Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ

ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΕΦΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.
Πόσες φορές δεν έχουμε γνωρίσει πρόσωπα που τελικά με την πρώτη ματιά νοιώθουμε ότι είμαστε χάλια και πολύ κουρασμένοι ή βλέπουμε τη διάθεση μας να πέφτει απότομα, Αισθάνεστε κουρασμένοι και στραγγισμένοι μετά από μία συνάντηση μαζί τους. Όταν αισθάνεστε υποχρέωση ή ευθύνη, ή σας ρίχνουν ευθύνες και ενοχές για το ένα ή το άλλο π.χ. «γιατί το κάνεις αυτό σε μένα, δεν το περίμενα από σένα, δεν με αγαπάς αρκετά, δεν το κάνεις με το σωστό τρόπο σας λένε συνεχώς τι να κάνετε και πως κ.λ.π.». [σ.σ. Γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο;»]. Είναι καθαρά ενεργειακό κλέψιμο. Επίσης μερικές φορές κάνετε πράγματα, που δεν θέλετε πραγματικά και μετά θυμώνετε και δυσανασχετείτε. Εδώ υπάρχει χειρισμός ενέργειας από μέρους τους.
ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ , ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .
1. Σας φωνάζουν χωρίς λόγο και αιτία
2. Σας κατηγορούν για άσχετα πράγματα
3. Βρίσκουν συνέχεια λόγους για να είναι δυστυχισμένοι
4. Ενοχλούνται ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΤΕ
5. Έχουν επιλέξει ασυνείδητα να ΠΟΝΑΝΕ (το 97% των ανθρώπων γύρω σας)
Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ακόμα και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια, στο φιλικό περιβάλλον σας, το εργασιακό ακόμα και σε κάποια ερωτική σχέση που μπορεί να έχετε.
Πώς σταματάτε τους άλλους να τρέφονται από εσάς κι εσάς από αυτούς;
Είναι πολύ εύκολο. Κάνετε συνειδητή επιλογή να σταματήσετε το θρέψιμο. Καθαρή και συνειδητή επιλογή. Δεν χρειάζονται ούτε τελετές ούτε κάτι άλλο. Απλά καθαρή και συνειδητή επιλογή.
Όχι άλλο θρέψιμο. Σταματώ το θρέψιμο. Καθώς κάνετε την επιλογή πρέπει να αποσυνδεθείτε από αυτούς .
πηγή : Nέα ενέργεια
---------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΆΥΤΟ ΣΤΡΕΦΟΝΤΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΟΝ .
ΕΛ.Α

1 σχόλιο:

Σείριος είπε...

Σχόλιο: Ας μη σκεφτόμαστε μονόπλευρα και εγωιστικά. Διαβάζοντας το κείμενο της ανάρτησης, ας μη θεωρήσουμε αυτονόητο ότι ανήκουμε στα «θύματα» και είναι πάντα οι άλλοι που μας ρουφούν ενέργεια. Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ας «βγούμε» από τον εαυτό μας και ας μας δούμε σαν κάποιος τρίτος, πως είναι η δική μας συμπεριφορά… και αν παρατηρήσουμε κάτι στον εαυτό μας που δεν θα μας αρέσει θα πρέπει να έχουμε την ειλικρίνεια να το παραδεχθούμε και να πράξουμε τα δέοντα για το δικό μας καλό και για τους άλλους…
Πολλοί άνθρωποι είναι αφιλοσόφιτοι. Πολλοί δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους. Είναι αυτοί που πάντα για τα πάντα τους φταίνε οι άλλοι. Είναι αυτοί που δεν παραδέχονται τα λάθη τους και επιμένουν ότι έχουν πάντα δίκιο και πως είναι οι πιο έξυπνοι (ένας έξυπνος άνθρωπος ποτέ δεν λέει ότι είναι έξυπνος).
Οι φιλικές τους σχέσεις δεν έχουν καμία σχέση με την φιλία. Μιλούν συνεχώς για τα δικά τους προβλήματα, δεν ακούνε τον άλλον, γιατί νοιώθουν το κέντρο του σύμπαντος και αδιαφορούν για κάποιο πρόβλημα του φίλου τους.
Να ένα παράδειγμα που όλοι το έχουμε συναντήσει (και αν κάποιος το έχει κάνει είναι καιρός το κόψει):
Λες ένα πρόβλημα σου στον φίλο σου. Και σου λέει «ξέρεις και μια θεία μου πριν πέντε χρόνια είχε αυτό το πρόβλημα….» για τον φίλο σου το πρόβλημα σου πήγε περίπατο. Σε αναγκάζει να ακούσεις για μια θεία του για κάτι που δεν σε νοιάζει που συνέβη πριν πέντε χρόνια. Ότι πιο άσχημο…
Πολλοί άνθρωποι τις ερωτικές σχέσεις τις φτιάχνουν απλώς και μόνο για να έχουν μία σχέση. Φτιάχνουν μια σχέση κυρίως διότι δεν αντέχουν την μοναξιά. Δεν αντέχει την μοναξιά ο άνθρωπος που δεν τα έχει βρει με τον εαυτό του. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που συνεχώς γκρινιάζει…
Και να θυμάστε: Ο άνθρωπος που δεν αντέχει την μοναξιά, κάνει την χειρότερη παρέα…

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου