Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΣΕ ΑΛΛΗ "ΓΗ" ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ

Ποιος είναι για βόλτα; Για μια βόλτα στα άστρα; Σε άλλα άστρα, σε άλλους κόσμους, σε άλλα μέρη. Θα σας δείξω πραγματικές ομορφιές. Όχι αυτές που ξέρουμε και τις θεωρούμε μοναδικές μέσα στον κλουβί που το λέμε Γη και έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είμαστε οι μοναδικοί στο σύμπαν. Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι. Εκεί είναι αλλιώς... 


Εκεί οι άνθρωποι δεν κλαίνε, δεν στεναχωριούνται και δεν στεναχωρούν. Μόνο χαμογελούν. Εκεί ξέρουν μόνο να αγαπούν. Δεν ξέρουν τι είναι ψέμα, τι είναι φθόνος. Είναι άγνωστες έννοιες για εκείνους. Έχουν κυλινδρικά κτίρια και στις οροφές έχουν την είσοδο που μπαίνουν τα ιπτάμενα οχήματα και τα παρκάρουν στα υπόγεια. Είναι κυλινδρικά τα σπίτια για να μην έχουν γωνίες. Δεν έχουν γωνιές ούτε τα δωμάτια, για να ρέει η ενέργεια στον χώρο ελεύθερα. 
Η ενέργεια είναι μόνο θετική. Δεν υπάρχει αρνητική ενέργεια γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν κακίες, δεν κάνουν αρνητικές σκέψεις ούτε κακές πράξεις. Παράγουν μόνο θετικές σκεπτομορφές. 
Σε κάποιους κόσμους υπάρχουν δύο ήλιοι. Όταν ο ένας δύει, ο άλλος ανατέλλει. Και έτσι, δεν υπάρχει ποτέ νύχτα.

Δεν υπάρχει νύχτα ούτε στις καρδιές τους, ούτε στα μυαλά τους. 
Έχουν ξεπεράσει πολλά εμπόδια. Οι εγκέφαλοι τους λειτουργούν σχεδόν στο 100%. Δεν έχουν και δεν χρειάζονται ούτε χρήματα, ούτε πολιτικούς, ούτε παπάδες... Ότι επιθυμούν το μορφοποιεί η σκέψη τους. 
Ο καθένας βλέπει τις σκέψεις του άλλου. Κανείς δεν σκέφτεται πονηρά, δεν ξέρουν τι είναι αυτό... Μπορούν να λειτουργήσουν ατομικά άλλα και ως σύνολο ομαδικά για το κοινό καλό. Έχουν μεγάλες και όμορφες πολιτείες με ιπτάμενα οχήματα που δεν ρυπαίνουν την φύση. Εκεί που υπάρχει και νύχτα, οι άνθρωποι το βράδυ αυτοφωτίζονται. Φωσφορίζει η αύρα τους. Τόσο έχουν ανεβάσει τις δονήσεις τους. 
Τρέφονται κυρίως με ηλιακή ενέργεια και με καρπούς που καλλιεργούν. 
Με τα ζώα έχουν αμφίδρομη νοητική επικοινωνία. Τα θεωρούν ισότιμους συγκατοίκους του κόσμου τους. Δεν τα σκοτώνουν δεν τα τρώνε. Είναι αδιανόητο.
Η ασχολίες τους είναι η καλλιέργεια του εδάφους τους, η έρευνα η πρόοδος των επιστημών, και η ανάπτυξη του πνεύματος μέσω της φιλοσοφίας. 
Αυτό που καλύπτει και ομορφαίνει εκεί τα πάντα είναι η πραγματική αγάπη από τους πάντες προς τα πάντα και τους πάντες.

Τέλος το ταξίδι. Αυτά είναι αρκετά.... φτάνουν οι φαντασίες... Μην πιστέψετε τίποτα από όσα σας είπα. 
Τα έβγαλα όλα από το μυαλό μου. 

Ας επιστρέψουμε στην δική μας πραγματικότητα. Στην δική μας μοναδική πραγματικότητα... Εδώ σε αυτόν το πλανήτη.... Του σύμπαντος αρρώστια και πληγή, όπως λέει το παρακάτω τραγούδι...
Ας αγαπήσουμε τον συνάνθρωπο μας τον φίλο μας το "άλλο μας μισό" όσο τον χρειαζόμαστε. Όσο τον έχουμε ανάγκη. Πάντα με αντάλλαγμα... Μόλις πάψουμε να παίρνουμε, μόλις πάψουμε να τον έχουμε ανάγκη άς βρούμε κάτι άλλο να... "αγαπήσουμε"...
Ας αφήσουμε ένα υβριστικό σχόλιο κάτω από ένα βίντεο του you tube που δεν μας άρεσε, να εκτονωθούμε μέσα από την ανωνυμία μας. 
Ας βρίσουμε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, μαζί και το σόι του διαιτητή.
Ας κοροϊδέψουμε αυτόν που ξεχωρίζει από την μάζα και δεν συμφωνεί με το ποίμνιο... και τα καθιερωμένα.
Ας κοιτάξουμε στραβά όποιον έχει άλλες κομματικές και πολιτικές ιδέες με εμάς.
Ας διδάξουμε την αγάπη, αλλά αν κάποιος μας χαλάσει τη σούπα ας του ρίξουμε μερικά αναθέματα, ή αφορισμούς, αλλά πάντα με αγάπη...
Ας σκάψουμε τον λάκκο του συναδέλφου στη δουλειά για να πάρουμε προαγωγή.
Ας ασχοληθεί κανείς άλλος με αυτήν την πατρίδα. Τι; Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα; Ωχ αδερφεεε....
Ας κολλήσω αφίσες του κόμματος να γίνω αύριο δημόσιος υπάλληλος και να το παίζω εξουσία.
Ας αγαπάμε τα ζώα αλλά μόνο αυτά που τα ονομάζουμε σκύλους και γάτες. Τα άλλα που είναι νόστιμα, (αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στην αγάπη μας για τα ζώα...) ας τα τρώμε.
Ας νηστεύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά την ίδια στιγμή ας γενοκτονούμε στα σφαγεία χιλιάδες ψυχές... Το ξέρετε ότι ο τρόμος του ζώου πριν την σφαγή περνάει ως ενέργεια και στα κύτταρα αυτού που το καταναλώνει; (...) 
Τώρα είναι η εποχή του like. Ας κάνουμε ένα like... και δε βαριέσαι, όλα καλά...
  

2 σχόλια:

Λ είπε...

Αυτη η αναρτηση ειναι ενα δυνατο χαστουκι σε ολους εμας που θελουμε να λεγομαστε ανθρωποι με μυαλο κ με αισθηματα(Κ.Χατζης)
Δυστυχως αυτη ειναι η δικη μας ζοφερη πραγματικοτητα.
Τι καταντια να ζουμε σε αυτο τον τερατομορφο κοσμο που εμεις οι ιδιοι δημιουργησαμε....τον κοσμο της ψευτιας κ της προσποιησης.
Θα επρεπε να ντρεπομαστε,ομως για να συμβει αυτο θα πρεπει να υπαρχει κ κατι που λεγεται ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! Αληθεια ποιος την ξερει αυτη τη λεξη???
Αγαπαμε το συνάνθρωπό μας οσο εχουμε να παιρνουμε απο αυτον...παιζουμε με καρδιες, συναισθηματα, ζωες...
Εχουμε φτιαξει εναν κοσμο εικονικο γεματο ψευδαισθήσεις οπου η αγαπη εκφράζεται κ μετριέται με τα like του καθενος... κ το γελειο ειναι οτι αναρωτιόμαστε γιατι δεν ειμαστε ευτυχισμενοι.
Κι ομως....ειμαστε ηρωες γιατι μεσα σε αυτον το βουρκο απο ψεματα κακιες κ πληγες, καταφερνουμε να αναδυθουμε...με οποιον τροπο...
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!

grey είπε...

Πολύ ωραίο βιντεοκλίπ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου