Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Η Υπερεπικοινωνία του DNA - Το «Ζωντανό Διαδίκτυο» μέσα μας

Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό Διαδίκτυο, ανώτερο από πολλές απόψεις από το τεχνητό. 

Μπορεί να επηρεαστεί και να επαναπρογραμματιστεί από λέξεις και συχνότητες ΧΩΡΙΣ να αποκοπούν και να αντικατασταθούν μεμονωμένα γονίδια.

Μόνο το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται για την κατασκευή πρωτεϊνών. Αυτό το υποσύνολο του DNA είναι που ενδιαφέρει τους δυτικούς ερευνητές που εξετάζεται και κατηγοριοποιείται. Το υπόλοιπο 90% θεωρείται «άχρηστο DNA».

Οι Ρώσοι ερευνητές, ωστόσο, πεπεισμένοι ότι η φύση δεν είναι χαζή, ενώθηκαν με γλωσσολόγους και γενετιστές σε ένα εγχείρημα να εξερευνήσουν αυτό το 90% του «άχρηστου DNA». Τα αποτελέσματα, τα ευρήματα και τα συμπεράσματά τους είναι απλά επαναστατικά!

Σύμφωνα με αυτούς, το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά χρησιμεύει και ως αποθήκευση δεδομένων και στην επικοινωνία.

Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι ο γενετικός κώδικας, ειδικά στο φαινομενικά άχρηστο 90%, ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με όλες τις ανθρώπινες γλώσσες μας. Για το σκοπό αυτό συνέκριναν τους κανόνες της σύνταξης (ο τρόπος με τον οποίο οι λέξεις ενώνονται για να σχηματίσουν φράσεις και προτάσεις), τη σημασιολογία (τη μελέτη του νοήματος στους γλωσσικούς τύπους) και τους βασικούς κανόνες της Γραμματικής.

Βρήκαν ότι τα αλκάλια του DNA μας ακολουθούν μια κανονική Γραμματική και έχουν ορίσει κανόνες όπως και οι γλώσσες μας. Έτσι οι ανθρώπινες γλώσσες δεν εμφανίστηκαν τυχαία, αλλά είναι μια αντανάκλαση του εγγενούς μας DNA.

Ο Ρώσος βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Pjotr ​​Garjajev και οι συνεργάτες του διερεύνησαν επίσης τη δονητική συμπεριφορά του DNA.

Η ουσία ήταν: «Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν ακριβώς όπως οι σολιτονικοί-ολογραφικοί υπολογιστές που χρησιμοποιούν την ενδογενή ακτινοβολία λέιζερ DNA».

Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν, για παράδειγμα, να διαμορφώσουν ορισμένα μοτίβα συχνότητας σε μια ακτίνα λέιζερ και με αυτό επηρέασαν τη συχνότητα του DNA και συνεπώς την ίδια τη γενετική πληροφορία.

Δεδομένου ότι η βασική δομή των ζευγών DNA αλκαλίων και της γλώσσας (όπως εξηγήθηκε προηγουμένως) είναι της ίδιας δομής, δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση DNA. Μπορεί κανείς απλά να χρησιμοποιήσει λέξεις και προτάσεις της ανθρώπινης γλώσσας!

Οι εσωτερικοί και πνευματικοί δάσκαλοι γνωρίζουν εδώ και αιώνες ότι το σώμα μας είναι προγραμματιζόμενο από τη γλώσσα, τις λέξεις και τη σκέψη. Αυτό έχει πλέον αποδειχθεί και εξηγηθεί επιστημονικά. Φυσικά η συχνότητα πρέπει να είναι σωστή. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι όλοι το ίδιο επιτυχημένοι ή δεν μπορούν να το κάνουν πάντα με την ίδια δύναμη. Το άτομο πρέπει να εργαστεί στις εσωτερικές διεργασίες και την ωριμότητα προκειμένου να δημιουργήσει μια συνειδητή επικοινωνία με το DNA.

Οι Ρώσοι ερευνητές εργάζονται σε μια μέθοδο που δεν εξαρτάται από αυτούς τους παράγοντες, αλλά θα λειτουργεί ΠΑΝΤΑ, με την προϋπόθεση ότι κάποιος χρησιμοποιεί τη σωστή συχνότητα. Αλλά όσο πιο ανεπτυγμένη είναι η συνείδηση ​​ενός ατόμου, τόσο λιγότερη είναι η ανάγκη για οποιονδήποτε τύπο συσκευής! Μπορεί κανείς να επιτύχει αυτά τα αποτελέσματα μόνος του και η επιστήμη θα σταματήσει επιτέλους να γελάει με τέτοιες ιδέες και θα επιβεβαιώσει και θα εξηγήσει τα αποτελέσματα.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι εάν οι άνθρωποι με πλήρη ατομικότητα ανακτούσαν την ομαδική συνείδηση, θα είχαν μια θεϊκή δύναμη να δημιουργούν, να αλλάζουν και να διαμορφώνουν πράγματα στη Γη!

bibliotecapleyades.net

--------------------------------------

12 σκέλη DNA - Η πνευματική μας κληρονομιά

Η Σημερινή Μετάλλαξη του Κώδικα Γενετικής (DNA) 

ΤΟ DΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΔΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ και ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΛΕΞΗ

ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Πώς τα μαγνητικά πεδία της Γης και η «ανθρώπινη αύρα» μεταφέρουν βιολογικές πληροφορίες που συνδέουν όλα τα ζωντανά συστήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου