Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ατομικό Ταξίδι

Η αναζήτηση της αλήθειας και η απόκτηση γνώσης - ανεξάρτητα από το αν περιλαμβάνει θέματα που βρίσκονται "εκτός" της τρέχουσας κατανόησής μας, ειδικά όσον αφορά την αυτογνωσία - είναι ένα ατομικό ταξίδι.

Ποτέ μην παίρνετε αυτό που λέει κάποιος άλλος ως «ευαγγέλιο». Η συναισθηματική ωριμότητα, η συμπόνια και η ενσυναίσθηση είναι εξίσου σημαντικά με τη διανοητική διορατικότητα, αν όχι περισσότερο. Στη σημερινή εποχή, είναι εύκολο να χάσουμε τη διαίσθησή μας και τα βαθύτερα συναισθήματά μας καθώς και την εσωτερική μας γνώση, την «πυξίδα» μας. Είναι δύσκολο να μείνουμε προσγειωμένοι μέσα μας όταν είμαστε κολλημένοι στις οθόνες των υπολογιστών και στις τηλεοράσεις πλάσματος.

Η ατέλεια και τα λάθη συνυπάρχουν με την αριστεία και τη διορατικότητα.

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην βλέπουμε άλλους ανθρώπους ως εκπροσώπους του εαυτού μας ή ως εξιδανικευμένες εκδοχές του εαυτού μας. Δεν είναι.

Είναι απλώς άνθρωποι που λένε πράγματα. Μερικοί λένε συχνά καλά πράγματα. Αυτό που ψάχνουμε όμως είναι σοφοί ώριμοι ευέλικτοι ηθικοί εθνοτικά καλοί άνθρωποι. Πρέπει να δούμε τη σοφία που εφαρμόζεται στη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα τους.

Υπάρχει μια βιωματική πλευρά της αλήθειας και της ανακάλυψης.

Μείνετε ελεύθεροι και ευέλικτοι. 

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ληφθεί υπόψη: δεν ξεκινούν όλοι από τον ίδιο μεταφυσικό «τόπο» και κατάσταση ύπαρξης/συνείδησης. 

Υπάρχουν εκατομμύρια ψυχές που έχουν ενσαρκωθεί σε αυτήν την εποχή για να βοηθήσουν στην αγκυροβόληση μιας νέας συχνότητας. Ψυχές που δεν έχουν απαραιτήτως βαθείς δεσμούς με την ανθρωπότητα και τον πλανήτη γη και δεν έχουν προηγούμενες περιόδους ζωής εδώ.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ορισμένους πυρήνες γνώσης και επίγνωσης ήδη αποτυπωμένους στο DNA τους, καθώς και ένα «προφίλ αποστολής» που πρέπει να ενεργοποιηθεί και να θυμηθούν. Δεν ξεκινούν όλοι από το μηδέν. Κάθε συγκεκριμένη ψυχή βρίσκεται στο δικό της μοναδικό σημείο εξέλιξης.

Υπάρχουν πολλές νεαρές ψυχές.  Υπάρχουν εκείνοι που βρίσκονται στη διαδικασία "ανάπτυξης" της ψυχής και φυσικά, υπάρχουν και άλλοι που κατέχουν παλιές ψυχές.
Κανένα δεν είναι καλύτερο ή χειρότερο από τα άλλα, αλλά όλα είναι μοναδικά και είναι ουσιαστικά μια φράκταλ έκφραση της Θείας Πηγής ή Συνείδησης ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάσετε αυτή την Ενοποιημένη Ολότητα.

Κάθε ψυχή έχει τα δικά της ταλέντα, μαθήματα και κάρμα και δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έπρεπε να είναι εδώ. Όλοι έχουν να παίξουν το ρόλο τους σε αυτό το κοσμικό δράμα, δημιουργώντας την απαραίτητη, αντίθετη τριβή για την εξέλιξη της συνείδησης. Δεν έχει να κάνει με την άρνηση του «κακού», αλλά την κατανόηση του ρόλου του στην ευρύτερη εικόνα.

Μέρος της δουλειάς μας είναι να είμαστε διακριτικοί μη ζώντας σε μια φούσκα, ούτε χρησιμοποιώντας γενικευμένες ανώτερες αλήθειες όπως «είμαστε όλοι ένα» ή «όλα είναι ψευδαίσθηση» ως δικαιολογία για αδράνεια.

Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα «στραβά» με την πραγματικότητα. Όλοι και όλα έχουν τη θέση τους σε αυτό το παιχνίδι της συνειδησιακής εξέλιξης.
Απλώς να βρούμε το δικό μας μοναδικό "σκηνικό" μέσα σε όλα. Να είμαστε διακριτικοί και να καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό με το οποίο ευθυγραμμιζόμαστε, αφού όλοι είμαστε μετατροπείς ανώτερων ενεργειών.

bibliotecapleyades - Η ατομικότητα, η ενσάρκωση και η αγκύρωση μιας υψηλότερης συχνότητας

-------------------------------------------

«Έχουμε, αναμφίβολα, ορισμένες λεπτότερες ίνες που μας επιτρέπουν να αντιλαμβανόμαστε τις αλήθειες όταν η λογική ή οποιαδήποτε άλλη ηθελημένη προσπάθεια του εγκεφάλου είναι μάταιη». Νίκολα Τέσλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου