Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΑΚΜΗ…

Σήμερα η κρατούσα καθολική αρνητικότητα των κατοίκων της Γαίας είναι η χειρότερη από κάθε άλλη φορά. Έχει φθάσει σε μέγιστο σημείο παρακμής.
Όταν ο άνθρωπος καταγίνεται με αρνητικές πράξεις, κατέχεται από αρνητικές σκέψεις και υποτάσσεται εύκολα στις υλικές επιθυμίες, τις οποίες ταυτίζει με την ευτυχία, τότε η αύρα εξασθενίζει, χάνει την έντασή της και γίνεται ο οργανισμός ευάλωτος στους εξωτερικούς ψυχοπνευματικούς επηρεασμούς. Ανοίγονται οι πύλες μολύνσεως του σώματος, γιατί η αύρα δεν μπορεί να απωθήσει και να εξουδετερώσει τους ιούς, τα μικρόβια και τα βακτηρίδια.
Η δυστυχία στον άνθρωπο είναι αποτέλεσμα των σκιερών νεφών που παράγονται από την αρνητικότητα των πράξεων και των σκέψεων του. Τα σκιερά αυτά νέφη επικάθονται στην αύρα του ανθρώπινου σώματος και τη μολύνουν.
Η Γαία είναι ένας πολύ δύσκολος πλανήτης και χρησιμοποιείτε σαν σχολείο και δοκιμαστήριο των ψυχών. Όταν η ψυχή βγει νικήτρια από τις υλιστικές δοκιμασίες της Γαίας, αναλαμβάνει υψηλότερα καθήκοντα. Τουλάχιστον μία φορά στα 2.000 χρόνια (Διάρκεια ζωδίου), η κάθε ψυχή ενσαρκώνεται στη Γαία για να βοηθήσει στην κοσμική άνοδό του πλανήτη.
Ο πλανήτης οπισθοδρόμησε τελείως και έχει απομονωθεί αφού δεν μπορεί να παρακολουθήσει την κοσμική εξέλιξη.
Μην νομίζετε ότι οι πολλοί έχουν δίκιο επειδή είναι πολλοί. Όταν διαφωνείτε με κάποιον δεν χρειάζεται να τον πείσετε επιμένοντας στις απόψεις σας. Με τη βία δεν μαθαίνει κανένας. Αφήστε τους ήσυχους και συνεχίστε την προσπάθεια της πνευματικής αναζήτησης. Ακολουθείστε τον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας και ας είστε μόνοι σας -  συνεχίστε να περπατάτε, κάπου θα σας βγάλει -  αυτό το κάπου οι άλλοι δεν το γνωρίζουν.
Μπορείτε να αποφύγετε την πνευματική φθορά αν το θελήσετε.
Γεράσιµος Καλογεράκης -  Η Υπέρτατη Μύηση - Εκδόσεις Δίον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου