Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ «ΒΟΥΙΖΕΙ» ΚΙ ΕΔΩ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

Ο πλανήτης μας είναι μια όμορφη φυλακή. Βρίσκεται (ακόμη) σε καραντίνα και σε πλήρη απομόνωση από την υπόλοιπη Γαλαξιακή Κοινωνία, εδώ και δώδεκα χιλιάδες χρόνια, για λόγους που δεν είναι του παρόντος.
Είναι τέτοια η απομόνωση που ο άνθρωπος πίστεψε ότι είναι ο μοναδικός κάτοικος του σύμπαντος. Ότι ακριβώς πίστευαν και οι άνθρωποι στο σπήλαιο του Πλάτωνα. Σε αυτό συνηγόρησαν και οι θρησκείες, για λόγους που επίσης δεν είναι του παρόντος.
Σε αυτήν την φυλακή λοιπόν, την γη μας, υπάρχει ένα μέρος που βρίσκεται στον δικό του κόσμο. Δεν έχει επαφή με την υπόλοιπη φυλακή που άρχισε να ξυπνάει από τον λήθαργο, αλλά παραμένει σε αντιλήψεις του 50 και του 60. Και μιλώ για την Ελλάδα μας, που ενώ κάποτε μετέτρεψε τους βαρβάρους σε ανθρώπους με το ανοιχτό και μοναδικό της πνεύμα, τώρα είναι τελευταία σε όλα. Μας λένε λοιπόν πως «Ως προς τις επιστημονικές έρευνες, δεν έχουμε καμία απολύτως ένδειξη - όχι απόδειξη ούτε καν ένδειξη - για την ύπαρξη ζωής οπουδήποτε αλλού πέρα από τη γη μας».
Την στιγμή που στον υπόλοιπο πλανήτη, Καναδά, Ισπανία και άλλου, διοργανώνονται ενημερωτικά συνέδρια, και παρουσιάζονται όχι υποψίες, υποθέσεις, ή ενδείξεις, αλλά πληθώρα αποδείξεων που βγάζουν μάτι. Άλλωστε τόσοι άνθρωποι δεν θα έκαναν τέτοιου είδους συνέδρια για το τίποτα.
Η εγχώρια δυσκαμψία και η αμετακίνητη, άρνηση, αλλά και η ερμηνείες, όπως «μετεωρολογικό μπαλόνι» και «μετεωρίτης» έχουν κουράσει.
Τώρα ξεφύτρωσε και άλλη επίσημη ερμηνεία: «…είναι φυσικά φαινόμενα, μας λένε, που ο παρατηρητής δεν τα γνωρίζει…»

Δεν μπήκαν όμως ποτέ στον κόπο να μας αναφέρουν 3-4 τέτοια φυσικά φαινόμενα, και να μας περιγράψουν τι ακριβώς κάνουν αυτά, να πειστούμε βρε αδελφέ ότι είναι φυσικά φαινόμενα και να μη κοιτάμε ψηλά και πιάνετε και ο αυχένας μας, αλλά μόνο κάτω και να είμαστε σκυφτοί όπως θέλουν και οι παπάδες… σταματώ εδώ και δείτε το βίντεο, αν δεν το έχετε ξαναδεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου