σκοτάδι. Ενισχύει όμως τις δυνατότητες του εγκεφάλου ο οποίος αποκτά υπερβατικές ιδιότητες.
"Δεν υπάρχει θάνατος και ζωή, δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Τα πάντα είναι εναλλαγές ύλης και ενέργειας. Η ζωή και ο θάνατος είναι οι πύλες της γνώσης, η μία του υλικού και η άλλη του υπερβατικού κόσμου".
Η φθορά και η δημιουργία, ο θάνατος και η επαναγέννηση, είναι αέναες εκδηλώσεις του Όλου Φωτός για την κοσμική ισορροπία των συμπάντων.
Γερ. Καλογεράκης - Η Μεγάλη Προετοιμασία, εκδ. Δίον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου